Online marketing Bergen op Zoom

Heb je nog geen online marketingbureau in Bergen op Zoom gevonden? Wanneer je verder kijkt, vind je echter de perfecte kandidaat met Convident, die jou de perfecte online marketingstrategie bezorgd.

Online marketing Bergen op Zoom

Wil je ook een SEO- en SEA-campagne op maat?

Wil jij ook hoger staan in Google?

Advies en rapportage

Convident wil jou ook op de hoogte houden van de online werkzaamheden van jouw website nadat de online marketingstrategie ontwikkeld en uitgevoerd werd. Zo zijn we beide op de hoogte van hoe dicht we bij jouw doelen zijn en kunnen we samen ook naar de voorbijkomende kansen grijpen. Bovendien vindt Convident het ook ongelooflijk belangrijk dat we op deze manier de langetermijnrelaties met onze klanten kunnen onderhouden. Daarom worden de sterktes, zwaktes, opportuniteiten en bedreigingen van de website van jouw bedrijf in Bergen op Zoom in de maandelijkse rapporten vermeld. Daarnaast krijg je ook een plan van aanpak, analyses en backlinks mee in de maandelijkse rapporten. Verder schetsen ze ook een duidelijk beeld van wie jouw doelgroep(en) precies is, zo geeft het hun woonplaats, leeftijd en waar ze zich online begeven weer. Uiteindelijk blijft het namelijk ons doel dat de website en/of webshop van jouw bedrijf in Bergen op Zoom een online boost krijgt, jij er meer nieuwe (potentiële) klanten bij krijgt en dat jouw persoonlijke doelen ook behaald worden.

Met een duidelijke structuur, blijven jouw bezoekers langer op jouw website en/of webshop hangen. Wil je weten hoe je dit doet? Vraag dan het advies van onze Convident online marketeers.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Meindert Vogd

Groningsch Odd-Fellow Huis B.V.

Fijne, flexibele en professionele club bij Convident. Leuk team. Zij denken goed mee, geven advies en ze werken met een duidelijke planning die gelukkig ook flexibel is als dat nodig blijkt te zijn.

Daarnaast werken zij met een super gebruiksvriendelijk WordPress systeem zodat de website goed zelf te beheren is.

dit is een afbeelding van convident

Ferenc Jacobs

DigitaalhuisPlus

No-nonsense webbureau, maar ook zeker sterk als online marketingbureau met aandacht voor zijn klanten. Convident heeft onze doelen meetbaar gemaakt.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Google Partners, hoe zit dat nou eigenlijk?

In Nederland zijn er tegenwoordig veel bureaus die online marketing als dienst...

Lees bericht

Medewerkers engagement

Medewerkers engagement, een HR-trend die je op dit moment overal ziet terugkomen....

Lees bericht

Google Analytics 4: inzicht in jouw websitebezoekers

Bij online marketing is het tegenwoordig essentieel om gegevens/data te verzamelen. Deze...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden