Online marketing Emmen

Ben je op zoek naar online marketing Emmen? Dan helpen we je graag met al jouw online marketing.
Alles op het gebied van SEO & SEA

Online marketing Emmen

De bevinden uit het zoekwoorden onderzoek worden meegenomen in het kennismakingsgesprek. Hierin lichten wij toe of de content op jouw website of webshop overeenkomt met de gevonden zoektermen uit het onderzoek. Dit is van belang, omdat jij gevonden wil worden in Google wanneer jouw doelgroep(en) naar jouw producten of diensten zoekt. Tot slot zullen de jongens van de webdevelopmentafdeling van Convident jouw website/webshop onder de loep nemen. Zij analyseren de technische aspecten en voeren eventuele kleine verbeteringen uit. Onze technische jongens weten precies wat nodig is voor een sterke website/webshop op technisch gebied, zodat jij nog hoger scoort in Google.

Wil jij ook stijgen met je website of webshop in de organische zoekresultaten van Google? Neem gerust contact met ons op of kom langs op kantoor voor een bakje koffie!

Laat één van onze online marketeers een gratis SEA-scan uitvoeren

Remarketing

Heb jij last van bezoekers op jouw website of webshop die na een korte stop al snel vertrekken zonder een conversie uit te richten? Dan kan remarketing een relevant online marketingmiddel zijn voor jouw bedrijf. Bij remarketing ben je gericht aan het adverteren met advertenties in de richting van de groep consumenten die jouw website of webshop hebben verlaten zonder een conversie te verrichten. Deze consumenten hebben al op jouw website/webshop gezocht naar jouw producten of diensten en zijn dus geïnteresseerd in wat jouw bedrijf verkoopt. Vaak zie je dat consumenten meerdere contactmomenten nodig hebben bij grote of niet-standaard aankopen. De online marketeers van Convident kunnen vervolgens een gerichte remarketing campagne opzetten en ervoor zorgen dat deze consumenten weer terug worden gehaald naar jouw bedrijf.

Heb jij last van vertrekkende bezoekers op jouw website of webshop? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van remarketing te bespreken voor jouw business.

 

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Gerry Dillingh

Fysiotherapie Smith

Zeer tevreden over de website die opgeleverd is en de manier van samenwerken. Zeer proactief, denken goed mee en werken zeer professioneel.

dit is een afbeelding van convident

Bea Kortwijk

Albert Heijn Kortwijk

Convident heeft de maatwerk-website van Albert Heijn Kortwijk ontworpen en gebouwd. Wij kunnen niet anders dan enorm tevreden zijn. Er is vanaf het begin meegedacht en eigenlijk is alles van een leien dakje gegaan. Dit terwijl onze bedrijfstructuur met meerdere ondernemingen geen standaard opdracht betreft.
Nogmaals dank aan het hele Convident team!

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Google Analytics verboden in Italië

Schreeuw het van de daken, Google Analytics is verboden in Italië! De...

Lees bericht

Het effect van online reviews

Het internet staat vol met websites die producten of diensten verkopen. De...

Lees bericht

Het EAT principe uitgelegd

Het EAT principe staat voor Expertise, Authority en Trustworthiness. Het zijn belangrijke...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden