Online marketing Hilversum

Meer resultaat boeken in de online zoekmachines?

Kom langs bij Convident voor een vrijblijvend gesprek.

Online marketing Hilversum

  • Analyse & onderzoek. Op basis van een uitgebreid analyse en onderzoek bepalen we waar nog verbeterpunten zitten in jouw website of webshop.
  • Techniek. De techniek achter een website of webshop is van groot belang voor de ranking in zoekmachines. Daarom voert de webdevelopmentafdeling een onderzoek uit waarbij wordt gekeken naar de technische aspecten van jouw website/webshop.
  • Content. Gerichte en relevante content is steeds belangrijker gaan worden de laatste jaren. Zoekmachines waarderen content die de internetgebruiker van dienst is. Door middel van het zoekwoorden onderzoek bepalen onze online marketeers op welke zoekwoorden jouw doelgroep(en) zoekt en waarop wij dus gaan ranken.

Wil jij ook meer organische verkeer richting jouw website of webshop? Neem gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie voor jouw bedrijf.

Laat één van onze online marketeers een gratis SEA-scan uitvoeren

Display advertising

Ook display advertising maakt gebruik van het enorme potentiële bereik van het internet. Bij display advertising ben je aan het adverteren via banners op verschillende websites, zoals NU.nl en YouTube. Banneradvertenties geven jou de mogelijkheid tot het creëren van zeer gerichte boodschappen. Omdat bij banneradvertenties meer gebruik kan worden gemaakt van beeld- en videotoepassingen, kan het een duidelijk beeld afgeven van jouw bedrijf. Bovendien kan display advertising zorgen voor een positieve boost in merkbekendheid. Zaak is hierbij wel om de juiste strategie toe te passen, want anders kan de plank snel misgeslagen worden. Neem gerust contact op met één van onze online marketeers. Zij kunnen jou goed uitleggen of display advertising een relevante toevoeging is voor jouw website of webshop.

 

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Wybe Wiekema

Best Way

Er is goed geluisterd naar onze verwachtingen en meegedacht over onze visie voor de toekomst van ons bedrijf. Het eindresultaat was boven verwachting en ook de nazorg is direct en professioneel.

dit is een afbeelding van convident

Rolf Boer

Capteur

Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking met Convident. Convident heeft vanuit een duidelijk plan de wireframes en UX-designs van onze website ontwikkeld. Deze (ruwe) schetsen worden in het designprogramma Figma gemaakt en kunnen eenvoudig en interactief gedeeld worden, waardoor we optimaal meegenomen worden in het webproces. Er staat een prachtige website online en wij zijn supertrots op het resultaat! Bedankt Convident!

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Geen kind zonder vriendjes, Convident doneert!

Het Gehandicapte Kind zet zich in voor kinderen met een handicap. Geef als...

Lees bericht

It’s Cyber Monday

Het kerstseizoen komt er weer aan, met veel kortingen en de vele...

Lees bericht

Facebook & Instagram Shopping: start gratis jouw webshop!

Ben jij ondernemer en verkoop je jouw producten vanuit een fysieke winkel...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2021 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden