Online marketing Hengelo

Zoek je een online marketingbureau voor jouw bedrijf of organisatie in Hengelo? Dan ben je bij Convident aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd online marketingbureau dat zich richt op diverse diensten, waaronder SEO-marketing en SEA-marketing. Wil je beter gevonden worden in zoekmachines? Wij staan klaar om je te ondersteunen!

 

Ben jij een ondernemer in Hengelo met een website of webshop en ben je ervan overtuigd dat er nog veel meer mogelijk is in de online wereld? Dan is Convident de juiste partner voor jou! Als full-service online marketingbureau kunnen wij jou volledig ontzorgen op het gebied van online marketingactiviteiten. Onze ervaren online marketeers hebben diepgaande kennis en expertise op het gebied van SEO, SEA, linkbuilding en social media marketing. Bovendien zijn ze gespecialiseerd in Google Shopping, remarketing en display advertising.

Bij Convident geloven we in de kracht van een goed plan. Daarom starten we altijd met een kennismakingsgesprek, waarin we samen een tactisch plan opstellen en concrete doelstellingen formuleren. We hebben al talloze grote en kleine merken geholpen bij hun online groei dankzij deze aanpak.

Zoekmachine optimalisatie

Search Engine Optimization (SEO) is het proces van het optimaliseren van je website om hogere posities te behalen in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Bij Convident hebben onze online marketeers uitgebreide kennis en ervaring in het optimaliseren van webpagina’s op jouw website of webshop om beter gevonden te worden.

Het SEO-traject begint altijd met een grondig zoekwoordenonderzoek. Hierbij identificeren we de relevante zoektermen waarop we willen scoren en hogere posities in Google willen bereiken. Vervolgens passen we diverse strategieën en technieken toe om de online groei van jouw bedrijf te stimuleren. Enkele van deze toepassingen zijn:

img-50 img-fifty
  • Analyse en onderzoek. Naast het zoekwoorden onderzoek wordt ook gekeken naar andere online marketingzaken binnen jouw website of webshop. Zo krijgen wij een compleet beeld van de zaken die opgepakt dienen te worden.
  • Content. Daarnaast worden de bevindingen uit het zoekwoorden onderzoek gebruikt om jouw content te optimaliseren. Content bestaat niet alleen uit geschreven teksten, maar ook afbeeldingen, video’s en andere interactieve toepassingen.
  • Techniek. Convident heeft ook een webdevelopment- en supportafdeling die jouw website of webshop onder de loep nemen. Hierbij worden de technische aspecten grondig onderzocht. Soms bieden kleine aanpassingen al direct resultaat!

Vraag een gratis SEO consult aan.

Wil je graag een helder inzicht krijgen in de online status van jouw bedrijf? Maak dan gebruik van ons kosteloze SEO-consult en laat ons je waardevol advies geven!

Zoekmachine adverteren Hengelo

Zoekmachine adverteren, ook wel bekend als search engine advertising (SEA), is een belangrijk onderdeel van online marketing. Het verschilt echter iets van zoekmachine optimalisatie. Bij zoekmachine adverteren plaats je namelijk betaalde advertenties in de zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google. Deze betaalde advertenties worden boven de organische zoekresultaten weergegeven en kunnen veel verkeer naar je website genereren.

Bij Convident nemen we de tijd om een strategisch plan op te stellen, omdat zoekmachine adverteren kosten met zich meebrengt. We beginnen het SEA-traject met een grondig onderzoek, zodat onze online marketeers kunnen bepalen op welke zoektermen jouw doelgroep zoekt en waar we dus hoge posities in de betaalde zoekresultaten willen bereiken.

Daarnaast ontvang je maandelijks een rapportage van de uitgevoerde SEA-activiteiten. Dit biedt een duidelijk overzicht van de resultaten van de advertentiecampagnes. Bovendien geeft het inzicht in vragen zoals de herkomst van je bezoekers, hun leeftijd en welke kanalen ze gebruiken. Als ondernemer uit Hengelo behoud je te allen tijde de controle over je advertentiecampagnes en dagelijkse budgetten.

img-50 img-fifty

Linkbuilding

Een van de belangrijkste aspecten van zoekmachine optimalisatie is linkbuilding. Het doel van linkbuilding is het verkrijgen van een hoge positie in de organische zoekresultaten van zoekmachines door links naar jouw website of webshop op externe websites te plaatsen. Ondernemers uit Hengelo beschouwen linkbuilding vaak als een tijdrovend en kostbaar proces. Dit is echter jammer, omdat linkbuilding met de juiste aanpak aanzienlijk organisch verkeer kan genereren. Gelukkig zijn de online marketeers van Convident hierin gespecialiseerd!

Onze linkbuilding experts gaan op zoek naar de meest relevante en hoogwaardige externe websites om links naar jouw content te plaatsen. We maken gebruik van verschillende tools om de autoriteit, spam score en relevantie van externe websites ten opzichte van jouw bedrijf te analyseren. Op deze manier zorgen we ervoor dat alleen links worden geplaatst op de beste blogs, artikelen en partnerpagina’s

Google Shopping Hengelo

Tegenwoordig is de online aanwezigheid van consumenten sterk toegenomen als het gaat om het kopen van producten en diensten. Het toevoegen van Google Shopping aan jouw online marketingactiviteiten kan daarom zeer relevant zijn. Met Google Shopping adverteer je met je eigen productfeed in de zoekmachine. Google Shopping is een dienst van Google die producten of diensten bovenaan de zoekresultatenpagina toont aan gebruikers die specifiek zoeken naar producten of diensten. Aangezien consumenten al informatie hebben opgezocht over het betreffende product, leiden klikken via Google Shopping vaak tot kwalitatief betere resultaten.

Als jij producten of diensten verkoopt in Hengelo of via een webshop, kan Google Shopping een waardevolle toevoeging zijn aan jouw online marketingactiviteiten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen met het implementeren van Google Shopping en het maximaliseren van jouw online succes.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Social media marketing

De social mediakanalen hebben dagelijks een enorm aantal gebruikers, wat resulteert in een aanzienlijk potentieel bereik voor jouw bedrijf. Met social media marketing adverteer je op verschillende sociale mediaplatformen. Onze online marketeers beschikken over de kennis en vaardigheden om winstgevende advertentiecampagnes voor jou te ontwikkelen. We zijn gespecialiseerd in de volgende social mediakanalen:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Bij Convident geloven we sterk in het belang van een strategisch plan voor social media marketing succes. Onze online marketeers bepalen op welke sociale mediakanalen jouw doelgroep(en) actief zijn en passen de advertenties dienovereenkomstig aan. Daarnaast stellen we doelstellingen op om de resultaten van jouw social media marketingstrategie te meten. Op deze manier kunnen we de impact van jouw inspanningen in kaart brengen en optimaliseren.

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met:

 

Projecten / Cases.

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL