Online marketing Emmen

Ben je op zoek naar online marketing Emmen? Dan ben je bij full service online marketingbureau Convident aan het juiste adres. Onze ervaren marketeers verzorgen een strategisch online plan waarmee wij jouw resultaten doen stijgen!

 

Ben jij ondernemer in Emmen en opzoek naar een online marketingbureau? Wij zijn Convident: een full service online marketingbureau. Onze online marketeers kunnen jouw bedrijf online naar een hoger niveau tillen. Hiervoor zijn wij gespecialiseerd in SEO, SEA en linkbuilding. Bovendien zijn onze online marketeers gespecialiseerd in social media marketing, Google Shopping, remarketing en display advertising. Bij Convident geloven we in de filosofie dat een succesverhaal niet zonder een duidelijk plan kan. Daarom starten wij het online marketing traject altijd met een kennismakingsgesprek waarin we elkaar, jouw business en doelgroep(en) leren kennen. Samen bepalen we wat de juiste strategie is en welke online marketingmiddelen wij samen gaan inzetten. Tot slot formuleren we doelstellingen zodat we resultaat kunnen meten. Op deze werkwijze hebben wij al vele grote en kleinere merken mogen helpen aan hun online groei.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is de Nederlandse vertaling van search engine optimization (SEO). Bij zoekmachine optimalisatie draait het om het bemachtigen van hoge posities met jouw website of webshop in de organische zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google. De organische zoekresultaten worden onder de betaalde zoekresultaten vertoond op de resultatenpagina (SERP). De online marketeers weten precies wat werkt voor jouw website om deze hoog te laten ranken in Google. Hierdoor realiseren wij organisch verkeer naar jouw website of webshop. We starten bij Convident het SEO-traject altijd met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Onze SEO-specialisten gaan opzoek naar de zoektermen waar jouw doelgroep(en) opzoeken. Deze zoekwoorden zijn relevant en belangrijk voor jouw website/webshop. Bovendien analyseren onze online marketeers het zoekvolume en concurrentieniveau van de desbetreffende zoekwoorden.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan

Onze online marketeers nodigen je vraag uit voor een vrijblijvend SEO consult.

img-50 img-fifty

De bevinden uit het zoekwoorden onderzoek worden meegenomen in het kennismakingsgesprek. Hierin lichten wij toe of de content op jouw website of webshop overeenkomt met de gevonden zoektermen uit het onderzoek. Dit is van belang, omdat jij gevonden wil worden in Google wanneer jouw doelgroep(en) naar jouw producten of diensten zoekt. Tot slot zullen de jongens van de webdevelopmentafdeling van Convident jouw website/webshop onder de loep nemen. Zij analyseren de technische aspecten en voeren eventuele kleine verbeteringen uit. Onze technische jongens weten precies wat nodig is voor een sterke website/webshop op technisch gebied, zodat jij nog hoger scoort in Google.

Wil jij ook stijgen met je website of webshop in de organische zoekresultaten van Google? Neem gerust contact met ons op of kom langs op kantoor voor een bakje koffie!

Zoekmachine adverteren Emmen

Search engine advertising (SEA) is de Engelse vertaling van zoekmachine adverteren. Zoekmachine adverteren houdt in dat je hoge posities met jouw website of webshop wil bemachtigen in de betaalde zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google. Het verschilt dus net wat van zoekmachine optimalisatie waarbij je hoog in de organische zoekresultaten probeert te komen. Bij zoekmachine adverteren ben je namelijk aan het adverteren met advertenties in de betaalde zoekresultaten. In Google verschijnen meestal eerst vier betaalde zoekadvertenties, vervolgens komen de organische zoekresultaten op jouw ingetikte zoekwoord. Omdat je als ondernemer uit Emmen dient te betalen voor het plaatsen van jouw advertentiecampagnes dient er een uitgewerkt plan klaar te liggen. Bij Convident beginnen we het SEA-traject daarom met een gedegen zoekwoorden analyse. Dit is belangrijk omdat onze online marketeers willen weten op welke zoektermen jouw doelgroep(en) zoekt. Onze SEA-specialisten zorgen ervoor dat de zoekwoorden waar jouw doelgroep(en) op zoekt terugkomen in jouw advertenties en dus getoond worden aan potentiële klanten. Bovendien zijn wij van mening dat de ondernemer altijd zelf de controle dient te houden over zijn advertentiecampagnes en gestelde (dagelijkse) budgetten. Daarom heb je altijd zelf inzagen in jouw Google Ads-account. Daarnaast ontvang je aan het eind van iedere maand een rapportage van jouw advertentiecampagnes. De maandelijkse overzichten geven antwoord op vragen zoals waar je bezoekers vandaan komen, wat hun leeftijd is of welke kanalen ze gebruiken. Deze informatie gebruiken we om jouw doelgroep beter te begrijpen en te kunnen bedienen in de toekomst.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Linkbuilding

Linkbuilding is één van de hoofdonderdelen van zoekmachine optimalisatie. Bij linkbuilding draait het dus om een hoge ranking te krijgen in Google. Hierdoor word jij bovenaan in de organische zoekresultaten getoond aan potentiële klanten wanneer zij zoeken naar relevante zoektermen voor jouw bedrijf. Bij linkbuilding worden links naar jouw website of webshop geplaatst op externe websites. Onze linkbuilding experts gaan opzoek naar relevante externe websites waar een link naar jouw content op kan worden geplaatst. Alleen externe websites die een waarde bieden voor jouw website of webshop worden gebruikt. Hiervoor maken onze online marketeers gebruik van een aantal tools en programma’s. De gebruikte tools analyseren bijvoorbeeld de autoriteit, de spamscore en de relevantie ten opzichte van jouw bedrijf van externe websites. Op deze manier kunnen wij bepalen op welke hoogwaardige blogs, artikelen of partnerpagina’s een link naar jouw content op komt. Als laatste zorgen onze linkbuilding experts voor een natuurlijk linkprofiel richting Google. Google waardeert een natuurlijk linkprofiel en zal deze hoger ranken. Door gedurende de maand geleidelijk aan links te plaatsen op externe websites naar jouw website of webshop, zal jij een natuurlijk en sterk linkprofiel hebben. Kom meer te weten over linkbuilding!

Twijfel jij of jouw linkprofiel wel sterk, relevant en natuurlijk is? Neem gerust contact met ons op. Eén van onze linkbuilding staat je graag te woord en voert een snelle scan uit van jouw linkprofiel!

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten? Meer lezenminder lezen

Op dit moment hebben we geen wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten. Echter merken we dat er veel nieuwe aanwas en interesse is voor het aangaan van een marketingtraject. Per afdeling houden we nauwlettend in de gaten of we nieuwe klanten kunnen accepteren of dat men geduld moet hebben.

Garanderen jullie bepaalde resultaten? Meer lezenminder lezen

Nee wij garanderen geen nummer 1 garanties wanneer er een SEO traject aangegaan wordt. Dit kan geen enkele partij bieden, ook omdat wij simpelweg niet weten in welke branche je bedrijf zich bevindt. Uiteraard spreken we doelstellingen af en willen we samen groeien. Nummer 1 garanties kan geen één partij bieden, mochten zij dit wel doen dan kan je je afvragen in hoeverre dit zoekwoord relevant is. Zoekwoorden zonder enige vorm van concurrentie ranken snel, echter is het de vraag of deze waardevol voor je bedrijf zijn.

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen.

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL

FC Groningen

FC Groningen
Maatschappelijk
FC Groningen