Online marketing Heerlen

Kan jouw website of webshop meer organisch verkeer gebruiken? Convident helpt je verder!

Online marketing Heerlen

  • Analyse & onderzoek. Naast het zoekwoorden onderzoek analyseren onze SEO-specialisten jouw website of webshop op verbeterpunten op het gebied van zoekmachine optimalisatie.
  • Techniek. Daarnaast wordt door onze webdevelopers gekeken naar de techniek achter jouw website of webshop. De webdevelopmentafdeling heeft de kennis en kunde in huis om de technische aspecten van jouw website/webshop te optimaliseren. Want een sterke website of webshop is nodig om hoog te kunnen ranken in de organische zoekresultaten.
  • Content. Content is tegenwoordig veel meer dan alleen geschreven teksten. Om door jouw doelgroep(en) online gevonden te worden moet je gerichte en relevante content voor ze schrijven. Door middel van het zoekwoorden onderzoek bepalen onze online marketeers op welke zoekwoorden we gaan ranken.

Met SEA adverteer je in de betaalde zoekresultaten van Google

Bij de keuze van mogelijke externe websites worden verschillende factoren in acht genomen. Zo analyseren onze linkbuilding experts de autoriteit, spamscore en relevantie ten opzichte van jouw bedrijf van externe websites. Zo zorgen we ervoor dat alleen links naar jouw content worden geplaatst op externe websites die relevant zijn voor jouw doelgroep(en). Bovendien zorgen we bij Convident voor een natuurlijk linkprofiel van jouw website of webshop. Door geleidelijk links te plaatsen op externe websites ziet Google jouw linkbuilding-activiteiten als natuurlijk. Hierdoor zal jouw website/webshop een sterker domein krijgen en hoger scoren in de organische zoekresultaten.

Display advertising

Display advertising is een vorm van adverteren. Het maakt gebruik van advertenties in de vorm van banners op verschillende websites, zoals NU.nl en YouTube. Dagelijks surfen miljoenen gebruikers over het internet in Nederland. Display advertising heeft dan ook een enorm potentieel bereik, mits goed uitgevoerd. Bovendien kan je door middel van banneradvertenties een duidelijk beeld afgeven van jouw bedrijf. Dit kan resulteren in een positieve boost in jouw merkbekendheid. Wel is het van belang om van tevoren een strategisch plan op te stellen. We gaan samen om de tafel zitten en formuleren doelstellingen die we willen behalen. Zo zorgen we ervoor dat er relevante advertenties worden ontwikkeld die gericht zijn op jouw doelgroep(en).

 

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Renate Enninga

BCM Woonzorg Combinatie

Een prachtig bedrijf in een prachtig gebouw. Er hangt een hele prettige informele sfeer met heel vriendelijk personeel. Wij vinden Convident een echte aanrader voor het ontwerpen en ontwikkelen van een website met maatwerk modules.

dit is een afbeelding van convident

Marjolein Remeeus

Groepen Friesland

Goede bereikbaarheid en terugkoppeling.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Google Partners, hoe zit dat nou eigenlijk?

In Nederland zijn er tegenwoordig veel bureaus die online marketing als dienst...

Lees bericht

Medewerkers engagement

Medewerkers engagement, een HR-trend die je op dit moment overal ziet terugkomen....

Lees bericht

Google Analytics 4: inzicht in jouw websitebezoekers

Bij online marketing is het tegenwoordig essentieel om gegevens/data te verzamelen. Deze...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden