Online marketing Hengelo

Klaar voor online succes? Convident denkt met je mee!

Online marketing Hengelo

  • Analyse en onderzoek. Naast het zoekwoorden onderzoek wordt ook gekeken naar andere online marketingzaken binnen jouw website of webshop. Zo krijgen wij een compleet beeld van de zaken die opgepakt dienen te worden.
  • Content. Daarnaast worden de bevindingen uit het zoekwoorden onderzoek gebruikt om jouw content te optimaliseren. Content bestaat niet alleen uit geschreven teksten, maar ook afbeeldingen, video’s en andere interactieve toepassingen.
  • Techniek. Convident heeft ook een webdevelopment- en supportafdeling die jouw website of webshop onder de loep nemen. Hierbij worden de technische aspecten grondig onderzocht. Soms bieden kleine aanpassingen al direct resultaat!

Bovenaan de resultatenpagina verschijnen met gerichte advertenties

Social media marketing

De social mediakanalen tellen dagelijks ook miljoenen gebruikers. Het potentiele bereik van social media marketing is dus enorm voor jouw bedrijf. Bij social media marketing ben je aan het adverteren met advertentie op de sociale mediaplatformen. Onze online marketeers hebben de kennis en kunde in huis om voor jouw winstgevende advertentiecampagnes te ontwikkelen. Wij zijn hiervoor gespecialiseerd in de volgende social mediakanalen:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Bij Convident geloven we in de filosofie dat het succes van social media marketing samengaat met een vooraf opgesteld strategisch plan. Onze online marketeers bepalen op welke sociale mediakanalen jouw doelgroep(en) aanwezig is en hoe de advertenties dus moeten worden vormgegeven. Bovendien worden ook doelstellingen geformuleerd om het resultaat van jouw social mediamarketingstrategie te kunnen meten.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Johan Schaafsma

2 Logic

Convident bouwt erg mooie websites. Het helpt ons bedrijf om het gewenste imago uit te stralen.

dit is een afbeelding van convident

Nienke Jolien Geres

Nienkejolien Photography

Convident is een fijne digital agency om samen mee te werken. Convident heeft er voor gezorgd, dat mijn website beter is te vinden. Hierdoor is het aantal bezoekers op onze website toegenomen en ontvang ik meer fotoshoot aanvragen. Mocht ik bepaalde punten aangepast willen hebben aan mijn website dan word ik altijd snel geholpen.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Simon van der Molen maakt unieke Convident puzzel (Frans Le Roux style)

Simon van der Molen uit Groningen illustreert voor uitgevers, kranten, (zorg)organisaties en...

Lees bericht

Myron Hamming spoken word over Convident

Myron Hamming is dichter en spoken word artist die begon met de...

Lees bericht

Inhaakkalender 2023

Mis geen belangrijke dagen in 2023 en check de inhaakkalender 2023 van...

Lees bericht

Awards.