Online marketing Arnhem

Als je op zoek bent naar een online marketing bureau voor je bedrijf of organisatie in Arnhem, dan hoef je niet verder te zoeken. Bij Convident ben je aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in verschillende online marketingdiensten, waaronder SEO marketing en SEA marketing. Als je wilt stijgen in de zoekresultaten van zoekmachines, staan wij klaar om je te helpen dit te bereiken!

 

In de huidige tijd is het van groot belang dat jouw bedrijf online goed vertegenwoordigd is. Onze deskundige online marketeers bij Convident beschikken over de kennis en vaardigheden om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen op het gebied van online marketing. Als een full-service online marketingbureau kunnen wij je volledig ontzorgen op het gebied van online marketingactiviteiten.

We zijn ervan overtuigd dat een succesverhaal hand in hand gaat met een strategisch plan. Daarom ontwikkelen we graag een duidelijk plan tijdens een kennismakingsgesprek en stellen we samen doelstellingen op. Op basis hiervan kunnen we bepalen welke acties nodig zijn om deze doelstellingen te behalen. Met deze werkwijze hebben we al vele kleine en grote merken geholpen met hun online groeiplannen.

Zoekmachine optimalisatie

Waarschijnlijk ben je al bekend met de term zoekmachineoptimalisatie, maar wat houdt het precies in? Zoekmachineoptimalisatie, ook wel bekend als search engine optimization (SEO), is het proces van het verbeteren van je positie in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Organische zoekresultaten zijn de niet-betaalde vermeldingen die door Google worden weergegeven. Bij zoekmachineoptimalisatie gaat het erom dat je website of webshop op een natuurlijke en effectieve manier hoger wordt gerangschikt in de zoekresultaten.

Het uitvoeren van zoekmachineoptimalisatie op de juiste manier kan zeer rendabel zijn voor jouw bedrijf. Door je website te optimaliseren en relevante content te bieden die aansluit bij de zoekopdrachten van gebruikers, vergroot je de kans dat je website beter zichtbaar wordt voor potentiële klanten. Dit kan leiden tot meer organisch verkeer, hogere online zichtbaarheid en uiteindelijk tot meer conversies en zakelijk succes.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan

Wil je ontdekken hoe Convident jouw bedrijf online verder kan helpen? Vraag dan nu een gratis SEO consult aan!

Zoekmachine adverteren Arnhem

Een alternatieve manier om hoger te scoren in de zoekresultaten van zoekmachines is door middel van betaalde advertenties. Search Engine Advertising (SEA) is het adverteren in zoekmachines. Als ondernemer betaal je voor advertenties die bovenaan de zoekresultaten worden weergegeven wanneer gebruikers naar relevante zoektermen zoeken.

Bij Convident beginnen onze online marketeers het SEA-traject met een grondige zoekwoordanalyse. Hierbij kijken ze naar relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf en doelgroep. Ze beoordelen het zoekvolume van verschillende zoektermen en houden rekening met het concurrentieniveau. Tijdens het kennismakingsgesprek worden beslissingen genomen over de ontwikkeling van advertentiecampagnes op basis van dit zoekwoordanalyse.

Deze advertenties zijn specifiek gericht op jouw doelgroep en bevatten de zoektermen waar zij naar zoeken. Het is belangrijk om te weten dat je pas betaalt wanneer een gebruiker daadwerkelijk op jouw advertentie klikt. Onze online marketeers bij Convident hebben de ervaring en expertise om ervoor te zorgen dat jouw advertenties een hoog conversiepercentage behalen, waardoor je advertentiecampagne rendabel blijft.

img-50 img-fifty

Linkbuilding

Linkbuilding is een essentieel onderdeel van zoekmachineoptimalisatie. Het heeft als doel om de positie van je website of webshop te verbeteren in de organische zoekresultaten van Google. Bij linkbuilding worden links naar jouw website/webshop geplaatst op externe websites. Echter is het een tijdrovend en kostbaar proces. Gelukkig hebben de online marketeers van Convident uitgebreide ervaring met linkbuilding en weten ze precies wat nodig is om een sterker linkprofiel op te bouwen.

Bij het selecteren van mogelijke externe websites houden onze linkbuildingexperts rekening met verschillende factoren. Ze analyseren de autoriteit, spamscore en relevantie van externe websites in relatie tot jouw bedrijf. Hierdoor worden links naar jouw content alleen geplaatst op waardevolle externe websites die relevant zijn voor jouw business. Daarnaast hebben we bij Convident een goed begrip van het creëren van een natuurlijk linkprofiel. Onze online marketeers zorgen voor een geleidelijk proces, waardoor Google jouw linkbuildingactiviteiten als organisch beschouwt. Dit resulteert in de ontwikkeling van een sterker domein voor jouw website of webshop en een hogere ranking in de organische zoekresultaten.

Display advertising Arnhem

Dagelijks surfen miljoenen gebruikers over het internet in Nederland. Het potentiële bereik van display advertising is dus enorm groot. Bij display advertising ben je aan het adverteren met banners op verschillende websites, zoals NU.nl en YouTube. Omdat display advertenties een duidelijk beeld geeft van jouw bedrijf kan het een positieve boost geven aan je merkbekendheid. Zaak is hierbij wel om de juiste strategie toe te passen, want anders kan de plank snel misgeslagen worden. Onze online marketeers beheersen display advertising en kunnen samen met jouw kijken of het een relevante toevoeging is voor jouw website of webshop.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Social media marketing

Naast populaire online kanalen zoals Nu.nl en YouTube, zijn social mediakanalen ook de thuisbasis van miljoenen dagelijkse gebruikers. Tegenwoordig kan een doordachte social mediastrategie aanzienlijk bijdragen aan verschillende aspecten van jouw bedrijf. Met social media marketing adverteer je op social mediakanalen om je online groei te bevorderen. De online marketeers van Convident staan klaar om je te helpen jouw online doelen te bereiken. We hebben expertise in de volgende social mediaplatformen:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Om ervoor te zorgen dat jouw social media inspanningen een positieve bijdrage leveren aan jouw business, is een duidelijk strategisch plan nodig. Samen met een online marketeer formuleer je doelstellingen die wij willen behalen. Zo zorgen we ervoor dat we gerichte advertentiecampagnes kunnen ontwikkelen die resultaat opleveren.

Wil jij ook jouw social mediakanalen naar een hoger niveau tillen? Kom langs op kantoor voor een vrijblijvend gesprek!

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met

 

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten? Meer lezenminder lezen

Op dit moment hebben we geen wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten. Echter merken we dat er veel nieuwe aanwas en interesse is voor het aangaan van een marketingtraject. Per afdeling houden we nauwlettend in de gaten of we nieuwe klanten kunnen accepteren of dat men geduld moet hebben.

Garanderen jullie bepaalde resultaten? Meer lezenminder lezen

Nee wij garanderen geen nummer 1 garanties wanneer er een SEO traject aangegaan wordt. Dit kan geen enkele partij bieden, ook omdat wij simpelweg niet weten in welke branche je bedrijf zich bevindt. Uiteraard spreken we doelstellingen af en willen we samen groeien. Nummer 1 garanties kan geen één partij bieden, mochten zij dit wel doen dan kan je je afvragen in hoeverre dit zoekwoord relevant is. Zoekwoorden zonder enige vorm van concurrentie ranken snel, echter is het de vraag of deze waardevol voor je bedrijf zijn.

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL