Online marketing Hengelo

Klaar voor online succes? Convident denkt met je mee!

Online marketing Hengelo

  • Analyse en onderzoek. Naast het zoekwoorden onderzoek wordt ook gekeken naar andere online marketingzaken binnen jouw website of webshop. Zo krijgen wij een compleet beeld van de zaken die opgepakt dienen te worden.
  • Content. Daarnaast worden de bevindingen uit het zoekwoorden onderzoek gebruikt om jouw content te optimaliseren. Content bestaat niet alleen uit geschreven teksten, maar ook afbeeldingen, video’s en andere interactieve toepassingen.
  • Techniek. Convident heeft ook een webdevelopment- en supportafdeling die jouw website of webshop onder de loep nemen. Hierbij worden de technische aspecten grondig onderzocht. Soms bieden kleine aanpassingen al direct resultaat!

Bovenaan de resultatenpagina verschijnen met gerichte advertenties

Social media marketing

De social mediakanalen tellen dagelijks ook miljoenen gebruikers. Het potentiele bereik van social media marketing is dus enorm voor jouw bedrijf. Bij social media marketing ben je aan het adverteren met advertentie op de sociale mediaplatformen. Onze online marketeers hebben de kennis en kunde in huis om voor jouw winstgevende advertentiecampagnes te ontwikkelen. Wij zijn hiervoor gespecialiseerd in de volgende social mediakanalen:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Bij Convident geloven we in de filosofie dat het succes van social media marketing samengaat met een vooraf opgesteld strategisch plan. Onze online marketeers bepalen op welke sociale mediakanalen jouw doelgroep(en) aanwezig is en hoe de advertenties dus moeten worden vormgegeven. Bovendien worden ook doelstellingen geformuleerd om het resultaat van jouw social mediamarketingstrategie te kunnen meten.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Bea Kortwijk

Albert Heijn Kortwijk

Convident heeft de maatwerk-website van Albert Heijn Kortwijk ontworpen en gebouwd. Wij kunnen niet anders dan enorm tevreden zijn. Er is vanaf het begin meegedacht en eigenlijk is alles van een leien dakje gegaan. Dit terwijl onze bedrijfstructuur met meerdere ondernemingen geen standaard opdracht betreft.
Nogmaals dank aan het hele Convident team!

dit is een afbeelding van convident

Erwin Sanneman

The Concrete Factory

Zeer tevreden met onze website. Convident heeft goed geluisterd naar onze wensen en daardoor een uniek design neergezet, precies wat wij wilden!

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Google Partners, hoe zit dat nou eigenlijk?

In Nederland zijn er tegenwoordig veel bureaus die online marketing als dienst...

Lees bericht

Medewerkers engagement

Medewerkers engagement, een HR-trend die je op dit moment overal ziet terugkomen....

Lees bericht

Google Analytics 4: inzicht in jouw websitebezoekers

Bij online marketing is het tegenwoordig essentieel om gegevens/data te verzamelen. Deze...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden