Online marketing Haarlem

Als je op zoek bent naar een online marketingbureau voor jouw bedrijf of organisatie in Haarlem, dan ben je bij Convident aan het juiste adres. Wij zijn experts op het gebied van verschillende online marketingdiensten, waaronder SEO-marketing en SEA-marketing. Als je beter wilt scoren in zoekmachines, staan wij klaar om je te helpen dit te bereiken!

 

Heb je een fysieke winkel en merk je dat de online wereld steeds belangrijker wordt? Convident staat voor je klaar om je bedrijf online te laten groeien. Met meer dan 300+ succesvolle projecten op onze naam hebben we al vele ondernemingen geholpen bij het behalen van online resultaat. Als full-service online marketingbureau bieden onze online marketeers expertise op het gebied van SEO, SEA en linkbuilding aan. Daarnaast hebben we de kennis en vaardigheden om effectieve online marketingcampagnes op te zetten, waaronder Google Shopping, display advertising, social media marketing en remarketing.

Binnen de online marketing zijn er talloze mogelijkheden, maar het is essentieel om de juiste strategie te kiezen voor maximaal resultaat. Daarom werken we bij Convident met een strategisch online marketingplan. We starten het traject met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we verschillende aspecten bespreken om een plan op maat op te stellen. Dit plan omvat duidelijke doelstellingen die we moeten bereiken, zodat we onze online marketingacties kunnen meten en analyseren. Samen kijken we naar mogelijke aanpassingen die nodig zijn om onze doelen te behalen.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als search engine optimization (SEO), is het proces om je website of webshop te laten stijgen in de organische zoekresultaten. Dit bereik je door je website of webshop te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google. Zoekmachine optimalisatie kan een zeer rendabele strategie zijn voor je bedrijf, omdat het verkeer naar je website genereert zonder dat je hiervoor hoeft te betalen aan Google.

Bij Convident zijn onze online marketeers experts in zoekmachine optimalisatie. We starten het traject met een grondig zoekwoordenonderzoek, dat voorafgaand aan het kennismakingsgesprek wordt uitgevoerd. Dit onderzoek biedt inzicht in de relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf en doelgroep. We kijken ook naar de inhoud en technische aspecten van je website of webshop. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we samen bekijken wat al goed werkt en welke verbeterpunten er zijn. Op basis hiervan stellen we een strategisch plan op en formuleren we doelen die we willen bereiken.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan.

Wil je ontdekken hoe Convident jouw bedrijf online kan laten groeien? Vraag vandaag nog een gratis SEO-consult aan en ontdek de mogelijkheden!

Zoekmachine adverteren Haarlem

Net zoals bij zoekmachine optimalisatie, begint zoekmachine adverteren met een grondig zoekwoordenonderzoek. Zoekmachine adverteren, ook wel bekend als search engine advertising (SEA), is het adverteren in zoekmachines om hoger te verschijnen in de zoekresultaten. Bij zoekmachine adverteren streef je ernaar om je website of webshop te laten stijgen via betaalde advertenties. Aangezien dit kosten met zich meebrengt, is het belangrijk om als bedrijf te zorgen voor relevante en effectieve advertenties.

Onze online marketeers bij Convident maken gebruik van het zoekwoordenonderzoek om de meest krachtige en relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf en doelgroep te vinden. Op basis van deze zoekwoorden worden aantrekkelijke advertenties gemaakt die gericht zijn op conversies. Bij Convident stellen we maandelijks een rapportage op waarin de voortgang van je zoekmachine advertentiecampagnes wordt weergegeven. Deze rapportage geeft inzicht in de gebruikte zoekwoorden, de rendabiliteit van de advertenties, de herkomst van je bezoekers en de resultaten van de zoekmachine advertentiecampagnes. Zo blijf je altijd op de hoogte van je online marketingactiviteiten. Bovendien behoud je volledige controle over je advertenties en budget, waardoor je op elk moment van de dag wijzigingen kunt aanbrengen. Dat is wel zo handig en overzichtelijk voor jou.

img-50 img-fifty

Linkbuilding

Wellicht ben je al bekend met linkbuilding, een proces dat tijd en inspanning vergt, en daardoor kostbaar kan zijn. Echter, wanneer het op de juiste manier en door deskundigen wordt toegepast, kan linkbuilding van onschatbare waarde zijn voor je bedrijf. Het vergroot namelijk de online vindbaarheid en optimaliseert je website of webshop. Bij linkbuilding worden links naar jouw website of webshop geplaatst op externe websites. Door relevante links op externe websites te plaatsen, bouw je een sterk linkprofiel op. Google waardeert een krachtig en relevant linkprofiel en zal je website daarom hoger positioneren in de zoekresultaten. Met linkbuilding kun je dus organisch een hogere ranking behalen in Google.

Helaas vergt linkbuilding veel tijd en energie om voortdurend bij te houden. Het is daarom rendabeler om linkbuilding uit te besteden. De linkbuilding experts van Convident beschikken over contacten en lijsten van andere linkbuilders. Hierdoor kunnen wij snel en gericht externe websites vinden waarop jouw link geplaatst kan worden. We zorgen ervoor dat deze externe websites aansluiten bij jouw bedrijf en doelgroep, zodat de links worden geplaatst op betrouwbare en relevante websites. Google waardeert dit zeer en zal je website of webshop laten stijgen in de zoekresultaten.

Display advertising Haarlem

Display advertising is een effectieve vorm van adverteren die goed past bij jouw bedrijf. Het houdt in dat er gebruik wordt gemaakt van banners als advertenties op populaire websites zoals NU.nl of YouTube. Deze platforms en het internet in het algemeen hebben miljoenen gebruikers, waardoor display advertising zeer rendabel kan zijn voor jouw bedrijf.

Aangezien banners snel worden weggeklikt, zorgen onze online marketeers voor gerichte advertenties die aansluiten bij jouw doelgroep. Samen met Convident gaan we om de tafel zitten om de advertentiecampagne vorm te geven. We stellen een strategisch plan op en formuleren concrete doelen waaraan we gaan werken.

Bovendien ontvang je maandelijks een overzicht van jouw display advertising activiteiten, zodat je kunt zien hoe winstgevend jouw campagne is. Op deze manier heb je altijd inzicht in de resultaten en kun je de effectiviteit van je display advertising meten.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Social media marketing

Het is ontzettend interessant voor jouw onderneming om aanwezig te zijn op social mediakanalen. Met miljoenen gebruikers bieden deze platforms een enorm bereik. Bij Convident staan wij klaar om jou volledig te ondersteunen op het gebied van social media marketing. Onze online marketeers hebben expertise in de volgende social mediakanalen:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Wij begrijpen als geen ander welk platform relevant kan zijn voor jouw bedrijf of branche. Samen stellen we een plan op en bekijken we hoe we jouw social mediastrategie het beste kunnen vormgeven. Daarnaast voorzien onze online marketeers je van advies bij het beheren van je social mediakanalen. Op die manier zorgen we voor een consistent beleid en behalen we maximale resultaten in je social media marketing.

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met:

 

Projecten / Cases.

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL