Online marketing Bergen op Zoom

Ben je op zoek naar een online marketingbureau in Bergen op Zoom voor jouw bedrijf of organisatie? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij Convident ben je aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd online marketingbureau dat zich richt op diverse diensten, waaronder SEO-marketing en SEA-marketing. Als je wilt stijgen in de zoekresultaten van zoekmachines, dan staan wij klaar om je te ondersteunen!

 

Als full-service digital agency kunnen wij jouw bedrijf een breed scala aan diensten aanbieden, waaronder website- en webshopontwikkeling, SEO, SEA, linkbuilding en social media marketing. Bovendien bieden wij ook remarketing, Google Shopping en display advertising als onderdeel van ons online marketingpakket. Wat jouw bedrijf ook nodig heeft, wij kunnen samen met Convident de juiste opties integreren in een op maat gemaakte online marketingstrategie.

Om jouw bedrijf in Bergen op Zoom beter te leren kennen, nodigt Convident je graag uit voor een strategisch kick-off gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we jouw specifieke behoeften bespreken en een online marketingstrategie op maat ontwikkelen. Op deze manier kunnen we jouw bedrijf de online boost geven die het nodig heeft!

SEO Bergen op Zoom

SEO, ofwel Search Engine Optimization (zoekmachineoptimalisatie), zorgt ervoor dat jouw website geoptimaliseerd wordt in zoekmachines door middel van relevante zoekwoorden. Het resultaat hiervan is een stijging van het zoekvolume en het aantal bezoekers op jouw website, wat op zijn beurt leidt tot het vergaren van meer potentiële klanten. Onze experts zijn dagelijks actief bezig met SEO en zijn goed bekend met de obstakels die je kunt tegenkomen. Ze gaan op zoek naar de meest relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf in Bergen op Zoom, gebaseerd op jouw specifieke activiteiten. Tijdens het strategisch kick-off gesprek delen ze hun bevindingen en worden de geselecteerde zoekwoorden geïntegreerd in jouw gepersonaliseerde online marketingstrategie.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan

Wil je ontdekken hoe Convident jouw bedrijf online kan helpen groeien? Vraag vandaag nog een gratis consult aan over SEO!

SEA

Daarnaast biedt SEA, oftewel Search Engine Advertising, een waardevolle aanvulling op zoekmachineoptimalisatie. Met SEA worden de besproken zoekwoorden geadverteerd in zoekmachines zoals Google en Bing. Dit resulteert in meer potentiële klanten en een stijging van het aantal bezoekers en zoekvolume. Door middel van SEA wordt de website van jouw bedrijf in Bergen op Zoom hoger weergegeven in zoekmachines. Om de gewenste resultaten te behalen met een gecombineerde SEO- en SEA-campagne, is het belangrijk dat de zoekwoorden worden geïntegreerd in jouw website of webshop.

Wil je ook een op maat gemaakte SEO- en SEA-campagne? Neem dan contact op met onze SEO- en SEA-experts, die de meest relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf kunnen vinden.

img-50 img-fifty

Linkbuilding Bergen op Zoom

De derde techniek is linkbuilding, een essentieel onderdeel van zoekmachineoptimalisatie. Bij linkbuilding verwijst een externe website naar jouw bedrijfswebsite in Bergen op Zoom door middel van een hyperlink. Dit resulteert in een toename van het aantal bezoekers en het zoekvolume, waardoor je nieuwe klanten kunt aantrekken. Onze linkbuilding experts houden zich dagelijks bezig met deze activiteit en zijn zich bewust van verschillende belangrijke aspecten. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat het linkbuildingproces als organisch wordt ervaren door zoekmachines zoals Google. Bovendien voeren ze onderzoek uit naar de meest relevante websites voor jouw bedrijf in Bergen op Zoom, op basis van jouw website en sector. Hierbij wordt ook rekening gehouden met factoren zoals domeinautoriteit en relevantie. Tijdens het strategisch kick-off gesprek worden alle verkregen links met jouw bedrijf in Bergen op Zoom besproken. Bovendien worden deze websites ook opgenomen in de maandelijkse rapporten, die naast de websites ook een plan van aanpak, analyses en backlinks bevatten.

img-50 img-fifty

Social media marketing Bergen op Zoom

Naast de drie eerder genoemde technieken is er nog een andere trend in online marketing die jouw bedrijf in Bergen op Zoom kan helpen om nieuwe klanten aan te trekken. Deze trend is social media marketing en het is een buitengewoon effectieve tool om e-commerce te stimuleren. Sociale mediakanalen hebben dagelijks een enorme vraag naar informatie en content, omdat ze duizenden bezoekers aantrekken. Het plaatsen van advertenties of het starten van een social media-campagne is dan ook zeer interessant voor jouw bedrijf in Bergen op Zoom. Hiervoor is een goed uitgewerkt social media marketingplan nodig, en de online marketeers bij Convident kunnen er een op maat voor je samenstellen! Onze online marketeers gaan direct aan de slag om de meest gebruikte sociale mediaplatforms te identificeren die passen bij jouw doelgroep(en). Deze bevindingen worden vervolgens geïntegreerd in het social media marketingplan, dat tijdens het strategisch kick-off gesprek in samenwerking met jouw bedrijf in Bergen op Zoom wordt opgesteld. Daarnaast stellen we samen enkele SMART-doelstellingen op, die onze online marketeers een indicatie geven van het doel dat jij voor ogen hebt wanneer ze de online activiteiten meten, registreren en analyseren.

Advies en rapportage

Convident hecht er veel waarde aan om jou op de hoogte te houden van de voortgang van de online activiteiten van jouw website nadat de online marketingstrategie is ontwikkeld en geïmplementeerd. Op deze manier blijven we beiden op de hoogte van hoe dicht we bij het bereiken van jouw doelen zijn en kunnen we samen inspelen op kansen die zich voordoen. Het onderhouden van langetermijnrelaties met onze klanten is voor Convident ook van groot belang. Daarom worden de sterke punten, zwakke punten, kansen en bedreigingen van de website van jouw bedrijf in Bergen op Zoom vermeld in de maandelijkse rapporten. Daarnaast ontvang je ook een plan van aanpak, analyses en backlinks in deze rapporten. Ze bieden ook een duidelijk inzicht in wie jouw doelgroep(en) precies is, inclusief informatie over hun woonplaats, leeftijd en online gedrag. Uiteindelijk is ons doel dat de website en/of webshop van jouw bedrijf in Bergen op Zoom een online boost krijgt, dat je meer nieuwe (potentiële) klanten aantrekt en dat jouw persoonlijke doelen worden behaald.

img-50 img-fifty

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met

 

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten? Meer lezenminder lezen

Op dit moment hebben we geen wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten. Echter merken we dat er veel nieuwe aanwas en interesse is voor het aangaan van een marketingtraject. Per afdeling houden we nauwlettend in de gaten of we nieuwe klanten kunnen accepteren of dat men geduld moet hebben.

Garanderen jullie bepaalde resultaten? Meer lezenminder lezen

Nee wij garanderen geen nummer 1 garanties wanneer er een SEO traject aangegaan wordt. Dit kan geen enkele partij bieden, ook omdat wij simpelweg niet weten in welke branche je bedrijf zich bevindt. Uiteraard spreken we doelstellingen af en willen we samen groeien. Nummer 1 garanties kan geen één partij bieden, mochten zij dit wel doen dan kan je je afvragen in hoeverre dit zoekwoord relevant is. Zoekwoorden zonder enige vorm van concurrentie ranken snel, echter is het de vraag of deze waardevol voor je bedrijf zijn.

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL