Online marketing Friesland

Heb je nood aan een online marketingbureau in Friesland? Dan is Convident meer dan bereid jouw bedrijf te helpen met de perfecte online marketingstrategie.

Online marketing Friesland

Wil je ook meer te weten komen over jouw online werkzaamheden?

Klaar voor een hogere plaats in Google?

Advies en rapportage

Convident ontwikkelt een online marketingstrategie op maat voor jouw bedrijf in Friesland en gaat deze gaan uitvoeren, maar wat nu? Convident blijft niet bij de bakken zitten na de uitvoering van jouw online marketingstrategie. In plaats daarvan gaan we de online werkzaamheden van jouw website of webshop gaan registreren, meten en analyseren. Op basis hiervan krijg jij dan maandelijkse adviezen en rapporten met analyses, een plan van aanpak en backlinks. We willen ervoor zorgen dat jouw bedrijf in Friesland altijd op de hoogte is van de online werkzaamheden van de website of webshop. Zo missen we geen enkele kans. Bovendien hecht Convident veel belang aan het onderhouden van langetermijnrelaties met onze klanten. Daarnaast vermelden we ook de sterktes, zwaktes, bedreigingen en opportuniteiten van jouw website of webshop in de maandelijkse rapporten. En ze helpen ook bij het scheppen van een beeld van jouw doelgroep(en), zoals waar ze vandaan komen, hoe oud ze zijn en waar ze zich online begeven. Dit doet Convident om de online-groei van jouw bedrijf in Friesland verder te doen stijgen.

Wil je ook meer te weten komen over jouw online werkzaamheden? Convident begeleidt je graag tijdens jouw online marketing avontuur.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Marcel de Boer

AVE-Solutions

Er is snel en in goed overleg een UX design en een bijpassende website gebouwd die volledig aan de wensen voldoet en met leuke video functionaliteiten. De mensen bij Convident denken een stap vooruit en dat spreekt me aan.

dit is een afbeelding van convident

Wybe Wiekema

Best Way

Er is goed geluisterd naar onze verwachtingen en meegedacht over onze visie voor de toekomst van ons bedrijf. Het eindresultaat was boven verwachting en ook de nazorg is direct en professioneel.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Simon van der Molen maakt unieke Convident puzzel (Frans Le Roux style)

Simon van der Molen uit Groningen illustreert voor uitgevers, kranten, (zorg)organisaties en...

Lees bericht

Myron Hamming spoken word over Convident

Myron Hamming is dichter en spoken word artist die begon met de...

Lees bericht

Inhaakkalender 2023

Mis geen belangrijke dagen in 2023 en check de inhaakkalender 2023 van...

Lees bericht

Awards.