Online marketing Friesland

Heb je nood aan een online marketingbureau in Friesland? Dan is Convident meer dan bereid jouw bedrijf te helpen met de perfecte online marketingstrategie.

Online marketing Friesland

Wil je ook meer te weten komen over jouw online werkzaamheden?

Klaar voor een hogere plaats in Google?

Advies en rapportage

Convident ontwikkelt een online marketingstrategie op maat voor jouw bedrijf in Friesland en gaat deze gaan uitvoeren, maar wat nu? Convident blijft niet bij de bakken zitten na de uitvoering van jouw online marketingstrategie. In plaats daarvan gaan we de online werkzaamheden van jouw website of webshop gaan registreren, meten en analyseren. Op basis hiervan krijg jij dan maandelijkse adviezen en rapporten met analyses, een plan van aanpak en backlinks. We willen ervoor zorgen dat jouw bedrijf in Friesland altijd op de hoogte is van de online werkzaamheden van de website of webshop. Zo missen we geen enkele kans. Bovendien hecht Convident veel belang aan het onderhouden van langetermijnrelaties met onze klanten. Daarnaast vermelden we ook de sterktes, zwaktes, bedreigingen en opportuniteiten van jouw website of webshop in de maandelijkse rapporten. En ze helpen ook bij het scheppen van een beeld van jouw doelgroep(en), zoals waar ze vandaan komen, hoe oud ze zijn en waar ze zich online begeven. Dit doet Convident om de online-groei van jouw bedrijf in Friesland verder te doen stijgen.

Wil je ook meer te weten komen over jouw online werkzaamheden? Convident begeleidt je graag tijdens jouw online marketing avontuur.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Hilberta

Betty’s Zorg Aan Huis

Altijd behulpzaam en vriendelijke mensen. Doen wat ze zeggen.

dit is een afbeelding van convident

Cor Schierbeek

v.v. Rood Zwart Baflo

De site van de v.v. Rood Zwart Baflo draait al een aantal jaren naar volle tevredenheid en mocht er iets zijn waar we niet uitkomen, lossen de mensen van Convident het snel op.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Geen kind zonder vriendjes, Convident doneert!

Het Gehandicapte Kind zet zich in voor kinderen met een handicap. Geef als...

Lees bericht

It’s Cyber Monday

Het kerstseizoen komt er weer aan, met veel kortingen en de vele...

Lees bericht

Facebook & Instagram Shopping: start gratis jouw webshop!

Ben jij ondernemer en verkoop je jouw producten vanuit een fysieke winkel...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2021 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden