Online marketing Hengelo

Klaar voor online succes? Convident denkt met je mee!

Online marketing Hengelo

  • Analyse en onderzoek. Naast het zoekwoorden onderzoek wordt ook gekeken naar andere online marketingzaken binnen jouw website of webshop. Zo krijgen wij een compleet beeld van de zaken die opgepakt dienen te worden.
  • Content. Daarnaast worden de bevindingen uit het zoekwoorden onderzoek gebruikt om jouw content te optimaliseren. Content bestaat niet alleen uit geschreven teksten, maar ook afbeeldingen, video’s en andere interactieve toepassingen.
  • Techniek. Convident heeft ook een webdevelopment- en supportafdeling die jouw website of webshop onder de loep nemen. Hierbij worden de technische aspecten grondig onderzocht. Soms bieden kleine aanpassingen al direct resultaat!

Bovenaan de resultatenpagina verschijnen met gerichte advertenties

Social media marketing

De social mediakanalen tellen dagelijks ook miljoenen gebruikers. Het potentiele bereik van social media marketing is dus enorm voor jouw bedrijf. Bij social media marketing ben je aan het adverteren met advertentie op de sociale mediaplatformen. Onze online marketeers hebben de kennis en kunde in huis om voor jouw winstgevende advertentiecampagnes te ontwikkelen. Wij zijn hiervoor gespecialiseerd in de volgende social mediakanalen:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Bij Convident geloven we in de filosofie dat het succes van social media marketing samengaat met een vooraf opgesteld strategisch plan. Onze online marketeers bepalen op welke sociale mediakanalen jouw doelgroep(en) aanwezig is en hoe de advertenties dus moeten worden vormgegeven. Bovendien worden ook doelstellingen geformuleerd om het resultaat van jouw social mediamarketingstrategie te kunnen meten.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Arrianne Aukes

Arrianne Aukes Surfing

Convident werkt snel, effectief en vernieuwend. Ik wist heel goed wat ik wilde dus een goed luisterend oor was prettig. Dit werd goed gedaan en zo hebben we snel een nieuwe website kunnen lanceren. Thanks Convident!

dit is een afbeelding van convident

Alie Bloemhoff

De Drait Yachting Group

Sinds 2 jaar werken wij nauw samen met Convident. Een verademing om mee samen te werken. Ze leveren kwaliteit, schakelen snel, denken goed mee en werken altijd naar een passende oplossing toe. Kortom: een hele fijne partner.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Geen kind zonder vriendjes, Convident doneert!

Het Gehandicapte Kind zet zich in voor kinderen met een handicap. Geef als...

Lees bericht

It’s Cyber Monday

Het kerstseizoen komt er weer aan, met veel kortingen en de vele...

Lees bericht

Facebook & Instagram Shopping: start gratis jouw webshop!

Ben jij ondernemer en verkoop je jouw producten vanuit een fysieke winkel...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2021 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden