Online marketing Friesland

Heb je nood aan een online marketingbureau in Friesland? Dan is Convident meer dan bereid jouw bedrijf te helpen met de perfecte online marketingstrategie.

Online marketing Friesland

Wil je ook meer te weten komen over jouw online werkzaamheden?

Klaar voor een hogere plaats in Google?

Advies en rapportage

Convident ontwikkelt een online marketingstrategie op maat voor jouw bedrijf in Friesland en gaat deze gaan uitvoeren, maar wat nu? Convident blijft niet bij de bakken zitten na de uitvoering van jouw online marketingstrategie. In plaats daarvan gaan we de online werkzaamheden van jouw website of webshop gaan registreren, meten en analyseren. Op basis hiervan krijg jij dan maandelijkse adviezen en rapporten met analyses, een plan van aanpak en backlinks. We willen ervoor zorgen dat jouw bedrijf in Friesland altijd op de hoogte is van de online werkzaamheden van de website of webshop. Zo missen we geen enkele kans. Bovendien hecht Convident veel belang aan het onderhouden van langetermijnrelaties met onze klanten. Daarnaast vermelden we ook de sterktes, zwaktes, bedreigingen en opportuniteiten van jouw website of webshop in de maandelijkse rapporten. En ze helpen ook bij het scheppen van een beeld van jouw doelgroep(en), zoals waar ze vandaan komen, hoe oud ze zijn en waar ze zich online begeven. Dit doet Convident om de online-groei van jouw bedrijf in Friesland verder te doen stijgen.

Wil je ook meer te weten komen over jouw online werkzaamheden? Convident begeleidt je graag tijdens jouw online marketing avontuur.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Edwin Klomp

ASBR

Mooi pand, goede mensen. De mensen achter Convident zijn klantgericht, denken met je mee en leveren maatwerk. We doen al tijden zaken met Convident. Als je een club zoekt met expertise en alle ins en outs op website gebied, dan ben je aan het juiste adres.

dit is een afbeelding van convident

Erwin Sanneman

The Concrete Factory

Zeer tevreden met onze website. Convident heeft goed geluisterd naar onze wensen en daardoor een uniek design neergezet, precies wat wij wilden!

 

Wij werken voor.

Convi-media.

WordPress voor beginners

Convident bouwt websites in WordPress CMS, waardoor je zelf zonder technische expertise...

Lees bericht

Google Analytics verboden in Italië

Schreeuw het van de daken, Google Analytics is verboden in Italië! De...

Lees bericht

Het effect van online reviews

Het internet staat vol met websites die producten of diensten verkopen. De...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden