Online marketing Hilversum

Meer resultaat boeken in de online zoekmachines?

Kom langs bij Convident voor een vrijblijvend gesprek.

Online marketing Hilversum

  • Analyse & onderzoek. Op basis van een uitgebreid analyse en onderzoek bepalen we waar nog verbeterpunten zitten in jouw website of webshop.
  • Techniek. De techniek achter een website of webshop is van groot belang voor de ranking in zoekmachines. Daarom voert de webdevelopmentafdeling een onderzoek uit waarbij wordt gekeken naar de technische aspecten van jouw website/webshop.
  • Content. Gerichte en relevante content is steeds belangrijker gaan worden de laatste jaren. Zoekmachines waarderen content die de internetgebruiker van dienst is. Door middel van het zoekwoorden onderzoek bepalen onze online marketeers op welke zoekwoorden jouw doelgroep(en) zoekt en waarop wij dus gaan ranken.

Wil jij ook meer organische verkeer richting jouw website of webshop? Neem gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie voor jouw bedrijf.

Laat één van onze online marketeers een gratis SEA-scan uitvoeren

Display advertising

Ook display advertising maakt gebruik van het enorme potentiële bereik van het internet. Bij display advertising ben je aan het adverteren via banners op verschillende websites, zoals NU.nl en YouTube. Banneradvertenties geven jou de mogelijkheid tot het creëren van zeer gerichte boodschappen. Omdat bij banneradvertenties meer gebruik kan worden gemaakt van beeld- en videotoepassingen, kan het een duidelijk beeld afgeven van jouw bedrijf. Bovendien kan display advertising zorgen voor een positieve boost in merkbekendheid. Zaak is hierbij wel om de juiste strategie toe te passen, want anders kan de plank snel misgeslagen worden. Neem gerust contact op met één van onze online marketeers. Zij kunnen jou goed uitleggen of display advertising een relevante toevoeging is voor jouw website of webshop.

 

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Ferry Dekker

Dekker Struik Installatietechniek

Zeer flexibel en meedenkend team dat voor ons een op maat gemaakte website heeft gerealiseerd. Erg tevreden over de communicatie en levertijd, maar ook over de online vindbaarheid.

dit is een afbeelding van convident

Ruben Lei

Van der Werff Logistics

Convident heeft onze Team Van der Werff website gebouwd en helpen ons met online marketing werkzaamheden. Wekelijks melden er zich nieuwe sollicitanten aan via de website waar we erg blij mee zijn!

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Simon van der Molen maakt unieke Convident puzzel (Frans Le Roux style)

Simon van der Molen uit Groningen illustreert voor uitgevers, kranten, (zorg)organisaties en...

Lees bericht

Myron Hamming spoken word over Convident

Myron Hamming is dichter en spoken word artist die begon met de...

Lees bericht

Inhaakkalender 2023

Mis geen belangrijke dagen in 2023 en check de inhaakkalender 2023 van...

Lees bericht

Awards.