Online marketing Groningen

Opzoek naar een online marketingbureau voor jouw bedrijf? Convident is dé partner in Groningen!

Online marketing Groningen

Bovendien analyseren onze online marketeers het zoekvolume en concurrentieniveau van de betreffende zoektermen. Alle bevinden worden meegenomen in het kennismakingsgesprek. Daarnaast wordt de content op jouw website of webshop vergeleken met de gevonden zoektermen. Jouw content moet namelijk overeenkomen met de zoekwoorden waar jouw doelgroep(en) op zoeken. Tot slot, neemt de webdevelopmentafdeling jouw website of webshop onder de loep. De technische aspecten en backend van jouw website/webshop wordt geanalyseerd. Zij kunnen snel en gemakkelijk bepalen hoe jouw website/webshop is opgebouwd en zien of er nog eventuele verbeterpunten zijn.

Wil jij ook stijgen in de organische zoekresultaten en op die manier organisch verkeer realiseren? Neem gerust contact met ons op of kom langs op kantoor aan de Kraneweg voor een heerlijk bakje koffie!

Onze online marketeers ontwikkelen gerichte advertenties voor jouw doelgroep(en)

Hierbij maken zijn gebruik van verschillende tools of programma’s. De gebruikte tools analyseren de autoriteit, de spamscore en de relevantie ten opzichte van jouw bedrijf van externe websites. Als wij sterke externe websites/webshops hebben gevonden dienen we te bepalen waar we jouw link plaatsen. Hierbij plaatsen onze online marketeers links naar jouw content op blogs, artikelen of partnerpagina’s. Tot slot, zorgen wij ervoor dat jouw website of webshop een natuurlijk linkprofiel heeft. Een natuurlijk linkprofiel wordt gewaardeerd door Google en dus hoger gerankt in de organische zoekresultaten. De online marketeers van Convident realiseren een natuurlijk linkprofiel door gedurende de maand geleidelijk aan links naar jouw content te plaatsen op externe websites. Kom meer te weten over linkbuilding!

Twijfel jij of jouw linkprofiel wel sterk, relevant en natuurlijk is? Neem gerust contact met ons op. Eén van onze linkbuilding staat je graag te woord en voert een snelle scan uit van jouw linkprofiel!

Remarketing

Consumenten die op jouw website of webshop zijn geweest maar vervolgens weer zijn vertrekken zijn zonde. Bij remarketing draait het om het terughalen van deze groep gebruikers naar jouw website of webshop. Deze consumenten hebben al op jouw website/webshop gezocht naar jouw producten of diensten en zijn dus geïnteresseerd in wat jouw bedrijf verkoopt. Bovendien hebben consumenten ook vaak meerdere contactmomenten nodig bij grote of niet-standaard aankopen. De online marketeers van Convident kunnen vervolgens een gerichte remarketing campagne opzetten en ervoor zorgen dat deze consumenten weer terug worden gehaald naar jouw bedrijf.

Heb jij last van vertrekkende bezoekers op jouw website of webshop? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van remarketing te bespreken voor jouw business.

Het potentiële bereik van social media marketing is enorm

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Rolf Boer

Capteur

Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking met Convident. Convident heeft vanuit een duidelijk plan de wireframes en UX-designs van onze website ontwikkeld. Deze (ruwe) schetsen worden in het designprogramma Figma gemaakt en kunnen eenvoudig en interactief gedeeld worden, waardoor we optimaal meegenomen worden in het webproces. Er staat een prachtige website online en wij zijn supertrots op het resultaat! Bedankt Convident!

dit is een afbeelding van convident

Rolf Bandringa

Montec BV

Convident werkt zeer klantgericht, snel en professioneel. Ze zijn erg toegankelijk, denken mee in alle opzichten, zowel op technisch als creatief vlak! Ze geven goede tips om je website zelf te kunnen beheren. Daarnaast zorgen ze voor een optimale vindbaarheid in Google.

Wij werken voor.

Convi-media.

Google Partners, hoe zit dat nou eigenlijk?

In Nederland zijn er tegenwoordig veel bureaus die online marketing als dienst...

Lees bericht

Medewerkers engagement

Medewerkers engagement, een HR-trend die je op dit moment overal ziet terugkomen....

Lees bericht

Google Analytics 4: inzicht in jouw websitebezoekers

Bij online marketing is het tegenwoordig essentieel om gegevens/data te verzamelen. Deze...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden