Online marketing Enschede

Ben je op zoek naar een online marketingbureau voor jouw bedrijf of organisatie in Enschede? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij Convident ben je aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd online marketingbureau dat zich toelegt op verschillende diensten, waaronder SEO-marketing en SEA-marketing. Wil je graag beter gevonden worden in zoekmachines? Dan staan wij klaar om je te ondersteunen!

 

Ben je al een tijdje op zoek naar een online marketingbureau in Enschede voor jouw bedrijf? Dan ben je bij Convident aan het juiste adres. Sinds 2015 zijn wij actief in het verzorgen van online groei voor zowel grote als kleine merken. Met onze uitgebreide kennis en expertise nemen wij de volledige online marketingactiviteiten van jouw bedrijf uit handen. Convident is een full-service online marketingbureau, wat betekent dat onze online marketeers vaardig zijn in SEO, SEA en linkbuilding. Daarnaast zijn we experts op het gebied van social media marketing, display advertising, remarketing en Google Shopping. Bij Convident zijn we ervan overtuigd dat effectief online resultaat alleen mogelijk is met een strategisch online marketingplan. Daarom beginnen we altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we samen een helder plan opstellen en concrete doelstellingen formuleren. Vervolgens gaan we gezamenlijk bekijken welke acties nodig zijn om onze doelen te bereiken.

Zoekmachine optimaliseren

Zoekmachineoptimalisatie, of SEO, is een essentieel onderdeel van online marketing. Het richt zich op het verbeteren van de zichtbaarheid van jouw bedrijf in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. In tegenstelling tot betaalde advertenties, kan een hoge positie in Google via SEO niet direct worden gekocht. Gelukkig weten onze online marketeers bij Convident precies wat nodig is om jouw bedrijf organisch te laten groeien. Samen zorgen we ervoor dat de online vindbaarheid van jouw website of webshop wordt vergroot. Hiervoor maken we gebruik van de volgende technieken:

 

img-50 img-fifty
  • Analyse en onderzoek: Onze experts voeren een grondige analyse uit van jouw website of webshop, waarbij verschillende aspecten worden beoordeeld, waaronder de content. Hierbij identificeren ze verbeterpunten en mogelijkheden om de prestaties te optimaliseren.
  • Technische optimalisatie: De technische aspecten van jouw website of webshop zijn van cruciaal belang. Hoewel zoekwoorden en content belangrijk zijn, heeft de laadtijd van jouw website een directe invloed op de gebruikerservaring. Daarom besteden we veel aandacht aan de technische kant van jouw online platform. We onderzoeken en verbeteren de technische aspecten, zoals de laadsnelheid en de algemene functionaliteit van de website.
  • Content creatie: Met behulp van het uitgevoerde zoekwoordenonderzoek stellen we een strategie op voor relevante en boeiende content. Onze experts creëren en plaatsen deze content op jouw website of webshop, waardoor deze sterker en relevanter wordt.

Vraag een gratis SEO consult aan

Wil je graag een duidelijk beeld krijgen van de online status van jouw bedrijf? Maak dan gebruik van onze gratis SEO-consultatie en laat ons je waardevol advies geven!

Zoekmachine adverteren Enschede

Zoekmachine adverteren, ook wel bekend als search engine advertising (SEA), is een effectieve manier om je online zichtbaarheid te vergroten. Onze online marketeers bij Convident maken gebruik van het zoekwoordenonderzoek om te bepalen op welke zoekwoorden we willen adverteren. Via betaalde advertenties in zoekmachines kun je ervoor zorgen dat je website of webshop hoger wordt weergegeven in de zoekresultaten. Bij Convident behoud je altijd de controle over je advertenties en het dagelijkse budget, wat zorgt voor overzichtelijkheid. Bovendien stellen onze online marketeers maandelijkse rapporten op over je zoekmachine advertentieactiviteiten in Enschede. In deze rapporten zie je op welke zoekwoorden er wordt geadverteerd, welke advertenties het meest succesvol zijn, waar je bezoekers vandaan komen en welke resultaten je advertentiecampagnes hebben opgeleverd. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van je zoekmachine advertentieactiviteiten.

img-50 img-fifty

Linkbuilding

Naast zoekmachineoptimalisatie en adverteren is linkbuilding een belangrijk onderdeel om de online vindbaarheid van je website of webshop te vergroten. Bij linkbuilding draait het om het actief beheren van links naar jouw website of webshop op externe websites. Dit zorgt voor een sterk linkprofiel voor jouw bedrijf. Een sterk linkprofiel wordt positief beoordeeld door Google, wat resulteert in een hogere ranking in de zoekresultaten.

Het bijhouden van het linkbuildingproces vergt echter vaak veel tijd en inspanning, waardoor veel bedrijven dit uitbesteden. Bij Convident gaan onze online marketeers op zoek naar betrouwbare en relevante links van externe websites. Hoe beter de externe website aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep, des te sterker zal je positie zijn in de Google-ranking.

Maandelijks ontvang je een overzichtelijk rapport waarin alle geplaatste backlinks, blogs en artikelen worden vermeld.

Google Shopping Enschede

Bij Google Shopping maak je, net als bij zoekmachine adverteren, gebruik van doelgerichte advertenties. Het verschil is echter dat je bij Google Shopping adverteert met je eigen productfeed in de zoekresultaten. Als je een bedrijf in Enschede hebt of een webshop online hebt, kan Google Shopping een middel zijn voor online succes. Met Google Shopping worden jouw producten direct getoond wanneer gebruikers op zoek zijn naar producten zoals die van jou. Dit resulteert in kwalitatief betere klikken.

Voordat een consument op jouw product klikt, heeft hij of zij al informatie zoals prijs, design en verzendkosten opgezocht. Samen met de experts van Convident bekijk je welke producten het meest geschikt zijn voor Google Shopping. Vervolgens worden voor deze producten slimme advertentiecampagnes opgezet. We houden regelmatig contact om ervoor te zorgen dat alleen de meest relevante en winstgevende producten van jou worden getoond in de Google Shopping-campagne.

 

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Remarketing

Naast Google Shopping is remarketing een effectieve manier om gebruikers die al op je website of webshop zijn geweest terug te halen. Herken je het probleem dat bezoekers je website verlaten zonder enige conversie? Onze online marketingspecialisten weten precies hoe ze deze gebruikers opnieuw kunnen bereiken en ze terug kunnen leiden naar jouw website of webshop. Remarketing maakt gebruik van gerichte advertenties om deze gebruikers weer te betrekken.

Samen met jou stellen we een remarketingstrategie op die aansluit bij jouw producten of diensten. We formuleren duidelijke doelstellingen, zodat we het online succes kunnen meten en analyseren. Op deze manier zorgen we ervoor dat je alleen op een rendabele manier adverteert.

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met

 

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten? Meer lezenminder lezen

Op dit moment hebben we geen wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten. Echter merken we dat er veel nieuwe aanwas en interesse is voor het aangaan van een marketingtraject. Per afdeling houden we nauwlettend in de gaten of we nieuwe klanten kunnen accepteren of dat men geduld moet hebben.

Garanderen jullie bepaalde resultaten? Meer lezenminder lezen

Nee wij garanderen geen nummer 1 garanties wanneer er een SEO traject aangegaan wordt. Dit kan geen enkele partij bieden, ook omdat wij simpelweg niet weten in welke branche je bedrijf zich bevindt. Uiteraard spreken we doelstellingen af en willen we samen groeien. Nummer 1 garanties kan geen één partij bieden, mochten zij dit wel doen dan kan je je afvragen in hoeverre dit zoekwoord relevant is. Zoekwoorden zonder enige vorm van concurrentie ranken snel, echter is het de vraag of deze waardevol voor je bedrijf zijn.

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL