Online marketing Haarlemmermeer

Ben je op zoek naar een online marketingbureau voor jouw bedrijf of organisatie in Haarlemmermeer? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij Convident ben je aan het juiste adres. Wij hebben uitgebreide expertise in verschillende online marketingdiensten, waaronder SEO-marketing en SEA-marketing. Als je graag hoger wilt scoren in zoekmachines, staan we klaar om je te helpen dit te bereiken.

 

Als full-service online marketingbureau nemen wij graag al jouw online marketingactiviteiten uit handen. Samen met onze ervaren online marketeers zorgen we ervoor dat jouw bedrijf online goed zichtbaar wordt. We hebben uitgebreide expertise op het gebied van SEO, SEA en linkbuilding. Daarnaast bieden we ook ondersteuning op het gebied van social media marketing, display advertising en remarketing.

Bij Convident geloven we dat elke website of webshop uniek is, daarom bekijken we samen welke aanpak en werkwijze het beste past bij jouw specifieke situatie. Onze filosofie is gebaseerd op het idee dat een succesvol resultaat altijd voortkomt uit een duidelijk plan. Daarom starten we altijd met een kennismakingsgesprek, waarin we samen een strategisch plan opstellen en concrete doelstellingen formuleren. Op die manier kunnen we voortdurend analyseren welke resultaten onze inspanningen opleveren en waar nodig bijsturen.

Zoekmachine optimalisatie

Search engine optimization (SEO) is de Engelse term voor zoekmachine optimalisatie. Het doel van zoekmachine optimalisatie is om jouw website of webshop hogere posities te laten behalen in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Hoewel optimalisatie met name gericht is op Google, hebben wij ook ervaring met andere zoekmachines zoals Bing, Yahoo en Baidu. Het belang van zoekmachine optimalisatie ligt in het feit dat het resultaat oplevert zonder dat je hiervoor hoeft te betalen, zoals bij advertenties. Het is echter essentieel dat er een doordacht plan aanwezig is om daadwerkelijk resultaten te behalen.

Bij Convident starten we het traject van zoekmachine optimalisatie met een grondig zoekwoorden onderzoek. Onze online marketeers zullen analyseren welke zoektermen jouw doelgroep gebruikt en relevant zijn voor jouw bedrijf. De uitkomsten van dit onderzoek worden besproken tijdens een kennismakingsgesprek, waarin we samen beslissen welke zoektermen geoptimaliseerd moeten worden. We streven ernaar om hoog te scoren en hoge posities in Google te behalen voor deze zoekwoorden. Daarnaast kijken we naar de technische aspecten van jouw website of webshop en de content die op jouw kanalen wordt geplaatst. Door verbeteringen aan te brengen in jouw online marketingactiviteiten zullen wij jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan.

Ben je benieuwd naar hoe Convident jouw bedrijf online verder kan ondersteunen? Vraag dan nu een gratis consult aan op het gebied van SEO!

Zoekmachine adverteren Haarlemmermeer

Bij Convident beginnen we het traject van zoekmachine adverteren in Haarlemmermeer met een grondig zoekwoorden onderzoek. Zoekmachine adverteren, ook wel bekend als SEA (Search Engine Advertising), stelt je in staat om te adverteren in zoekmachines en hogere posities te behalen in de betaalde zoekresultaten. Met behulp van het zoekwoorden onderzoek kunnen we samen bepalen op welke zoektermen we gaan adverteren. Als ondernemer behoud je altijd de controle over de advertenties en de dagelijkse budgetten bij Convident. Aan het einde van elke maand stellen onze online marketingexperts een overzichtelijk rapport op met de resultaten. Hierin kun je zien op welke zoekwoorden jouw website of webshop wordt gevonden, waar je doelgroep vandaan komt, welke advertenties goed presteren en hoe rendabel je gehele advertentiecampagne is. Op deze manier heb je altijd inzicht in de resultaten die je inspanningen hebben opgeleverd.

img-50 img-fifty

Linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie, waarbij het doel is om zonder betaling hogere posities te behalen in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Hoewel linkbuilding soms als abstract wordt gezien, kan het zeer rendabel zijn bij de juiste aanpak. Het proces van linkbuilding houdt in dat er links naar jouw website of webshop worden geplaatst op externe websites. Door kwalitatieve links te verkrijgen, wordt het linkprofiel van jouw website versterkt en resulteert dit in een verbetering van de zoekresultaten.

Bij Convident beschikken onze online marketeers over de kennis en expertise om kwalitatieve links te verkrijgen. Ze analyseren de externe websites op autoriteit, spamscore en relevantie ten opzichte van jouw bedrijf. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat er links worden geplaatst op websites die geen waarde hebben voor jouw business.

Daarnaast maken we bij Convident gebruik van een geleidelijk linkbuilding proces. Dit zorgt voor een natuurlijk linkprofiel dat gewaardeerd wordt door zoekmachines zoals Google. Websites en webshops met een natuurlijk linkprofiel worden hoger gerankt. Wil je meer te weten komen over linkbuilding? Neem dan contact met ons op!

Display advertising Haarlemmermeer

Tegenwoordig zijn vrijwel alle Nederlanders online actief, en dit biedt kansen om display advertising in te zetten. Het bereik van display advertising is namelijk enorm. Met display advertising adverteer je met banners op verschillende websites, zoals Nu.nl en YouTube. Het is een betaalde vorm van online marketing. Display advertenties geven een duidelijk beeld van jouw bedrijf en kunnen een positieve boost geven aan je merkbekendheid. Het is echter belangrijk om de juiste vormgeving van je advertenties te hebben, aangezien een verkeerde aanpak averechts kan werken.

Gelukkig zijn onze online marketeers gespecialiseerd in display advertising. Ze hebben de kennis en ervaring om te bepalen welke advertenties wel en niet effectief zijn. Samen kunnen we kijken of display advertising een goede oplossing is voor jouw bedrijf en of het relevant is voor jouw website of webshop.

img-50 img-fifty

Remarketing

Het doel van remarketing is om gebruikers die al op jouw website of webshop zijn geweest terug te brengen met gerichte advertenties. Dit is met name relevant voor consumenten die op het punt staan om belangrijke aankopen te doen, omdat zij vaak meerdere contactmomenten nodig hebben voordat ze daadwerkelijk tot aanschaf overgaan.

Met de juiste remarketing strategie, ontwikkeld door onze ervaren marketeers, zorgen we ervoor dat gebruikers snel weer de weg naar jouw website of webshop vinden. Door middel van specifieke advertenties worden gebruikers die interesse hebben getoond in jouw producten of diensten opnieuw geprikkeld. Bij Convident helpen we je bij het bepalen van de juiste strategie en zorgen we ervoor dat jouw remarketing advertenties rendabel zijn.

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met:

 

Projecten / Cases.

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL