Online marketing Den Helder

Zoek je een online marketing bureau in Den Helder? Dan ben je bij Convident aan het juiste adres. Met onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van online marketing, staan wij klaar om jouw bedrijf in Den Helder te ondersteunen. Of je nu wilt beginnen met een SEO- of SEA-campagne, wij helpen je graag om jouw online doelen te behalen.

 

Ben je nog op zoek naar een online marketingbureau in Den Helder? Bij Convident staan we klaar om je te ondersteunen met jouw online marketingstrategie! Online marketing is een van onze expertisegebieden en we passen dit graag toe op de website van jouw bedrijf. We bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder het bouwen van websites en webshops, SEO- en SEA-campagnes, linkbuilding en social media marketing. Om de beste online marketingstrategie voor jouw bedrijf te vinden, is een kennismakingsgesprek de eerste stap. Tijdens dit gesprek kunnen we jouw vragen beantwoorden en meer over elkaar te weten komen. Samen vinden we de beste strategie voor jouw bedrijf in Den Helder, zodat jouw website een online boost krijgt.

SEO marketing

Om jouw online marketingstrategie in Den Helder te realiseren, is het raadzaam om te beginnen met een SEO- en SEA-campagne. Allereerst hebben we SEO, oftewel Search Engine Optimization. Dit houdt in dat we jouw website optimaliseren, zodat deze beter vindbaar wordt in zoekmachines. Onze online marketeers zijn dagelijks bezig met deze activiteit en zijn goed op de hoogte van mogelijke obstakels. Voorafgaand aan het kennismakingsgesprek doen ze uitgebreid onderzoek naar de werkzaamheden van jouw bedrijf om de ideale zoekwoorden te vinden. Tijdens het gesprek kunnen we dan een duidelijke lijst van relevante zoekwoorden opstellen, die als basis dienen voor een strategisch plan voor jouw website.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan

Wil je weten hoe Convident jouw bedrijf verder kan helpen met online succes? Vraag dan nu een gratis SEO-consult aan! We kijken graag naar de mogelijkheden om jouw website te optimaliseren en je online zichtbaarheid te vergroten.

SEA diensten

Een goede aanvulling op een SEO-campagne is het gebruik van Search Engine Advertising (SEA), waarbij je adverteert in zoekmachines zoals Google. Door SEA toe te passen, kun je meer potentiële klanten bereiken in Den Helder en omgeving, doordat het aantal bezoekers en het zoekvolume van je website stijgt. Om het maximale resultaat te behalen, is het belangrijk dat de geselecteerde zoekwoorden op je website worden vermeld, zodat je website hoger wordt gerankt in Google en je bedrijf online groeimogelijkheden krijgt.

Klaar voor de online-groei van jouw bedrijf? Onze online marketeers helpen je graag met een SEO en SEA-campagne.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Linkbuilding Den Helder

Een waardevolle toevoeging aan je online marketingstrategie is linkbuilding, waarbij andere websites naar jouw website verwijzen via hyperlinks. Dit leidt tot een groter aantal bezoekers op je website, omdat je website hoger wordt gerangschikt in Google. Het is echter belangrijk dat linkbuilding als een natuurlijk proces wordt gezien door Google, dus het moet geleidelijk en op een organische manier worden opgebouwd. Bij Convident begrijpen we het belang van linkbuilding en investeren we graag tijd en moeite in deze waardevolle techniek. Onze experts zijn goed bekend met de uitdagingen die linkbuilding met zich meebrengt. Ze doen grondig onderzoek naar jouw bedrijf en sector om de beste websites te vinden die relevant zijn en een sterke domeinautoriteit hebben. Tijdens het kennismakingsgesprek zullen we de gevonden websites bespreken en kijken hoe ze kunnen worden geïntegreerd in jouw linkbuildingstrategie.

Social media marketing Den Helder

In Den Helder heb je ongetwijfeld al kennisgemaakt met de nieuwste trend in online marketing: social media marketing. Op deze platformen is er een voortdurende behoefte aan content en informatie, waardoor adverteren hier uiterst interessant is. Dit biedt een geweldige kans voor jouw bedrijf, en bij Convident helpen we je graag met jouw social media marketingplan in Den Helder. Onze online marketeers gaan op onderzoek uit om te ontdekken welke sociale mediaplatformen jouw doelgroep het meest bezoekt. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we deze bevindingen, zodat je meer potentiële klanten naar jouw website kunt trekken. Tijdens dit gesprek stellen we ook SMART-doelstellingen op en ontwikkelen we een gedetailleerd social media marketingplan. Met deze informatie hebben onze experts een duidelijke leidraad voor het meten, registreren en tijdig aanpassen van de strategie.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Advies en rapporteren

Om zowel lokaal als daarbuiten online succes te behalen, is het essentieel om inzicht te hebben in jouw online activiteiten. Bij Convident bieden we maandelijkse rapporten en adviezen aan, die gebaseerd zijn op jouw specifieke doelstellingen. We hechten veel waarde aan het informeren van onze klanten en streven naar langdurige relaties. Op die manier willen we ervoor zorgen dat er geen enkele kans wordt gemist. De maandelijkse rapporten verschaffen inzicht in de sterke punten, zwakke punten, kansen en bedreigingen van jouw website. Daarnaast bieden ze waardevolle informatie over jouw doelgroep, zoals hun woonplaats, leeftijd en online gedrag. Bovendien geven de rapporten heldere richtlijnen over de benodigde aanpassingen voor jouw website. Ons doel is immers om jouw bedrijf en website een krachtige online impuls te geven.

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met

 

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten? Meer lezenminder lezen

Op dit moment hebben we geen wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten. Echter merken we dat er veel nieuwe aanwas en interesse is voor het aangaan van een marketingtraject. Per afdeling houden we nauwlettend in de gaten of we nieuwe klanten kunnen accepteren of dat men geduld moet hebben.

Garanderen jullie bepaalde resultaten? Meer lezenminder lezen

Nee wij garanderen geen nummer 1 garanties wanneer er een SEO traject aangegaan wordt. Dit kan geen enkele partij bieden, ook omdat wij simpelweg niet weten in welke branche je bedrijf zich bevindt. Uiteraard spreken we doelstellingen af en willen we samen groeien. Nummer 1 garanties kan geen één partij bieden, mochten zij dit wel doen dan kan je je afvragen in hoeverre dit zoekwoord relevant is. Zoekwoorden zonder enige vorm van concurrentie ranken snel, echter is het de vraag of deze waardevol voor je bedrijf zijn.

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL