Online marketing Hengelo

Klaar voor online succes? Convident denkt met je mee!

Online marketing Hengelo

  • Analyse en onderzoek. Naast het zoekwoorden onderzoek wordt ook gekeken naar andere online marketingzaken binnen jouw website of webshop. Zo krijgen wij een compleet beeld van de zaken die opgepakt dienen te worden.
  • Content. Daarnaast worden de bevindingen uit het zoekwoorden onderzoek gebruikt om jouw content te optimaliseren. Content bestaat niet alleen uit geschreven teksten, maar ook afbeeldingen, video’s en andere interactieve toepassingen.
  • Techniek. Convident heeft ook een webdevelopment- en supportafdeling die jouw website of webshop onder de loep nemen. Hierbij worden de technische aspecten grondig onderzocht. Soms bieden kleine aanpassingen al direct resultaat!

Bovenaan de resultatenpagina verschijnen met gerichte advertenties

Social media marketing

De social mediakanalen tellen dagelijks ook miljoenen gebruikers. Het potentiele bereik van social media marketing is dus enorm voor jouw bedrijf. Bij social media marketing ben je aan het adverteren met advertentie op de sociale mediaplatformen. Onze online marketeers hebben de kennis en kunde in huis om voor jouw winstgevende advertentiecampagnes te ontwikkelen. Wij zijn hiervoor gespecialiseerd in de volgende social mediakanalen:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Bij Convident geloven we in de filosofie dat het succes van social media marketing samengaat met een vooraf opgesteld strategisch plan. Onze online marketeers bepalen op welke sociale mediakanalen jouw doelgroep(en) aanwezig is en hoe de advertenties dus moeten worden vormgegeven. Bovendien worden ook doelstellingen geformuleerd om het resultaat van jouw social mediamarketingstrategie te kunnen meten.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Erik Bieze

Naboqu

Al vanaf de start zijn wij zeer tevreden over de samenwerking met de medewerkers en directie van Convident. Competenties zoals bijvoorbeeld klantgerichtheid, probleemoplossend vermogen, handelingssnelheid en inlevingsvermogen zijn in hoge mate aanwezig.

dit is een afbeelding van convident

Marco Rellum

De Vries XL

Zeer content met de online resultaten door de mensen van Convident. Vanuit onszelf wordt maandelijks richting gegeven, waarna Convident strategisch met data de invulling geeft aan campagnes, vormgeving en inhoud van de webshop. Beide partijen streven naar het beste resultaat, dit gaat gepaard met een goede samenwerking en heldere communicatie. We kunnen Convident zeker aanbevelen als online partner!

 

Wij werken voor.

Convi-media.

De kracht van AI-toepassingen in webdesign en online marketing

Artificiële Intelligentie (AI) is een technologie die de afgelopen jaren enorm is...

Lees bericht

Convident samenwerking met The Concrete Factory

Sinds 2016 hebben we de websites voor The Concrete Factory (TCF) in...

Lees bericht

Awards.