Online marketing Heerlen

Ben je op zoek naar een online marketingpartner voor jouw bedrijf of organisatie in Heerlen? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij Convident ben je aan het juiste adres. Wij zijn een toegewijd online marketingbureau dat gespecialiseerd is in diverse diensten, waaronder zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachine-adverteren (SEA). Als je wilt stijgen in de zoekresultaten van zoekmachines, staan wij klaar om jou te ondersteunen!

 

Ben jij ondernemer in Heerlen en opzoek naar een online marketingbureau? Dan ben je bij Convident aan het juiste adres. Wij zijn een full service online marketingbureau en kunnen jouw bedrijf online naar een hoger niveau tillen. Dit doen wij door de kennis en kunde van onze online marketeers toe te passen op het gebied van SEO, SEA en linkbuilding. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in social mediamarketing, display advertising en remarketing. In onze filosofie kan online succes alleen geboekt worden met een vooraf opgesteld plan. Voordat we starten met het online traject, voeren we een kennismakingsgesprek met elkaar. Tijdens het kennismakingsgesprek stellen we een plan op en formuleren we samen doelen om online resultaat te kunnen meten. Op deze manier kunnen we bepalen welke acties nodig zijn om de betreffende doelstellingen te halen. Met deze werkwijze hebben wij al vele grote en kleinere merken mogen helpen aan een online groeiplan.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie, ook wel bekend als Search Engine Optimization (SEO), heeft als doel om hogere posities te behalen in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Onze online marketeers weten dat een grondig zoekwoordenonderzoek essentieel is om dit te realiseren. De resultaten van het zoekwoordenonderzoek worden meegenomen in het kennismakingsgesprek, waar we samen een plan van aanpak opstellen. Deze informatie wordt ook gebruikt bij het schrijven van relevante en gerichte content voor jouw website of webshop.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan.

Wil je ontdekken hoe Convident jouw bedrijf online verder kan helpen? Vraag dan nu een gratis SEO consult aan!

SEA marketing

Zoekmachine adverteren, ook wel bekend als Search Engine Advertising (SEA), is een essentieel onderdeel van online marketing. Het houdt in dat je betaalde advertenties gebruikt om hogere posities te verkrijgen in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. In tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie (SEO), waarbij je organisch hoger probeert te scoren, adverteer je met SEA met betaalde advertenties die boven de organische resultaten worden weergegeven. Deze strategie stelt je in staat potentiële klanten naar jouw website te leiden en zo meer online zichtbaarheid en verkeer te genereren.

Linkbuilding

Linkbuilding is een groot onderdeel van zoekmachine optimalisatie en dus belangrijk voor de ranking in de organische zoekresultaten. Bij linkbuilding worden links naar jouw website/webshop geplaatst op externe websites. Ondernemers zien linkbuilding vaak als een wat vaag begrip. Gelukkig hebben onze online marketeers het netwerk en de ervaring om relevante links voor jou te realiseren.

img-50 img-fifty

Bij de keuze van mogelijke externe websites worden verschillende factoren in acht genomen. Zo analyseren onze linkbuilding experts de autoriteit, spamscore en relevantie ten opzichte van jouw bedrijf van externe websites. Zo zorgen we ervoor dat alleen links naar jouw content worden geplaatst op externe websites die relevant zijn voor jouw doelgroep(en). Bovendien zorgen we bij Convident voor een natuurlijk linkprofiel van jouw website of webshop. Door geleidelijk links te plaatsen op externe websites ziet Google jouw linkbuilding-activiteiten als natuurlijk. Hierdoor zal jouw website/webshop een sterker domein krijgen en hoger scoren in de organische zoekresultaten.

img-50 img-fifty

Social media marketing in Heerlen

Bij een juiste aanpak kan social media marketing buitengewoon waardevol zijn voor jouw bedrijf. Elke dag maken miljoenen mensen gebruik van social mediaplatforms, waardoor het potentieel bereik van social media marketing enorm is. Met social media marketing adverteer je binnen de verschillende social mediakanalen. Onze deskundige online marketeers ontwikkelen gerichte advertenties die zich richten op specifieke doelgroepen, waardoor we jouw online groei kunnen stimuleren. Bij Convident zijn onze online marketeers gespecialiseerd in de volgende sociale mediakanalen:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Bij social media marketing beginnen we altijd met het opstellen van een strategisch plan. Omdat er kosten verbonden zijn aan adverteren, is het belangrijk om duidelijke doelstellingen te formuleren. Op deze manier kunnen we doelgerichte advertentiecampagnes ontwikkelen die resultaat opleveren.

Display advertising

Display advertising is een krachtige manier van adverteren die gebruikmaakt van banners op verschillende websites, zoals NU.nl en YouTube. In Nederland surfen dagelijks miljoenen gebruikers op het internet, waardoor display advertising een enorm potentieel bereik heeft wanneer het op de juiste manier wordt uitgevoerd. Door middel van banneradvertenties kun je een duidelijk beeld van jouw bedrijf neerzetten, wat kan resulteren in een positieve impuls voor je merkbekendheid. Om succes te behalen, is het echter essentieel om vooraf een strategisch plan op te stellen.

Bij onze samenwerking zitten we samen om de tafel om doelstellingen te formuleren die we willen bereiken. Op deze manier zorgen we ervoor dat er relevante advertenties worden ontwikkeld die specifiek gericht zijn op jouw doelgroep(en).

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met:

 

Projecten / Cases.

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL