Online marketing Groningen

Je wilt een lokale partij uit Groningen die je verder kan helpen met je online vindbaarheid. Als online marketing bureau in Groningen gaan we graag samen met jou aan de slag om jouw website of webshop naar een hoger niveau te tillen.

 

Als full service online marketing bureau helpen wij bedrijven bij hun online strategie. Om deze strategie te kunnen bepalen starten we altijd met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar, jouw bedrijf en jouw doelgroep(en) kennen. Bij voorkeur vindt dit plaats op ons kantoor gelegen aan de Kraneweg 48 in Groningen. Heb je liever dat we bij jou op locatie langskomen óf dat deze kennismaking digitaal plaatsvindt? Dan behoort dit natuurlijk tot de mogelijkheden.

 • Full Service online marketing bureau
 • Google partner
 • Data gestuurde campagnes
 • Overzichtelijke rapportages

Online marketing bureau in hartje Groningen

Als online marketing bureau in Groningen helpen wij een breed scala aan bedrijven om online beter gevonden te worden. Wij helpen bij het verbeteren van de lokale vindbaarheid, een betere vindbaarheid door heel Nederland en zelfs internationaal. Hierbij staan onder andere de volgende vragen centraal:

 • Wat is het doel van het online marketing traject?
 • Wanneer is het traject succesvol?
 • Welke marketingmiddelen mogen er ingezet worden? (Wij geven graag ons advies)
 • Welke KPI’S stellen we in om succes te meten?

Wij zijn er van overtuigd dat elk bedrijf een online strategie nodig heeft wij helpen dan ook graag bij het uitdenken van een online marketing strategie.

img-50 img-fifty

Je volledig richten op de core business van je bedrijf? Wij helpen je graag.

img-50 img-fifty

Online marketing strategie bepalen

Nadat het kennismakingsgesprek heeft plaatsgevonden wordt het tijd om de doelstellingen te formuleren. Deze doelstellingen staan centraal om succesvol de geformuleerde online marketing strategie te behalen.

Wanneer de marketingmiddelen én de KPI’S zijn vastgesteld kunnen wij aan de slag om de online vindbaarheid van jouw bedrijf te vergroten. Middels inhoudelijke rapportages waarin data centraal staat nemen wij je mee in de resultaten. Regelmatig heb je contact met je aanspreekpunt om de resultaten en verdere plannen door te nemen. Als online marketing bureau kijken we verder dan alleen de online campagnes. Wij volgen de laatste trends maar zijn ook kritisch op de website of webshops waar de campagnes op gedraaid worden.

Wat gebeurt er na het bepalen van de online marketing strategie?

Afhankelijk van het project kan het best zo zijn dat er meerdere personen vanuit Convident aansluiten bij het bepalen van de online marketing strategie. Wanneer het traject start zal je één aanspreekpunt binnen onze organisatie krijgen, wel zo prettig als je snel wilt schakelen! Wanneer het een geheel nieuw traject betreft zullen wij al de accounts in orde maken. Denk hierbij aan accounts om campagnes op te draaien maar ook accounts zoals Google Analytics, Google Search Console en Google Tag manager. Deze instrumenten worden gebruikt om conversies en doelen in bij te houden. Maandelijks blikken we terug op de behaalde resultaten waarin we onszelf de volgende vragen stellen:

 • Liggen we op koers om de beoogde doelstelling te behalen?
 • Zien we door binnenkomende data nieuwe kansen?
 • Willen we bepaalde campagnes uitbreiden?
 • Etc.

Op basis van onze ondervindingen en uiteraard die van jullie kan er voor gekozen worden om campagnes aan te passen of nieuwe campagnes te lanceren. Staat er een speciale dag op het programma? Wij helpen graag om dergelijke (feest)dagen te benutten en hier het maximale resultaat uit te behalen.

Website & Online marketing

Kijken jullie ook verder dan online marketing?

Convident heeft een jarenlange ervaring in het uitdenken, ontwikkelingen, hosten en onderhouden van websites. Om deze reden kijken wij ook verder dan ‘slechts’ de online campagnes. Tijdens de start van een marketing traject nemen we je website daarom ook kritisch door. Wanneer we bepaalde punten tegenkomen die technisch beter kunnen omdat dit het conversiepercentage ten goede zal komen dan dragen wij deze informatie graag aan. Draait je website op het welbekende WordPress CMS? Dan kunnen we na een technische audit van de code zelfs doorontwikkelingen op doen, geheel op maat.

Meer te weten komen over onze online marketing dienstverlening?

Als online marketing bureau hebben wij verschillende specialisten binnen ons team. Iedereen heeft zijn of haar eigen expertise meer te weten komen over onze online marketing diensten?

Projecten waar we trots op zijn

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL

Kids United

Kids United
Maatschappelijk

Online marketing bureau Groningen

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten? Meer lezenminder lezen

Op dit moment hebben we geen wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten. Echter merken we dat er veel nieuwe aanwas en interesse is voor het aangaan van een marketingtraject. Per afdeling houden we nauwlettend in de gaten of we nieuwe klanten kunnen accepteren of dat men geduld moet hebben.

Garanderen jullie bepaalde resultaten? Meer lezenminder lezen

Nee wij garanderen geen nummer 1 garanties wanneer er een SEO traject aangegaan wordt. Dit kan geen enkele partij bieden, ook omdat wij simpelweg niet weten in welke branche je bedrijf zich bevindt. Uiteraard spreken we doelstellingen af en willen we samen groeien. Nummer 1 garanties kan geen één partij bieden, mochten zij dit wel doen dan kan je je afvragen in hoeverre dit zoekwoord relevant is. Zoekwoorden zonder enige vorm van concurrentie ranken snel, echter is het de vraag of deze waardevol voor je bedrijf zijn.

Helpen jullie ook bij het opzetten van een online marketing strategie? Meer lezenminder lezen

Absoluut! Wij vinden het enorm leuk om mee te denken aan een online strategie. Dit kan voor zowel het organische bereik en via betaalde kanalen.

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

Vrienden van Martini Ziekenhuis

Vrienden van Martini Ziekenhuis
Maatschappelijk
Vrienden van Martini Ziekenhuis