Online marketing Lelystad

Ben je op zoek naar een online marketing bureau in Lelystad? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij Convident ben je aan het juiste adres. Met onze brede kennis en ervaring op het gebied van online marketing staan wij klaar om jouw bedrijf in Lelystad te ondersteunen. Of je nu wilt starten met een SEO- of SEA-campagne, wij helpen je graag om jouw online doelen te bereiken.

 

Kun je geen online marketingbureau in Lelystad vinden? Geen zorgen, Convident staat klaar om je vanuit Groningen te ondersteunen. We willen graag samen met jou ontdekken wat de beste online marketingstrategie is voor jouw bedrijf. Als ervaren online marketingexperts begeleiden we je graag tijdens deze nieuwe uitdaging. Als digital agency bieden we een breed scala aan online marketingdiensten aan, waaronder het bouwen van websites en/of webshops, SEO en SEA-campagnes, linkbuilding en social media marketing. Daarnaast kunnen we je ook helpen met remarketing, Google Shopping en display advertising, als dat relevant is voor jouw bedrijf. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we al deze mogelijkheden bespreken en meer over elkaar te weten komen. Op basis van jouw behoeften kunnen we vervolgens een op maat gemaakte online marketingstrategie opstellen.

SEO Lelystad

Na het lanceren van je website en/of webshop is het van groot belang om de aandacht te vestigen op je online aanwezigheid. Dit wordt bereikt door middel van zoekwoorden die potentiële bezoekers invoeren in zoekmachines. Deze strategie staat bekend als Search Engine Optimization (SEO), oftewel zoekmachine optimalisatie. Bij Convident is SEO een dagelijkse activiteit die wordt uitgevoerd door onze ervaren online marketeers, die goed bekend zijn met de uitdagingen op dit gebied. Voorafgaand aan ons kennismakingsgesprek voeren zij een grondig onderzoek uit om de meest relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf en activiteiten te identificeren. Tijdens onze strategische kick-off bespreken we de gevonden zoekwoorden en stellen we een overzichtelijke lijst op. Op basis hiervan kunnen we een strategisch plan formuleren om jouw bedrijf een online boost te geven.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan.

Wil je ontdekken hoe Convident jouw bedrijf online verder kan helpen? Vraag dan nu een gratis SEO consult aan!

img-50 img-fifty

SEA marketing Lelystad

Om jouw website nog meer te versterken, is Search Engine Advertising (SEA) een waardevol instrument. Met SEA worden de eerder geïdentificeerde zoekwoorden geadverteerd in zoekmachines zoals Google. Hierdoor wordt het verkeer naar jouw website vergroot, wat resulteert in een groter aantal bezoekers en een hoger zoekvolume, wat kan leiden tot meer potentiële klanten. Om dit succesvol te laten verlopen, is een doordacht gebruik van de zoekwoorden essentieel. Een effectieve strategie is om de zoekwoorden in jouw website te integreren, waardoor je meer klanten kunt aantrekken.

Linkbuilding Lelystad

Naast het uitvoeren van SEO en SEA-campagnes, is linkbuilding ook een waardevolle strategie om toe te passen. Bij linkbuilding verwijzen externe websites naar jouw bedrijfswebsite met behulp van hyperlinks. Dit leidt tot meer bezoekers doordat ze doorklikken vanaf andere websites naar die van jou. Bovendien kan linkbuilding je positie in zoekmachines zoals Google verbeteren, op voorwaarde dat Google het linkbuildingproces als natuurlijk beschouwt. Linkbuilding wordt vaak als een langzaam proces ervaren en daarom soms over het hoofd gezien. Bij Convident besteden onze experts echter veel aandacht aan linkbuilding en zijn ze bekend met de juiste aanpak om de beste links voor jouw bedrijf te vinden. Ze doen grondig onderzoek naar jouw bedrijf en sector, waarbij ze factoren zoals domeinautoriteit en relevantie in overweging nemen. De bevindingen worden vervolgens verwerkt in een maandelijks rapport, waarin analyses, een plan van aanpak en backlinks worden vermeld.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Social media marketing Lelystad

Social media marketing is een essentieel onderdeel van moderne online marketing en bijna onmisbaar geworden. Dagelijks trekken sociale media duizenden bezoekers die informatie en content bekijken. Het is dan ook een zeer waardevol middel om nieuwe en potentiële klanten te bereiken. Maar hoe pak je dit het beste aan? Convident helpt je op weg met een social media marketing plan, dat we tijdens het kennismakingsgesprek bespreken. Onze experts beginnen met het identificeren van de meest relevante sociale mediaplatforms voor jouw doelgroep(en). Met deze informatie kunnen we SMART-doelstellingen opstellen, zodat er een duidelijke richtlijn is voor wat er gemeten en geregistreerd moet worden. Dit zorgt ervoor dat eventuele aanpassingen tijdig worden doorgevoerd en dat we meer inzicht krijgen in de online activiteiten van jouw website.

Advies en rapportage

Bij Convident is één van onze voornaamste aandachtspunten het onderhouden van langetermijnrelaties met onze klanten. Hun op de hoogte houden van alle online werkzaamheden van hun website is dus een zeer grote prioriteit van onze Convident experts. Dit gebeurt door middel van maandelijkse rapporten en adviezen, die gebaseerd zijn op de afgesproken doelstellingen. Dit is de beste manier om erachter te komen wat de sterktes, zwakte, opportuniteiten en bedreigingen van jouw website zijn.  Verder kan het ook een zicht werpen op jouw doelgroep(en), zoals hun woonplaats, hun leeftijd en waar ze zich online begeven. Ze tonen ook aan wat er wel en niet goed gaat op jouw website, wat dan zo snel mogelijk wordt bijgestuurd. We willen namelijk dat de online-groei van jouw bedrijf een realiteit wordt.

Wil jij weten hoe goed jouw website het doet? Stuur dan een ticketje naar onze experts en zij bezorgen je een maandelijks rapport en advies.

img-50 img-fifty

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met:

 

Projecten / Cases.

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL