Online marketing Breda

Ben je op zoek naar een online marketingbureau in Breda voor je bedrijf of organisatie? Zoek niet verder, want Convident is de juiste keuze voor jou. We zijn experts in diverse online marketingdiensten, waaronder SEO-marketing en SEA-marketing. Als je je online vindbaarheid wilt verbeteren in zoekmachines, staan we bij Convident klaar om dit te realiseren!

 

Ben je op zoek naar een online marketingbureau in de omgeving van Breda? Dan is Convident de juiste keuze voor jouw bedrijf. Onze experts in SEO, SEA en linkbuilding werken samen met jou aan het online succes van jouw onderneming. Daarnaast hebben we ook uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van social media marketing, display advertising en remarketing. Bij Convident geloven we dat een duidelijk plan essentieel is voor het behalen van online resultaten. Daarom starten we altijd met een kennismakingsgesprek waarin we samen doelen formuleren en bespreken hoe we deze kunnen meten. Vervolgens bepalen we welke acties nodig zijn om deze doelen te bereiken. Met onze expertise hebben we al vele MKB-bedrijven geholpen bij het realiseren van hun online ambities.

Zoekmachine optimalisatie Breda

Zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als search engine optimization (SEO), richt zich op het verbeteren van de organische ranking in zoekmachines zoals Google. Voordat we een kennismakingsgesprek aangaan, voeren onze online marketing specialisten een grondige zoekwoordanalyse uit. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we samen bepalen op welke zoekwoorden we willen focussen om een hoge positie in Google te behalen. Daarnaast gebruiken we verschillende SEO-technieken om jouw doelstellingen te bereiken. Hierbij maken we gebruik van de volgende benaderingen:

Analyse en onderzoek: We identificeren verbeterpunten voor jouw website of webshop door middel van een uitgebreide analyse en onderzoek.

Technische optimalisatie: Onze webdevelopers bekijken de technische aspecten van jouw website of webshop. Met hun slimme trucs en ervaring weten ze wat er nodig is om een sterke website te creëren die hoog scoort in de organische zoekresultaten.

Content creatie: Content is tegenwoordig van groot belang. Door het zoekwoordenonderzoek kunnen we samen de meest relevante zoekwoorden voor jouw doelgroep bepalen. Hiermee helpen we je bij het genereren van waardevolle content voor jouw klanten en zorgen we ervoor dat je hoog scoort op relevante zoektermen.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan

Wil je ontdekken hoe Convident jouw bedrijf verder kan helpen om online succes te behalen? Aarzel dan niet en vraag vandaag nog een gratis SEO-consult aan!

Zoekmachine adverteren Breda

Bij Convident beginnen we, net zoals bij zoekmachine optimalisatie, met een grondig zoekwoordenonderzoek als we starten met zoekmachine adverteren. Search Engine Advertising (SEA) biedt de mogelijkheid om met betaalde advertenties hoger te verschijnen in de zoekresultaten. In tegenstelling tot SEO, waarbij je organisch stijgt in de resultaten. Tijdens een gesprek zullen we samen bepalen welke zoekwoorden uit het onderzoek we zullen gebruiken voor de advertenties. Op basis van een strategisch plan bepalen we vervolgens wanneer en op welke zoekwoorden we gaan adverteren. Onze online marketeers zullen waardevolle inzichten verschaffen, zoals welke advertenties het meest rendabel zijn, de herkomst van je bezoekers en de prestaties van de zoekwoorden. Door middel van maandelijkse rapportages houd je overzichtelijk inzicht in je advertentiecampagnes en kun je indien nodig zelf bijsturen.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Social media marketing

Op dagelijkse basis maken miljoenen gebruikers gebruik van diverse social media platformen. Dit biedt interessante mogelijkheden om je bedrijf te promoten via advertenties. Met social media marketing worden advertenties gemaakt en specifiek gericht op jouw doelgroep. Hierdoor worden jouw advertenties getoond aan de juiste mensen. Bij Convident zijn we gespecialiseerd in de volgende social media platformen:

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Bij social media marketing is ook een strategisch plan met duidelijke doelstellingen van essentieel belang. Samen zorgen we ervoor dat we een helder plan opstellen, waarmee we gerichte social media campagnes kunnen opzetten.

Display advertising Breda

Display advertising omvat het adverteren met banners op diverse online kanalen, zoals NU.nl en YouTube. Aangezien een groot deel van de Nederlandse bevolking actief is op internet, biedt display advertising uitstekende mogelijkheden om online te groeien. Naast het genereren van meer verkeer naar je website of webshop, draagt display advertising ook bij aan een grotere merkbekendheid. Onze online marketeers zijn experts in het overbrengen van een waardevol beeld van jouw bedrijf naar potentiële klanten via display advertising. Met een strategisch plan zorgen we ervoor dat de advertenties van jouw campagne worden getoond aan relevante gebruikers op het internet. Samen werken we aan het behalen van jouw online doelstellingen.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Remarketing

Het is natuurlijk erg jammer wanneer gebruikers jouw website of webshop bezoeken en vervolgens weer vertrekken. Gelukkig biedt remarketing een oplossing. Met remarketing worden gerichte advertenties ingezet om gebruikers die jouw website hebben bezocht maar zijn vertrokken, terug te lokken naar jouw website. Met de juiste strategie kan dit zeer rendabel zijn. Deze gebruikers zijn namelijk waardevol, omdat ze al bekend zijn met jouw bedrijf of actief op zoek zijn naar jouw producten. Bij Convident helpen we je graag bij het bepalen van de juiste strategie en het ontwikkelen van de meest rendabele advertenties.

Ervaar jij veel vertrekkende bezoekers op je website of webshop? Ontdek wat Convident kan betekenen op het gebied van remarketing.

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met

 

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten? Meer lezenminder lezen

Op dit moment hebben we geen wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten. Echter merken we dat er veel nieuwe aanwas en interesse is voor het aangaan van een marketingtraject. Per afdeling houden we nauwlettend in de gaten of we nieuwe klanten kunnen accepteren of dat men geduld moet hebben.

Garanderen jullie bepaalde resultaten? Meer lezenminder lezen

Nee wij garanderen geen nummer 1 garanties wanneer er een SEO traject aangegaan wordt. Dit kan geen enkele partij bieden, ook omdat wij simpelweg niet weten in welke branche je bedrijf zich bevindt. Uiteraard spreken we doelstellingen af en willen we samen groeien. Nummer 1 garanties kan geen één partij bieden, mochten zij dit wel doen dan kan je je afvragen in hoeverre dit zoekwoord relevant is. Zoekwoorden zonder enige vorm van concurrentie ranken snel, echter is het de vraag of deze waardevol voor je bedrijf zijn.

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL