Online marketing Bergen op Zoom

Heb je nog geen online marketingbureau in Bergen op Zoom gevonden? Wanneer je verder kijkt, vind je echter de perfecte kandidaat met Convident, die jou de perfecte online marketingstrategie bezorgd.

Online marketing Bergen op Zoom

Wil je ook een SEO- en SEA-campagne op maat?

Wil jij ook hoger staan in Google?

Advies en rapportage

Convident wil jou ook op de hoogte houden van de online werkzaamheden van jouw website nadat de online marketingstrategie ontwikkeld en uitgevoerd werd. Zo zijn we beide op de hoogte van hoe dicht we bij jouw doelen zijn en kunnen we samen ook naar de voorbijkomende kansen grijpen. Bovendien vindt Convident het ook ongelooflijk belangrijk dat we op deze manier de langetermijnrelaties met onze klanten kunnen onderhouden. Daarom worden de sterktes, zwaktes, opportuniteiten en bedreigingen van de website van jouw bedrijf in Bergen op Zoom in de maandelijkse rapporten vermeld. Daarnaast krijg je ook een plan van aanpak, analyses en backlinks mee in de maandelijkse rapporten. Verder schetsen ze ook een duidelijk beeld van wie jouw doelgroep(en) precies is, zo geeft het hun woonplaats, leeftijd en waar ze zich online begeven weer. Uiteindelijk blijft het namelijk ons doel dat de website en/of webshop van jouw bedrijf in Bergen op Zoom een online boost krijgt, jij er meer nieuwe (potentiële) klanten bij krijgt en dat jouw persoonlijke doelen ook behaald worden.

Met een duidelijke structuur, blijven jouw bezoekers langer op jouw website en/of webshop hangen. Wil je weten hoe je dit doet? Vraag dan het advies van onze Convident online marketeers.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Anna van der Molen

Oorlogs- en Verzetscentrum

De mensen van Convident reageren altijd snel bij vragen. Op het moment assisteren zij ons met het weer up-to-date maken van onze website. Zij denken mee en stellen een duidelijk plan op. De communicatie verloopt prima. Ook verdient het een compliment dat de website die zij destijds voor ons hebben gebouwd, na een aantal jaar nog steeds voldoet aan onze wensen.

dit is een afbeelding van convident

Renate Enninga

BCM Woonzorg Combinatie

Een prachtig bedrijf in een prachtig gebouw. Er hangt een hele prettige informele sfeer met heel vriendelijk personeel. Wij vinden Convident een echte aanrader voor het ontwerpen en ontwikkelen van een website met maatwerk modules.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

De kracht van AI-toepassingen in webdesign en online marketing

Artificiële Intelligentie (AI) is een technologie die de afgelopen jaren enorm is...

Lees bericht

Convident samenwerking met The Concrete Factory

Sinds 2016 hebben we de websites voor The Concrete Factory (TCF) in...

Lees bericht

Awards.