Online marketing Hoorn

Wil je nog een online marketingbureau in Hoorn vinden?

Dan zul je snel ondervinden dat Convident degene is die jouw bedrijf de perfecte online marketingstrategie kan leveren.

Online marketing Hoorn

Interesse in een hogere ranking in Google?

Gemakkelijker gevonden worden op het web?

Advies en rapportage

De gepersonaliseerde online marketingstrategie voor jouw bedrijf in Hoorn is afgewerkt, wat nu? De experts bij Convident laten het niet hierbij, daarom stellen zij maandelijkse rapporten en adviezen op. Deze zijn gebaseerd op de online werkzaamheden van jouw website en/of webshop, die onze experts hebben geregistreerd, gemeten en geanalyseerd. Op deze manier kan Convident onze klantenrelaties op lange termijn onderhouden, wat we als full-service digital agency erg belangrijk vinden. Daarnaast kunnen we hierdoor samen naar alle voorbijvliegende opportuniteiten grijpen. In de maandelijks rapporten vermelden we dan ook alle sterktes, zwaktes, bedreigingen en opportuniteiten die de online werkzaamheden van jouw website aantonen. Daarbij tonen we ook aan wie jouw doelgroep(en) is, zo wordt weergegeven waar ze wonen, hoe oud ze zijn en waar ze zich online begeven. Dit alles wordt aangetoond door middel van analyses, een plan van aanpak en backlinks, die allemaal in de maandelijkse rapporten staan. Want op basis van de vondsten die vernoemd worden in deze rapporten kunnen we jou het beste advies mogelijk geven. Uiteindelijk blijft ons doel natuurlijk altijd dat de website van jouw bedrijf in Hoorn een online-groei meemaakt dankzij onze Convident online marketingstrategie op maat!

Klaar om samen te werken met Convident? Wij leveren jou het expertadvies die jij verdient op vlak van online marketing.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Kornelis Huizinga

HUSA Logistics

Vanaf de eerste afspraak ben ik onder de indruk van het enthousiasme, de creativiteit en professionaliteit van de medewerkers van Convident. Door de intensieve samenwerking met en input vanuit het design team, is er door het development team een geweldige website ontstaan. En belangrijkste, onderscheidend van de markt door een andere benadering! Bij Convident weten ze wat ze doen, en dat doen ze super!

dit is een afbeelding van convident

Alain Schievink

Tonn BV

Mijn ervaring met Rick, Rutger en de medewerkers van Convident is altijd positief geweest. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant en komen zelf met initiatieven, bijvoorbeeld op het gebied van usability, gebruiksvriendelijke tips / oplossingen of een slimme SEO structuur voor de vindbaarheid van onze website.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Simon van der Molen maakt unieke Convident puzzel (Frans Le Roux style)

Simon van der Molen uit Groningen illustreert voor uitgevers, kranten, (zorg)organisaties en...

Lees bericht

Myron Hamming spoken word over Convident

Myron Hamming is dichter en spoken word artist die begon met de...

Lees bericht

Inhaakkalender 2023

Mis geen belangrijke dagen in 2023 en check de inhaakkalender 2023 van...

Lees bericht

Awards.