Online marketing Bergen op Zoom

Heb je nog geen online marketingbureau in Bergen op Zoom gevonden? Wanneer je verder kijkt, vind je echter de perfecte kandidaat met Convident, die jou de perfecte online marketingstrategie bezorgd.

Online marketing Bergen op Zoom

Wil je ook een SEO- en SEA-campagne op maat?

Wil jij ook hoger staan in Google?

Advies en rapportage

Convident wil jou ook op de hoogte houden van de online werkzaamheden van jouw website nadat de online marketingstrategie ontwikkeld en uitgevoerd werd. Zo zijn we beide op de hoogte van hoe dicht we bij jouw doelen zijn en kunnen we samen ook naar de voorbijkomende kansen grijpen. Bovendien vindt Convident het ook ongelooflijk belangrijk dat we op deze manier de langetermijnrelaties met onze klanten kunnen onderhouden. Daarom worden de sterktes, zwaktes, opportuniteiten en bedreigingen van de website van jouw bedrijf in Bergen op Zoom in de maandelijkse rapporten vermeld. Daarnaast krijg je ook een plan van aanpak, analyses en backlinks mee in de maandelijkse rapporten. Verder schetsen ze ook een duidelijk beeld van wie jouw doelgroep(en) precies is, zo geeft het hun woonplaats, leeftijd en waar ze zich online begeven weer. Uiteindelijk blijft het namelijk ons doel dat de website en/of webshop van jouw bedrijf in Bergen op Zoom een online boost krijgt, jij er meer nieuwe (potentiële) klanten bij krijgt en dat jouw persoonlijke doelen ook behaald worden.

Met een duidelijke structuur, blijven jouw bezoekers langer op jouw website en/of webshop hangen. Wil je weten hoe je dit doet? Vraag dan het advies van onze Convident online marketeers.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Edwin Klomp

ASBR

Mooi pand, goede mensen. De mensen achter Convident zijn klantgericht, denken met je mee en leveren maatwerk. We doen al tijden zaken met Convident. Als je een club zoekt met expertise en alle ins en outs op website gebied, dan ben je aan het juiste adres.

dit is een afbeelding van convident

Marco Rellum

De Vries XL

Zeer content met de online resultaten door de mensen van Convident. Vanuit onszelf wordt maandelijks richting gegeven, waarna Convident strategisch met data de invulling geeft aan campagnes, vormgeving en inhoud van de webshop. Beide partijen streven naar het beste resultaat, dit gaat gepaard met een goede samenwerking en heldere communicatie. We kunnen Convident zeker aanbevelen als online partner!

 

Wij werken voor.

Convi-media.

WordPress voor beginners

Convident bouwt websites in WordPress CMS, waardoor je zelf zonder technische expertise...

Lees bericht

Google Analytics verboden in Italië

Schreeuw het van de daken, Google Analytics is verboden in Italië! De...

Lees bericht

Het effect van online reviews

Het internet staat vol met websites die producten of diensten verkopen. De...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden