Online marketing Emmen

Ben je op zoek naar online marketing Emmen? Dan helpen we je graag met al jouw online marketing.
Alles op het gebied van SEO & SEA

Online marketing Emmen

De bevinden uit het zoekwoorden onderzoek worden meegenomen in het kennismakingsgesprek. Hierin lichten wij toe of de content op jouw website of webshop overeenkomt met de gevonden zoektermen uit het onderzoek. Dit is van belang, omdat jij gevonden wil worden in Google wanneer jouw doelgroep(en) naar jouw producten of diensten zoekt. Tot slot zullen de jongens van de webdevelopmentafdeling van Convident jouw website/webshop onder de loep nemen. Zij analyseren de technische aspecten en voeren eventuele kleine verbeteringen uit. Onze technische jongens weten precies wat nodig is voor een sterke website/webshop op technisch gebied, zodat jij nog hoger scoort in Google.

Wil jij ook stijgen met je website of webshop in de organische zoekresultaten van Google? Neem gerust contact met ons op of kom langs op kantoor voor een bakje koffie!

Laat één van onze online marketeers een gratis SEA-scan uitvoeren

Remarketing

Heb jij last van bezoekers op jouw website of webshop die na een korte stop al snel vertrekken zonder een conversie uit te richten? Dan kan remarketing een relevant online marketingmiddel zijn voor jouw bedrijf. Bij remarketing ben je gericht aan het adverteren met advertenties in de richting van de groep consumenten die jouw website of webshop hebben verlaten zonder een conversie te verrichten. Deze consumenten hebben al op jouw website/webshop gezocht naar jouw producten of diensten en zijn dus geïnteresseerd in wat jouw bedrijf verkoopt. Vaak zie je dat consumenten meerdere contactmomenten nodig hebben bij grote of niet-standaard aankopen. De online marketeers van Convident kunnen vervolgens een gerichte remarketing campagne opzetten en ervoor zorgen dat deze consumenten weer terug worden gehaald naar jouw bedrijf.

Heb jij last van vertrekkende bezoekers op jouw website of webshop? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van remarketing te bespreken voor jouw business.

 

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Alain Schievink

Tonn BV

Mijn ervaring met Rick, Rutger en de medewerkers van Convident is altijd positief geweest. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant en komen zelf met initiatieven, bijvoorbeeld op het gebied van usability, gebruiksvriendelijke tips / oplossingen of een slimme SEO structuur voor de vindbaarheid van onze website.

dit is een afbeelding van convident

Ruben Lei

Van der Werff Logistics

Mooi team van enthousiaste mensen, een keurig product en een goede prijskwaliteitverhouding. Bij de start is zeer goed geluisterd naar onze wensen (plan van eisen). We hebben precies gekregen wat we wilden. De houding van de mensen van Convident is pro-actief en verfrissend. Het eindresultaat van onze website met meerdere custom modules is een verademing.”

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Simon van der Molen maakt unieke Convident puzzel (Frans Le Roux style)

Simon van der Molen uit Groningen illustreert voor uitgevers, kranten, (zorg)organisaties en...

Lees bericht

Myron Hamming spoken word over Convident

Myron Hamming is dichter en spoken word artist die begon met de...

Lees bericht

Inhaakkalender 2023

Mis geen belangrijke dagen in 2023 en check de inhaakkalender 2023 van...

Lees bericht

Awards.