Online marketing Heerlen

Kan jouw website of webshop meer organisch verkeer gebruiken? Convident helpt je verder!

Online marketing Heerlen

  • Analyse & onderzoek. Naast het zoekwoorden onderzoek analyseren onze SEO-specialisten jouw website of webshop op verbeterpunten op het gebied van zoekmachine optimalisatie.
  • Techniek. Daarnaast wordt door onze webdevelopers gekeken naar de techniek achter jouw website of webshop. De webdevelopmentafdeling heeft de kennis en kunde in huis om de technische aspecten van jouw website/webshop te optimaliseren. Want een sterke website of webshop is nodig om hoog te kunnen ranken in de organische zoekresultaten.
  • Content. Content is tegenwoordig veel meer dan alleen geschreven teksten. Om door jouw doelgroep(en) online gevonden te worden moet je gerichte en relevante content voor ze schrijven. Door middel van het zoekwoorden onderzoek bepalen onze online marketeers op welke zoekwoorden we gaan ranken.

Met SEA adverteer je in de betaalde zoekresultaten van Google

Bij de keuze van mogelijke externe websites worden verschillende factoren in acht genomen. Zo analyseren onze linkbuilding experts de autoriteit, spamscore en relevantie ten opzichte van jouw bedrijf van externe websites. Zo zorgen we ervoor dat alleen links naar jouw content worden geplaatst op externe websites die relevant zijn voor jouw doelgroep(en). Bovendien zorgen we bij Convident voor een natuurlijk linkprofiel van jouw website of webshop. Door geleidelijk links te plaatsen op externe websites ziet Google jouw linkbuilding-activiteiten als natuurlijk. Hierdoor zal jouw website/webshop een sterker domein krijgen en hoger scoren in de organische zoekresultaten.

Display advertising

Display advertising is een vorm van adverteren. Het maakt gebruik van advertenties in de vorm van banners op verschillende websites, zoals NU.nl en YouTube. Dagelijks surfen miljoenen gebruikers over het internet in Nederland. Display advertising heeft dan ook een enorm potentieel bereik, mits goed uitgevoerd. Bovendien kan je door middel van banneradvertenties een duidelijk beeld afgeven van jouw bedrijf. Dit kan resulteren in een positieve boost in jouw merkbekendheid. Wel is het van belang om van tevoren een strategisch plan op te stellen. We gaan samen om de tafel zitten en formuleren doelstellingen die we willen behalen. Zo zorgen we ervoor dat er relevante advertenties worden ontwikkeld die gericht zijn op jouw doelgroep(en).

 

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Lieuwe Rollingswier

Bureau Circuit

We werken als bureaus onderling veel samen met Convident en zijn erg tevreden over de samenwerking. Ze gaan professioneel te werk en ze leveren goed werk.

dit is een afbeelding van convident

Alexander Otto

Annie Made It

Met onze animatiestudio hebben we de hulp van Convident ingeschakeld om onze online vindbaarheid te vergroten. Middels AdWords adverteren op bepaalde belangrijke zoekwoorden was erg duur, Convident zorgde ervoor dat we juist op die termen binnen enkele maanden op de eerste pagina stonden. Maandelijks krijgen we een rapport met de behaalde resultaten van de afgelopen maand en de gedane werkzaamheden waardoor we altijd een goed beeld hebben van wat er gedaan wordt, dit zorgt voor veel vertrouwen.
Dit alles verpakt in een hele fijne en snelle communicatie maakt dat wij nog wel even klant blijven!

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Simon van der Molen maakt unieke Convident puzzel (Frans Le Roux style)

Simon van der Molen uit Groningen illustreert voor uitgevers, kranten, (zorg)organisaties en...

Lees bericht

Myron Hamming spoken word over Convident

Myron Hamming is dichter en spoken word artist die begon met de...

Lees bericht

Inhaakkalender 2023

Mis geen belangrijke dagen in 2023 en check de inhaakkalender 2023 van...

Lees bericht

Awards.