Online marketing Hilversum

Meer resultaat boeken in de online zoekmachines?

Kom langs bij Convident voor een vrijblijvend gesprek.

Online marketing Hilversum

  • Analyse & onderzoek. Op basis van een uitgebreid analyse en onderzoek bepalen we waar nog verbeterpunten zitten in jouw website of webshop.
  • Techniek. De techniek achter een website of webshop is van groot belang voor de ranking in zoekmachines. Daarom voert de webdevelopmentafdeling een onderzoek uit waarbij wordt gekeken naar de technische aspecten van jouw website/webshop.
  • Content. Gerichte en relevante content is steeds belangrijker gaan worden de laatste jaren. Zoekmachines waarderen content die de internetgebruiker van dienst is. Door middel van het zoekwoorden onderzoek bepalen onze online marketeers op welke zoekwoorden jouw doelgroep(en) zoekt en waarop wij dus gaan ranken.

Wil jij ook meer organische verkeer richting jouw website of webshop? Neem gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie voor jouw bedrijf.

Laat één van onze online marketeers een gratis SEA-scan uitvoeren

Display advertising

Ook display advertising maakt gebruik van het enorme potentiële bereik van het internet. Bij display advertising ben je aan het adverteren via banners op verschillende websites, zoals NU.nl en YouTube. Banneradvertenties geven jou de mogelijkheid tot het creëren van zeer gerichte boodschappen. Omdat bij banneradvertenties meer gebruik kan worden gemaakt van beeld- en videotoepassingen, kan het een duidelijk beeld afgeven van jouw bedrijf. Bovendien kan display advertising zorgen voor een positieve boost in merkbekendheid. Zaak is hierbij wel om de juiste strategie toe te passen, want anders kan de plank snel misgeslagen worden. Neem gerust contact op met één van onze online marketeers. Zij kunnen jou goed uitleggen of display advertising een relevante toevoeging is voor jouw website of webshop.

 

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Johan Schaafsma

2 Logic

Convident bouwt erg mooie websites. Het helpt ons bedrijf om het gewenste imago uit te stralen.

dit is een afbeelding van convident

Marcel de Boer

AVE-Solutions

Er is snel en in goed overleg een UX design en een bijpassende website gebouwd die volledig aan de wensen voldoet en met leuke video functionaliteiten. De mensen bij Convident denken een stap vooruit en dat spreekt me aan.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

WordPress voor beginners

Convident bouwt websites in WordPress CMS, waardoor je zelf zonder technische expertise...

Lees bericht

Google Analytics verboden in Italië

Schreeuw het van de daken, Google Analytics is verboden in Italië! De...

Lees bericht

Het effect van online reviews

Het internet staat vol met websites die producten of diensten verkopen. De...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden