Online marketing Bergen op Zoom

Heb je nog geen online marketingbureau in Bergen op Zoom gevonden? Wanneer je verder kijkt, vind je echter de perfecte kandidaat met Convident, die jou de perfecte online marketingstrategie bezorgd.

Online marketing Bergen op Zoom

Wil je ook een SEO- en SEA-campagne op maat?

Wil jij ook hoger staan in Google?

Advies en rapportage

Convident wil jou ook op de hoogte houden van de online werkzaamheden van jouw website nadat de online marketingstrategie ontwikkeld en uitgevoerd werd. Zo zijn we beide op de hoogte van hoe dicht we bij jouw doelen zijn en kunnen we samen ook naar de voorbijkomende kansen grijpen. Bovendien vindt Convident het ook ongelooflijk belangrijk dat we op deze manier de langetermijnrelaties met onze klanten kunnen onderhouden. Daarom worden de sterktes, zwaktes, opportuniteiten en bedreigingen van de website van jouw bedrijf in Bergen op Zoom in de maandelijkse rapporten vermeld. Daarnaast krijg je ook een plan van aanpak, analyses en backlinks mee in de maandelijkse rapporten. Verder schetsen ze ook een duidelijk beeld van wie jouw doelgroep(en) precies is, zo geeft het hun woonplaats, leeftijd en waar ze zich online begeven weer. Uiteindelijk blijft het namelijk ons doel dat de website en/of webshop van jouw bedrijf in Bergen op Zoom een online boost krijgt, jij er meer nieuwe (potentiële) klanten bij krijgt en dat jouw persoonlijke doelen ook behaald worden.

Met een duidelijke structuur, blijven jouw bezoekers langer op jouw website en/of webshop hangen. Wil je weten hoe je dit doet? Vraag dan het advies van onze Convident online marketeers.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Ferry Dekker

Dekker Struik Installatietechniek

Zeer flexibel en meedenkend team dat voor ons een op maat gemaakte website heeft gerealiseerd. Erg tevreden over de communicatie en levertijd, maar ook over de online vindbaarheid.

dit is een afbeelding van convident

Alexander Otto

Tup.Works

Inmiddels werk ik alweer meerdere jaren samen met Convident. Destijds ben ik bij Convident uitgekomen omdat ik beter vindbaar wilde worden met mijn voormalige onderneming nl. Al snel wisten zij middels SEO mooieGoogle posities te bemachtigen. Vervolgens ben ik gestart met tup.works, hiervoor hebben zij ook de website ontworpen en gebouwd. Ook hier doet Convident onder andere SEO, SEA én binnenkort Social Media marketing voor. De resultaten spreken voor zich ;).

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Simon van der Molen maakt unieke Convident puzzel (Frans Le Roux style)

Simon van der Molen uit Groningen illustreert voor uitgevers, kranten, (zorg)organisaties en...

Lees bericht

Myron Hamming spoken word over Convident

Myron Hamming is dichter en spoken word artist die begon met de...

Lees bericht

Inhaakkalender 2023

Mis geen belangrijke dagen in 2023 en check de inhaakkalender 2023 van...

Lees bericht

Awards.