Online marketing Hoorn

Wil je nog een online marketingbureau in Hoorn vinden?

Dan zul je snel ondervinden dat Convident degene is die jouw bedrijf de perfecte online marketingstrategie kan leveren.

Online marketing Hoorn

Interesse in een hogere ranking in Google?

Gemakkelijker gevonden worden op het web?

Advies en rapportage

De gepersonaliseerde online marketingstrategie voor jouw bedrijf in Hoorn is afgewerkt, wat nu? De experts bij Convident laten het niet hierbij, daarom stellen zij maandelijkse rapporten en adviezen op. Deze zijn gebaseerd op de online werkzaamheden van jouw website en/of webshop, die onze experts hebben geregistreerd, gemeten en geanalyseerd. Op deze manier kan Convident onze klantenrelaties op lange termijn onderhouden, wat we als full-service digital agency erg belangrijk vinden. Daarnaast kunnen we hierdoor samen naar alle voorbijvliegende opportuniteiten grijpen. In de maandelijks rapporten vermelden we dan ook alle sterktes, zwaktes, bedreigingen en opportuniteiten die de online werkzaamheden van jouw website aantonen. Daarbij tonen we ook aan wie jouw doelgroep(en) is, zo wordt weergegeven waar ze wonen, hoe oud ze zijn en waar ze zich online begeven. Dit alles wordt aangetoond door middel van analyses, een plan van aanpak en backlinks, die allemaal in de maandelijkse rapporten staan. Want op basis van de vondsten die vernoemd worden in deze rapporten kunnen we jou het beste advies mogelijk geven. Uiteindelijk blijft ons doel natuurlijk altijd dat de website van jouw bedrijf in Hoorn een online-groei meemaakt dankzij onze Convident online marketingstrategie op maat!

Klaar om samen te werken met Convident? Wij leveren jou het expertadvies die jij verdient op vlak van online marketing.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Alie Bloemhoff

De Drait Yachting Group

Sinds 2 jaar werken wij nauw samen met Convident. Een verademing om mee samen te werken. Ze leveren kwaliteit, schakelen snel, denken goed mee en werken altijd naar een passende oplossing toe. Kortom: een hele fijne partner.

dit is een afbeelding van convident

Marcel de Boer

AVE-Solutions

Er is snel en in goed overleg een UX design en een bijpassende website gebouwd die volledig aan de wensen voldoet en met leuke video functionaliteiten. De mensen bij Convident denken een stap vooruit en dat spreekt me aan.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Geen kind zonder vriendjes, Convident doneert!

Het Gehandicapte Kind zet zich in voor kinderen met een handicap. Geef als...

Lees bericht

It’s Cyber Monday

Het kerstseizoen komt er weer aan, met veel kortingen en de vele...

Lees bericht

Facebook & Instagram Shopping: start gratis jouw webshop!

Ben jij ondernemer en verkoop je jouw producten vanuit een fysieke winkel...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2021 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden