Online marketing Drachten

Je bent opzoek naar een online marketing bureau voor jouw bedrijf of organisatie in Drachten? Dan ben je bij online marketing bureau Convident aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende online marketing diensten waaronder, SEO marketing en SEA marketing. Hoger scoren in de zoekmachines? Convident helpt je daar graag bij!

 

Als online marketing bureau helpen wij bedrijven bij hun online marketing in Drachten. Om deze strategie te kunnen bepalen starten we altijd met een kennismakingsgesprek. Onder het genot van een bakje koffie leren we elkaar, jouw bedrijf en jouw doelgroep(en) kennen.

Online marketing uitbesteden in Drachten

Als online marketing bureau helpen wij een breed scala aan bedrijven om online beter gevonden te worden. Wij helpen bij het verbeteren van de lokale vindbaarheid, een betere vindbaarheid door heel Nederland en zelfs internationaal. Hierbij staan onder andere de volgende vragen centraal:

  • Wat is het doel van het online marketing traject?
  • Wanneer is het traject succesvol?
  • Welke marketingmiddelen mogen er ingezet worden? (Wij geven graag ons advies)
  • Welke KPI’S stellen we in om succes te meten?

Wij zijn er van overtuigd dat elk bedrijf een online strategie nodig heeft. Wij helpen dan ook graag bij het uitdenken van een online marketing strategie voor jouw bedrijf in Drachten.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan

Ben je benieuwd hoe jouw bedrijf er online voor staat? Vraag een gratis SEO consult aan en laat ons je adviseren!

img-50 img-fifty

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO, is voor iedere website van groot belang. Het zorgt er namelijk voor dat er meer bezoekers naar je website komen en dat er meer conversies gerealiseerd worden. SEO is daarom altijd een belangrijk component voor je online succes. Door samen bijvoorbeeld te kijken naar de belangrijkste zoekwoorden kunnen we ervoor zorgen dat de juiste mensen naar je website komen. Door het optimaliseren van de bestaande content kan Convident er ook voor zorgen dat de gebruiksvriendelijkheid van de website goed wordt verbeterd. Het regelen van goede externe vermeldingen naar de juiste pagina’s hoort hier ook bij.

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten? Meer lezenminder lezen

Op dit moment hebben we geen wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten. Echter merken we dat er veel nieuwe aanwas en interesse is voor het aangaan van een marketingtraject. Per afdeling houden we nauwlettend in de gaten of we nieuwe klanten kunnen accepteren of dat men geduld moet hebben.

Garanderen jullie bepaalde resultaten? Meer lezenminder lezen

Nee wij garanderen geen nummer 1 garanties wanneer er een SEO traject aangegaan wordt. Dit kan geen enkele partij bieden, ook omdat wij simpelweg niet weten in welke branche je bedrijf zich bevindt. Uiteraard spreken we doelstellingen af en willen we samen groeien. Nummer 1 garanties kan geen één partij bieden, mochten zij dit wel doen dan kan je je afvragen in hoeverre dit zoekwoord relevant is. Zoekwoorden zonder enige vorm van concurrentie ranken snel, echter is het de vraag of deze waardevol voor je bedrijf zijn.

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL