Online marketing Ede

Ben je op zoek naar een online marketingbureau voor jouw bedrijf of organisatie in Ede? Zoek niet verder, want bij online marketingbureau Convident ben je aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in diverse online marketingdiensten, waaronder SEO-marketing en SEA-marketing. Als je wilt stijgen in de zoekresultaten van zoekmachines, dan staan wij bij Convident klaar om je te ondersteunen!

 

In deze digitale tijd is online marketing essentieel voor het succes van je bedrijf. Als je al langer nadenkt over het vergroten van je online aanwezigheid, dan kunnen wij je daarbij helpen. Bij Convident streven we naar langdurige samenwerkingen en naar de beste resultaten voor jouw bedrijf. Onze ervaren online marketeers zijn gespecialiseerd in SEO, SEA en linkbuilding. Daarnaast hebben ze expertise opgebouwd in social media marketing, Google Shopping, remarketing en display advertising. Met hun kennis en vaardigheden kunnen ze echt het verschil maken voor jouw website of webshop.

Bouwen aan een strategie

Bij Convident zijn we ervan overtuigd dat de online groei van een bedrijf hand in hand gaat met een sterke strategie. Tijdens het kick-off gesprek gaan we samen op zoek naar de kernwaarden en de identiteit van jouw bedrijf. Wat zijn de normen en waarden die je bedrijf omarmt? Met deze waardevolle inzichten kunnen we een strategisch en krachtig online marketingplan opstellen. Dit plan omvat een grondige analyse van de huidige online zichtbaarheid van jouw bedrijf. Samen bekijken we waar jouw bedrijf online naartoe kan groeien.

Een essentieel onderdeel van de online marketingstrategie is het stellen van concrete doelen. Bij Convident geloven we in het belang van SMART-geformuleerde doelen, omdat ze meetbaar en haalbaar zijn. Als bepaalde doelen niet worden behaald, kijken we samen naar mogelijke veranderingen en oplossingen. We zijn voortdurend bezig met het inspelen op nieuwe kansen in de markt waarin jouw bedrijf opereert.

Door deze doelgerichte aanpak streven we ernaar om jouw bedrijf online succesvol te laten groeien en een voorsprong te geven ten opzichte van de concurrentie.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan

Wil je ontdekken hoe Convident jouw bedrijf online verder kan helpen? Vraag dan nu een gratis SEO consult aan!

img-50 img-fifty

Zoekmachine optimalisatie Ede

Je hebt waarschijnlijk al eens gehoord van SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie, maar wat houdt het precies in? Het doel van SEO is om hogere posities te behalen in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Bij Convident kunnen we je op verschillende manieren helpen om dit te bereiken. Voordat we beginnen met het kick-off gesprek, zal een van onze marketeers zich bezighouden met het onderzoek naar relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf. Tijdens het gesprek maken we een selectie van de zoekwoorden waar we ons op gaan richten en waarmee we goede posities in Google kunnen behalen. We testen deze zoekwoorden op verschillende manieren en gebruiken de resultaten om relevante content te creëren die aansluit bij jouw doelgroep.

Daarnaast gebruikt Convident de sterke en relevante zoekwoorden ook voor SEA. SEA, oftewel zoekmachine-adverteren, is het adverteren in zoekmachines op specifieke zoekwoorden. Samen met jou bekijken we welke zoekwoorden het beste presteren, zodat we advertenties kunnen opstellen die bovenaan de organische zoekresultaten verschijnen. Met onze kennis en ervaring zullen we samen met jou de beste online strategie bepalen voor jouw bedrijf.

Heb je zelf al ervaring met SEA? Onze experts voeren graag een gratis en vrijblijvende scan uit van jouw SEA-activiteiten. Zo krijg je inzicht in de prestaties en kunnen we kijken naar mogelijke verbeteringen

Linkbuilding

Linkbuilding is een essentieel onderdeel van het online marketingplan van jouw bedrijf, naast SEO en SEA. Het draagt bij aan een betere online vindbaarheid. Bij Convident begrijpen we het belang van linkbuilding en hebben we ruime ervaring in het opbouwen van sterke linkprofielen.

Bij linkbuilding gaat het om andere websites die naar jouw website verwijzen. Hoe meer relevante websites naar jouw website linken, hoe sterker jouw linkprofiel wordt bij Google. Het is een voortdurend proces dat aandacht en tijd vergt. Gelukkig kunnen wij bij Convident snel vooruitgang boeken.

Onze linkbuilding experts gaan actief op zoek naar relevante externe websites die kunnen linken naar jouw content. We letten hierbij op belangrijke factoren zoals domeinautoriteit, trust flow, citation flow en relevantie van de externe websites. Zo zorgen we ervoor dat de links naar jouw website afkomstig zijn van hoogwaardige en betrouwbare bronnen.

Bij Convident streven we ook naar een natuurlijk linkprofiel dat Google waardeert. Maandelijks breiden onze experts geleidelijk je linkprofiel uit, zodat Google de verkregen links ziet als een organisch proces naar een sterker linkprofiel.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Social media marketing Ede

Tegenwoordig maken miljoenen mensen gebruik van verschillende sociale mediakanalen. Zonde dus om hier niet op in te spelen! Bij Convident zorgen we voor een doordacht social media marketingplan. Social media marketing komt neer op het adverteren op sociale mediakanalen. Facebook, Instagram en LinkedIn zijn platformen waar experts van Convident goede vooruitgang in kunnen boeken. Het begint bij een gegrond social media marketingstrategie voor jouw bedrijf. Waar staat jouw bedrijf voor, maar ook waar staan jouw klanten voor? Hoe gedragen jouw klanten zich in de onlinewereld van social media en hoe kunnen we deze het beste bereiken? Antwoord op deze vragen draagt bij aan een relevante social media marketingstrategie. Met SMART geformuleerde doelen is vooruitgang te analyseren en kunnen gerichte campagnes worden opgezet.

Bereik jij je doelgroep via social mediakanalen? Kom langs bij Convident voor een uitgebreid gesprek over jouw mogelijkheden.

Advies en rapportage Ede

Bij Convident hechten we veel waarde aan een nauwe samenwerking tijdens het online marketingtraject. Omdat de markt voortdurend verandert en nieuwe kansen zich voordoen, is het essentieel dat we snel kunnen schakelen. Nadat het kick-off gesprek heeft plaatsgevonden en een strategisch online marketingplan is opgesteld, stopt onze betrokkenheid niet. We streven naar maximale resultaten tijdens de uitvoering, wat betekent dat regelmatig contact en advies met de klant noodzakelijk is om jouw bedrijf online naar een hoger niveau te tillen.

Bij Convident geloven we in het principe “meten is weten”. Daarom presenteren we de resultaten en bevindingen van de uitvoering van het online marketingplan in een overzichtelijke rapportage. Maandelijks stellen we een uitgebreid rapport op, waarvan we samen met de klant de informatie bespreken en de voortgang evalueren. Deze informatie biedt niet alleen inzicht in het online succes, maar geeft ook een duidelijker beeld van jouw doelgroep(en). Wie zijn jouw klanten, waar komen ze vandaan en wat zijn hun wensen en behoeften?

Ben je ook nieuwsgierig naar het online succes van jouw bedrijf? Neem snel contact met ons op en plan een kick-off gesprek in. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

img-50 img-fifty

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met

 

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten? Meer lezenminder lezen

Op dit moment hebben we geen wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten. Echter merken we dat er veel nieuwe aanwas en interesse is voor het aangaan van een marketingtraject. Per afdeling houden we nauwlettend in de gaten of we nieuwe klanten kunnen accepteren of dat men geduld moet hebben.

Garanderen jullie bepaalde resultaten? Meer lezenminder lezen

Nee wij garanderen geen nummer 1 garanties wanneer er een SEO traject aangegaan wordt. Dit kan geen enkele partij bieden, ook omdat wij simpelweg niet weten in welke branche je bedrijf zich bevindt. Uiteraard spreken we doelstellingen af en willen we samen groeien. Nummer 1 garanties kan geen één partij bieden, mochten zij dit wel doen dan kan je je afvragen in hoeverre dit zoekwoord relevant is. Zoekwoorden zonder enige vorm van concurrentie ranken snel, echter is het de vraag of deze waardevol voor je bedrijf zijn.

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL