Online marketing Deventer

Ben je op zoek naar een online marketingbureau voor jouw bedrijf of organisatie in Deventer? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij Convident ben je aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd online marketingbureau dat zich richt op een breed scala aan diensten, waaronder SEO-marketing en SEA-marketing. Als je wilt dat jouw bedrijf beter gevonden wordt in zoekmachines, staan wij klaar om je te ondersteunen!

 

Ben je al een tijdje aan het nadenken om met je bedrijf de online wereld te betreden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Maak je geen zorgen, de experts van ons online marketingteam staan klaar om je te helpen. Hoewel Convident oorspronkelijk gespecialiseerd is in het bouwen van websites, weten we dat online marketing in Deventer van essentieel belang is voor een succesvolle website. Daarom bieden we een breed scala aan diensten aan, waaronder SEO, SEA, linkbuilding, social media marketing en Google Shopping. Ben je klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen in de online wereld? Neem de tijd om de informatie op onze website door te lezen om meer te weten te komen over de mogelijkheden, of kom langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek.

Langdurige relatie

Bij Convident hechten we veel waarde aan onze klanten. We geloven dat een gezonde relatie tussen de klant en Convident essentieel is voor een succesvol resultaat. Een gezonde relatie betekent een langdurige en duurzame samenwerking waarin ruimte is voor groei en verandering. Dit is van groot belang binnen Convident, omdat online marketing een voortdurend evoluerend proces is. In een snel veranderende online wereld is communicatie essentieel om snel in te kunnen spelen op nieuwe kansen in de markt. Onze online marketeers denken met je mee en staan klaar om je bedrijf te laten groeien. We streven naar een hechte samenwerking waarin we gezamenlijk succes kunnen behalen.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan

Wil je graag helder inzicht krijgen in de online status van jouw bedrijf? Maak dan gebruik van ons kosteloze SEO-consult en laat onze experts je waardevol advies geven!

Zoekmachine optimalisatie Deventer

Zoekmachineoptimalisatie, ook wel bekend als SEO, is een essentieel onderdeel van elke online bedrijfsstrategie. Er zijn verschillende redenen om SEO in te zetten, zoals het genereren van meer websitebezoekers of het verhogen van conversies. Tijdens ons kick-off gesprek bespreken we samen de huidige stand van zaken en kijken we naar verbeterpunten en online kansen voor jouw bedrijf. Onze online marketeers bij Convident stellen een lijst met relevante zoekwoorden op die we kunnen implementeren op jouw website. Bovendien hebben we expertise in het optimaliseren van bestaande content, social media marketing en linkbuilding om een sterk linkprofiel voor jouw website te creëren.

img-50 img-fifty

Linkbuilding Deventer

Het constant bijhouden van linkbuilding als bedrijf kan een tijdrovend proces zijn. Gelukkig weten de linkbuilding experts bij Convident hier wel raad mee. Linkbuilding kan de sleutel zijn tot een hogere ranking van jouw website in de zoekresultaten. Bij linkbuilding gaat het erom dat er links naar jouw website worden geplaatst op relevante externe websites. Google waardeert websites met een sterk en gezond linkprofiel hoger in de zoekresultaten. Onze experts bij Convident kennen de juiste externe websites die relevant zijn voor jouw bedrijf en gebruiken slimme technieken om een gezond linkprofiel op te bouwen bij Google. Bij het beoordelen van externe websites letten we op domeinautoriteit, trust flow, citation flow en de relevantie ervan. Maandelijks stellen we bij Convident een overzicht op van de nieuwe verworven links en jouw totale linkprofiel. Op die manier kun je goed bijhouden hoe jouw website sterker wordt in de zoekmachines.

Google Shopping Deventer

Een andere vorm van online adverteren is Google Shopping. Met Google Shopping promoot je als bedrijf je eigen productfeed via advertenties. Google Shopping biedt verschillende voordelen, waaronder het genereren van kwalitatief betere klikken voor je bedrijf. Dit komt doordat consumenten al specifieke informatie over het product hebben, zoals het uiterlijk, de prijs en hun voorkeur. Bovendien stelt Google Shopping consumenten in staat om jouw prijzen te vergelijken met die van concurrenten. Bij Convident hebben we experts die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van een uitgekiende Google Shopping-strategie. Samen bekijken we de populaire producten binnen jouw bedrijf, de prijsstelling en de concurrentie. Op die manier zorgen we ervoor dat de producten die we voor Google Shopping gebruiken altijd rendabel zijn voor jouw bedrijf.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Zoekmachine adverteren Deventer

Naast de organische zoekresultaten biedt zoekmachine adverteren (SEA) ook de mogelijkheid om jouw website hoog in de zoekmachines te laten verschijnen. Bij SEA wordt er geadverteerd op specifieke zoekwoorden om zo relevante advertenties te tonen aan jouw doelgroep. Bij Convident besteden we altijd eerst aandacht aan een grondig zoekwoordenonderzoek voordat we starten met het SEA-traject. Dit onderzoek is essentieel om gerichte advertenties te kunnen maken die zowel relevant zijn voor jouw doelgroep als een hoog zoekvolume hebben.

Tijdens het kick-off gesprek bekijken we samen de beste mogelijkheden om de doelstellingen van jouw online marketingstrategie te bereiken. Bij Convident werken we met gecertificeerde SEA-specialisten, maar we vinden het belangrijk dat jij als klant altijd de controle hebt over de advertenties en de gestelde budgetten. Daarnaast stellen we maandelijks een rapport op waarin de resultaten van de SEA-inspanningen worden gepresenteerd. Op die manier heb je altijd inzicht in wat er gebeurt op het gebied van SEA, wel zo handig en overzichtelijk.

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met

 

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten? Meer lezenminder lezen

Op dit moment hebben we geen wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten. Echter merken we dat er veel nieuwe aanwas en interesse is voor het aangaan van een marketingtraject. Per afdeling houden we nauwlettend in de gaten of we nieuwe klanten kunnen accepteren of dat men geduld moet hebben.

Garanderen jullie bepaalde resultaten? Meer lezenminder lezen

Nee wij garanderen geen nummer 1 garanties wanneer er een SEO traject aangegaan wordt. Dit kan geen enkele partij bieden, ook omdat wij simpelweg niet weten in welke branche je bedrijf zich bevindt. Uiteraard spreken we doelstellingen af en willen we samen groeien. Nummer 1 garanties kan geen één partij bieden, mochten zij dit wel doen dan kan je je afvragen in hoeverre dit zoekwoord relevant is. Zoekwoorden zonder enige vorm van concurrentie ranken snel, echter is het de vraag of deze waardevol voor je bedrijf zijn.

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL