Online marketing Bergen op Zoom

Heb je nog geen online marketingbureau in Bergen op Zoom gevonden? Wanneer je verder kijkt, vind je echter de perfecte kandidaat met Convident, die jou de perfecte online marketingstrategie bezorgd.

Online marketing Bergen op Zoom

Wil je ook een SEO- en SEA-campagne op maat?

Wil jij ook hoger staan in Google?

Advies en rapportage

Convident wil jou ook op de hoogte houden van de online werkzaamheden van jouw website nadat de online marketingstrategie ontwikkeld en uitgevoerd werd. Zo zijn we beide op de hoogte van hoe dicht we bij jouw doelen zijn en kunnen we samen ook naar de voorbijkomende kansen grijpen. Bovendien vindt Convident het ook ongelooflijk belangrijk dat we op deze manier de langetermijnrelaties met onze klanten kunnen onderhouden. Daarom worden de sterktes, zwaktes, opportuniteiten en bedreigingen van de website van jouw bedrijf in Bergen op Zoom in de maandelijkse rapporten vermeld. Daarnaast krijg je ook een plan van aanpak, analyses en backlinks mee in de maandelijkse rapporten. Verder schetsen ze ook een duidelijk beeld van wie jouw doelgroep(en) precies is, zo geeft het hun woonplaats, leeftijd en waar ze zich online begeven weer. Uiteindelijk blijft het namelijk ons doel dat de website en/of webshop van jouw bedrijf in Bergen op Zoom een online boost krijgt, jij er meer nieuwe (potentiële) klanten bij krijgt en dat jouw persoonlijke doelen ook behaald worden.

Met een duidelijke structuur, blijven jouw bezoekers langer op jouw website en/of webshop hangen. Wil je weten hoe je dit doet? Vraag dan het advies van onze Convident online marketeers.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Ruben Lei

Van der Werff Logistics

Mooi team van enthousiaste mensen, een keurig product en een goede prijskwaliteitverhouding. Bij de start is zeer goed geluisterd naar onze wensen (plan van eisen). We hebben precies gekregen wat we wilden. De houding van de mensen van Convident is pro-actief en verfrissend. Het eindresultaat van onze website met meerdere custom modules is een verademing.”

dit is een afbeelding van convident

Kornelis Huizinga

HUSA Logistics

Vanaf de eerste afspraak ben ik onder de indruk van het enthousiasme, de creativiteit en professionaliteit van de medewerkers van Convident. Door de intensieve samenwerking met en input vanuit het design team, is er door het development team een geweldige website ontstaan. En belangrijkste, onderscheidend van de markt door een andere benadering! Bij Convident weten ze wat ze doen, en dat doen ze super!

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Geen kind zonder vriendjes, Convident doneert!

Het Gehandicapte Kind zet zich in voor kinderen met een handicap. Geef als...

Lees bericht

It’s Cyber Monday

Het kerstseizoen komt er weer aan, met veel kortingen en de vele...

Lees bericht

Facebook & Instagram Shopping: start gratis jouw webshop!

Ben jij ondernemer en verkoop je jouw producten vanuit een fysieke winkel...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2021 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden