Online marketing Friesland

Ben je opzoek naar een online marketingbureau in Friesland? Dan is Convident meer dan bereid jouw bedrijf te helpen met de perfecte online marketingstrategie. Onze ervaren online marketeers helpen je graag bij het neerzetten van een op maat gemaakte online marketingstrategie.

 

Heb je nood aan een online marketing bureau in Friesland? Dan is Convident meer dan bereid jouw bedrijf te helpen met de perfecte online marketingstrategie. Convident kan je dan ook een uitgebreid aanbod aan diensten bieden als full-service digital agency, waaronder SEO marketing en SEA-campagnes, linkbuilding en sociale media marketing. Hierdoor kunnen we met gemak een gepersonaliseerde online marketingstrategie voor jouw bedrijf in Friesland samenstellen.

SEO marketing

Doormiddel van zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgen wij ervoor dat jouw website hoger scoort in de organische zoekresultaten van Google of andere zoekmachines. SEO marketing is het optimaliseren en herschrijven van content op jouw website. Wij doen een zoekwoordonderzoek naar verschillende belangrijke woorden en/of begrippen en verwerken deze op een natuurlijke manier over je website. Zo zorgen wij ervoor dat jouw website en de structuur hiervan beter begrepen wordt door de zoekmachine.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan

Benieuwd of er voor jouw organisatie winst te behalen valt? Vraag ons gratis SEO consult aan voor vrijblijvend advies en tips.

img-50 img-fifty

SEA marketing

Search Engine Advertising of SEA sluit aan bij SEO, daarom spreken we meestal ook van een SEO- en SEA-campagne. Want Search Engine Advertising, zoals de naam suggereert, zorgt er op zijn beurt voor dat de besproken zoekwoorden geadverteerd worden in zoekmachines. Zodat de website van jouw bedrijf in Friesland een hogere plaats in Google of andere zoekmachines verkrijgt. Want door een gepersonaliseerde SEO- en SEA-campagne te integreren in jouw unieke online marketingstrategie, krijgt jouw bedrijf er potentiële klanten bij. Om hierbij het perfecte resultaat te verkrijgen, worden de zoekwoorden in de website of webshop van jouw bedrijf in Friesland geïmplementeerd.

Wil jij ook gemakkelijker gevonden worden? Met een gepersonaliseerde SEO- en SEA-campagne gemaakt door Convident, wordt dit gegarandeerd realiteit.

Linkbuilding

Iets wat Convident ook belangrijk vindt om te realiseren in jouw online marketingstrategie is linkbuilding. Dit wordt vaak verwaarloosd door digital agency’s, maar Convident weet hoe nuttig de online marketing techniek is. Bij linkbuilding vermelden externe websites namelijk de website van jouw bedrijf in Friesland, meestal door middel van een hyperlink. Onze linkbuilding experts doen dit dagelijks en houden daarom rekening met factoren zoals relevantie en domeinautoriteit, voor het ultieme resultaat. Daarnaast houden ze ook in gedachten dat zoekmachines als Google verwacht dat linkbuilding een geleidelijk proces is. Alleen zo komt jouw website hoger te staan in de zoekmachines, zodat jouw zoekvolume en bezoekersaantal stijgt. Om dit resultaat te verkrijgen, gaan onze linkbuilding experts op zoek naar de beste websites, die toepasselijk zijn op jouw bedrijf en sector. Daarna, gedurende het strategisch kick-off gesprek, tonen we jou wat onze linkbuilding experts voor je gevonden hebben. Daarnaast worden de links ook in de maandelijkse rapporten vermeld. Zo weet jij altijd op welke sites jouw website staat.

Klaar voor een hogere plaats in de zoekmachines? Neem contact op met Convident, zodat we samen de perfecte strategie kunnen ontwikkelen.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Social media marketing Friesland

De allernieuwste online marketingtrends zijn ook ongelooflijk interessant voor jouw bedrijf in Friesland. Er is namelijk dagelijks een gigantische vraag naar content en informatie op social media platformen als Facebook en Instagram, vanwege de duizenden bezoekers op de platformen. Hierdoor worden er ook meer advertenties bekeken, wat het een goede plaats maakt om online marketing in te voeren. Wekt dit jouw interesse op? Dat is heel begrijpelijk, daarom raadt Convident ook aan om een social media marketing plan in de gepersonaliseerde online marketingstrategie van jouw bedrijf in Friesland te integreren. Onze online marketeers gaan daarom eerst op zoek naar de sociale media platformen die voornamelijk gebruikt worden door jouw doelgroep(en). Aan de hand van het resultaat van dit onderzoek kan er een social media marketing plan en enkele SMART-doelstellingen gecreëerd worden. Dit geeft onze online marketeers namelijk een rode draad die ze kunnen volgen, nadat het social media marketing geïmplementeerd wordt.

Ben je nog onzeker over jouw sociale media succes? Convident helpt je graag verder om dit moeilijke vraagstuk op te lossen.

Advies en rapportage

Convident ontwikkelt een online marketingstrategie op maat voor jouw bedrijf in Friesland en gaat deze gaan uitvoeren, maar wat nu? Convident laat het er niet bij zitten na de uitvoering van jouw online marketingstrategie. We willen ervoor zorgen dat jouw bedrijf in Friesland altijd op de hoogte is van de online werkzaamheden van de website of webshop. Zo missen we geen enkele kans. Bovendien hecht Convident veel belang aan het onderhouden van langetermijnrelaties met onze klanten. Daarnaast vermelden we ook de sterktes, zwaktes, bedreigingen en opportuniteiten van jouw website of webshop in de maandelijkse rapporten. En ze helpen ook bij het scheppen van een beeld van jouw doelgroep(en), zoals waar ze vandaan komen, hoe oud ze zijn en waar ze zich online begeven. Dit doet Convident om de online-groei van jouw bedrijf in Friesland verder te doen stijgen.

Wil je ook meer te weten komen over jouw online werkzaamheden? Convident begeleidt je graag tijdens jouw online marketing avontuur.

img-50 img-fifty

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL