Online marketing Groningen

Opzoek naar een online marketingbureau voor jouw bedrijf? Convident is dé partner in Groningen!

Online marketing Groningen

Bovendien analyseren onze online marketeers het zoekvolume en concurrentieniveau van de betreffende zoektermen. Alle bevinden worden meegenomen in het kennismakingsgesprek. Daarnaast wordt de content op jouw website of webshop vergeleken met de gevonden zoektermen. Jouw content moet namelijk overeenkomen met de zoekwoorden waar jouw doelgroep(en) op zoeken. Tot slot, neemt de webdevelopmentafdeling jouw website of webshop onder de loep. De technische aspecten en backend van jouw website/webshop wordt geanalyseerd. Zij kunnen snel en gemakkelijk bepalen hoe jouw website/webshop is opgebouwd en zien of er nog eventuele verbeterpunten zijn.

Wil jij ook stijgen in de organische zoekresultaten en op die manier organisch verkeer realiseren? Neem gerust contact met ons op of kom langs op kantoor aan de Kraneweg voor een heerlijk bakje koffie!

Onze online marketeers ontwikkelen gerichte advertenties voor jouw doelgroep(en)

Hierbij maken zijn gebruik van verschillende tools of programma’s. De gebruikte tools analyseren de autoriteit, de spamscore en de relevantie ten opzichte van jouw bedrijf van externe websites. Als wij sterke externe websites/webshops hebben gevonden dienen we te bepalen waar we jouw link plaatsen. Hierbij plaatsen onze online marketeers links naar jouw content op blogs, artikelen of partnerpagina’s. Tot slot, zorgen wij ervoor dat jouw website of webshop een natuurlijk linkprofiel heeft. Een natuurlijk linkprofiel wordt gewaardeerd door Google en dus hoger gerankt in de organische zoekresultaten. De online marketeers van Convident realiseren een natuurlijk linkprofiel door gedurende de maand geleidelijk aan links naar jouw content te plaatsen op externe websites. Kom meer te weten over linkbuilding!

Twijfel jij of jouw linkprofiel wel sterk, relevant en natuurlijk is? Neem gerust contact met ons op. Eén van onze linkbuilding staat je graag te woord en voert een snelle scan uit van jouw linkprofiel!

Remarketing

Consumenten die op jouw website of webshop zijn geweest maar vervolgens weer zijn vertrekken zijn zonde. Bij remarketing draait het om het terughalen van deze groep gebruikers naar jouw website of webshop. Deze consumenten hebben al op jouw website/webshop gezocht naar jouw producten of diensten en zijn dus geïnteresseerd in wat jouw bedrijf verkoopt. Bovendien hebben consumenten ook vaak meerdere contactmomenten nodig bij grote of niet-standaard aankopen. De online marketeers van Convident kunnen vervolgens een gerichte remarketing campagne opzetten en ervoor zorgen dat deze consumenten weer terug worden gehaald naar jouw bedrijf.

Heb jij last van vertrekkende bezoekers op jouw website of webshop? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van remarketing te bespreken voor jouw business.

Het potentiële bereik van social media marketing is enorm

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Wybe Wiekema

Best Way

Er is goed geluisterd naar onze verwachtingen en meegedacht over onze visie voor de toekomst van ons bedrijf. Het eindresultaat was boven verwachting en ook de nazorg is direct en professioneel.

dit is een afbeelding van convident

Alain Schievink

Tonn BV

Mijn ervaring met Rick, Rutger en de medewerkers van Convident is altijd positief geweest. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant en komen zelf met initiatieven, bijvoorbeeld op het gebied van usability, gebruiksvriendelijke tips / oplossingen of een slimme SEO structuur voor de vindbaarheid van onze website.

Wij werken voor.

Convi-media.

Google Analytics verboden in Italië

Schreeuw het van de daken, Google Analytics is verboden in Italië! De...

Lees bericht

Het effect van online reviews

Het internet staat vol met websites die producten of diensten verkopen. De...

Lees bericht

Het EAT principe uitgelegd

Het EAT principe staat voor Expertise, Authority en Trustworthiness. Het zijn belangrijke...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden