Online marketing Eindhoven

Klaar voor online succes? Convident denkt met je mee!

Online marketing Eindhoven

Samen kijken naar de mogelijkheden van SEO voor jouw bedrijf

Kwalitatieve clicks krijgen, dat is Google Shopping

Advies en rapportage

Zoals je misschien al rustig hebt kunnen lezen, hechten wij bij Convident veel waarde aan de relatie met onze klanten. Wij geloven erin dat regelmatig, goed contact nodig is met de klant om in te kunnen spelen op kansen binnen de markt. Zo zorgen we er samen voor dat we snel kunnen schakelen en potentiële kansen worden benut. Een onderdeel hiervan is de rapportage van de werkzaamheden en een geformuleerd advies. Het analyseren van je online werkzaamheden is van belang om de resultaten te kunnen meten en eventueel bij te kunnen sturen. Een maandelijks rapport zorgt voor inzicht in je bezoekers, zoals waar ze vandaan komen, de leeftijd of via welke kanalen ze online zich bewegen.

Wil jij ook inzicht in jouw online marketing werkzaamheden krijgen en jouw doelgroep beter leren kennen? Convident helpt je verder met een maandelijks uitgebreid rapport en advies.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Ferenc Jacobs

DigitaalhuisPlus

No-nonsense webbureau, maar ook zeker sterk als online marketingbureau met aandacht voor zijn klanten. Convident heeft onze doelen meetbaar gemaakt.

dit is een afbeelding van convident

Nicole Scheffer

AIS Flight Academy

De marketeers van Convident hebben ons op weg geholpen met onze online vindbaarheid. Tips, advies en uitvoerend werk op gebied van SEO, SEA en Social Marketing waren zeer waardevol. De hands-on mentaliteit spreekt ons ontzettend aan.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Hoe verkoop je via Google Shopping met je WooCommerce webshop?

Afgelopen jaar zijn wereldwijd de online consumentenbestedingen enorm gestegen. Dit komt mede...

Verjaardag Instagram

Instagram ging 6 oktober 2010 voor het eerst live en werd één...

Awards.

© 2014 - 2021 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.9 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden