Online marketing Eindhoven

Ben je op zoek naar een online marketingbureau in Eindhoven voor jouw bedrijf of organisatie? Zoek niet verder, want bij Convident ben je aan het juiste adres. Wij zijn experts in diverse online marketingdiensten, waaronder SEO-marketing en SEA-marketing. Als je jouw online zichtbaarheid wilt vergroten in zoekmachines, staan wij klaar om dit voor jou te realiseren.

 

Ben jij klaar om je bedrijf in de buurt van Eindhoven naar een hoger niveau te tillen? Dan is Convident de perfecte partner voor jou. Als online marketingbureau staan wij klaar om jouw online succes te realiseren. Onze online marketeers beschikken over de expertise en ervaring om resultaten te behalen. Als full-service online marketingbureau zijn we gespecialiseerd in SEO, SEA, linkbuilding en social media beheer. Daarnaast kijken we naar mogelijkheden zoals remarketing, Google Shopping en display advertising die geschikt zijn voor jouw bedrijf.

Bij Convident geloven we dat succes behaald kan worden met een strategisch plan. Daarom starten we altijd met een uitgebreid strategiegesprek. Tijdens dit gesprek ontmoeten we elkaar op kantoor en bespreken we een duidelijk plan. We stellen samen doelen op die we kunnen meten en analyseren om online groei te realiseren. We kijken naar de mogelijkheden die passen bij de normen en waarden van jouw bedrijf en doelgroep.

Zoekmachine optimalisatie

Het is belangrijk hoe hoog jouw website of webshop verschijnt in de organische zoekresultaten van Google. Search Engine Optimization (SEO), of zoekmachineoptimalisatie, is de sleutel tot het verbeteren van jouw online vindbaarheid. Bij Convident hebben we ruime ervaring met diverse online uitdagingen, waardoor we samen kunnen kijken naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie. Voordat we het strategische kick-offgesprek op kantoor hebben, gaat een van onze online marketeers al aan de slag met een grondige analyse van jouw bedrijf. We beginnen met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek dat gericht is op de markt waarin jij actief bent. Tijdens het kennismakingsgesprek nemen we de resultaten van de zoekwoordanalyse mee om een solide plan te ontwikkelen. Samen beslissen we welke zoekwoorden relevant zijn en waarop we goed kunnen scoren in Google. Ons ultieme doel is het behalen van de gestelde doelen, zodat we de online groei voor jouw bedrijf kunnen realiseren.

img-50 img-fifty

Naast zoekmachineoptimalisatie wordt het zoekwoordenonderzoek ook gebruikt als input voor zoekmachinemarketing. Search Engine Advertising (SEA) houdt in dat je als bedrijf adverteert in zoekmachines op specifieke zoekwoorden. SEA is een effectieve manier om relevante bezoekers naar je website te trekken en je conversiepercentage te verhogen. Bovendien kan SEA je helpen bepalen welke zoekwoorden een hoog zoekvolume hebben in Google. Deze zoekwoorden kunnen vervolgens worden gebruikt in relevante content op jouw website om organische resultaten te behalen.

Ben jij klaar om online aanwezig te zijn met jouw bedrijf? Neem contact op met één van onze experts en laat een vrijblijvend zoekwoordenonderzoek uitvoeren.

Vraag een gratis SEO consult aan

Wil je graag ontdekken hoe Convident jouw bedrijf kan ondersteunen bij het behalen van online succes? Aarzel dan niet langer en vraag vandaag nog een gratis SEO-consult aan!

Linkbuilding

Een essentieel onderdeel van een uitgebreid zoekmachineoptimalisatietraject is linkbuilding. Vaak wordt linkbuilding in Eindhoven over het hoofd gezien vanwege de tijd die het kost om uit te voeren. Bij Convident begrijpen onze linkbuildingexperts echter precies welke links het beste werken voor jouw bedrijf. Linkbuilding houdt in dat externe websites naar jouw bedrijfswebsite verwijzen. Hoe meer links naar jouw website, hoe hoger je gerangschikt wordt in de zoekresultaten van Google.

Bij linkbuilding zijn er een aantal belangrijke factoren voor een sterk linkprofiel. Onze online marketeers hebben de kennis om jouw linkprofiel zo relevant mogelijk op te bouwen. We zoeken naar externe websites die verband houden met jouw bedrijf of branche. Bij het selecteren van websites kijken we naar domeinautoriteit, vertrouwensflow, citatieflow en de relevantie van de externe websites. Op deze manier zorgen we er bij Convident voor dat de links naar jouw website altijd op hoog aangeschreven websites staan. Ten slotte is het belangrijk dat Google de linkbuildingactiviteiten ziet als een natuurlijk en geleidelijk proces. Daarom zorgen onze experts ervoor dat jouw linkprofiel er zo natuurlijk mogelijk uitziet voor Google. Elke maand ontvang je een overzichtelijk rapport met de geplaatste backlinks, een analyse en een plan van aanpak voor de komende maand.

Google Shopping

Met Google Shopping adverteer je in de zoekmachine met behulp van je eigen productfeed. Als gebruikers op zoek zijn naar producten die jij in je webshop aanbiedt, wil je natuurlijk bovenaan in de zoekresultaten verschijnen. Het voordeel van Google Shopping is dat gebruikers al informatie hebben over de prijs, het uiterlijk van het product, verzendkosten, enzovoort. Dit maakt de gebruiker zeer relevant voor jouw bedrijf. Door te adverteren via Google Shopping kun je kwalitatief betere clicks krijgen. Bovendien kan de gebruiker via Google Shopping direct de prijzen van concurrenten zien.

Gelukkig zijn onze experts bij Convident gespecialiseerd in adverteren via Google Shopping. We zorgen ervoor dat jouw bedrijf de concurrentie te slim af is binnen de productopties, terwijl we het adverteren via dit platform rendabel houden. Regelmatig hebben we contactmomenten om te bepalen welke producten van jouw bedrijf gebruikt worden binnen Google Shopping. Op deze manier zorgen we ervoor dat de opties relevant zijn voor de gebruiker en dat het voor jou winstgevend zal zijn.

Remarketing Eindhoven

Het is algemeen bekend dat gebruikers meerdere contactmomenten nodig hebben voordat ze overgaan tot de aankoop van producten, vooral bij grotere of niet-standaard aankopen. Bij Convident begrijpen we dit en daarom maken we gebruik van remarketing om gebruikers die al op jouw website of webshop zijn geweest, terug te brengen door middel van gerichte advertenties. We zijn goed bekend met de strategieën van remarketing en weten hoe we dit rendabel kunnen maken.

Ervaar jij een lage conversie op je website of webshop? Neem contact met ons op om de mogelijkheden van remarketing in Eindhoven bij Convident te bespreken!

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Advies en rapportage

Bij Convident hechten we grote waarde aan de relatie met onze klanten. We geloven dat regelmatig en goed contact met de klant essentieel is om in te spelen op kansen binnen de markt. Op deze manier kunnen we snel schakelen en potentiële kansen optimaal benutten. Een belangrijk onderdeel hiervan is het rapporteren van onze werkzaamheden en het geven van advies. Het analyseren van je online activiteiten is van cruciaal belang om de resultaten te meten en indien nodig bij te sturen. Ons maandelijkse rapportage biedt inzicht in je bezoekers, zoals hun herkomst, leeftijd en de online kanalen die ze gebruiken.

Wil jij ook inzicht krijgen in je online marketingactiviteiten en je doelgroep beter leren kennen? Convident helpt je graag verder met een uitgebreid maandelijks rapport en advies.

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met

 

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten? Meer lezenminder lezen

Op dit moment hebben we geen wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten. Echter merken we dat er veel nieuwe aanwas en interesse is voor het aangaan van een marketingtraject. Per afdeling houden we nauwlettend in de gaten of we nieuwe klanten kunnen accepteren of dat men geduld moet hebben.

Garanderen jullie bepaalde resultaten? Meer lezenminder lezen

Nee wij garanderen geen nummer 1 garanties wanneer er een SEO traject aangegaan wordt. Dit kan geen enkele partij bieden, ook omdat wij simpelweg niet weten in welke branche je bedrijf zich bevindt. Uiteraard spreken we doelstellingen af en willen we samen groeien. Nummer 1 garanties kan geen één partij bieden, mochten zij dit wel doen dan kan je je afvragen in hoeverre dit zoekwoord relevant is. Zoekwoorden zonder enige vorm van concurrentie ranken snel, echter is het de vraag of deze waardevol voor je bedrijf zijn.

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL