Online marketing Apeldoorn

Als je een bedrijf of organisatie in Apeldoorn hebt en op zoek bent naar een online marketingbureau, dan hoef je niet verder te zoeken. Bij Convident ben je aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in verschillende online marketingdiensten, waaronder SEO-marketing en SEA-marketing. Als jouw doel is om hoger te scoren in zoekmachines, dan staan wij klaar om je te helpen dat te bereiken!

 

Heb je de laatste tijd te maken met achterblijvend verkeer op je website of webshop? Geen zorgen, wij staan klaar om het probleem te achterhalen en de juiste oplossing te bieden. Als full-service online marketing bureau beheersen we alle aspecten van online marketing. We kijken samen naar mogelijkheden zoals zoekmachineoptimalisatie, adverteren, linkbuilding en social media marketing. Daarnaast ontwikkelen we ook campagnes voor Google Shopping, remarketing en display advertising. Er zijn tal van mogelijkheden, maar het draait om het maken van de juiste keuzes voor jouw website/webshop.

Bij Convident geloven we dat online succes alleen kan worden behaald met een strategisch plan. Daarom beginnen we altijd met een strategiegesprek. Hier bespreken we samen hoe we online groei willen realiseren en welke doelstellingen we willen bereiken. Met onze expertise hebben we al vele kleine en grote merken geholpen bij hun online groeiplannen.

Zoekmachine optimalisatie Apeldoorn

Search Engine Optimization, ook wel bekend als zoekmachineoptimalisatie (SEO), is van groot belang voor je online prestaties. Met SEO zorg je ervoor dat er verkeer naar je website of webshop wordt geleid zonder dat je hiervoor hoeft te betalen. Onze online marketeers beginnen het SEO-proces met een grondig zoekwoordenonderzoek. Hierbij wordt gekeken naar relevante zoekwoorden die een hoog zoekvolume hebben in zoekmachines en aansluiten bij jouw bedrijf. Tijdens het kennismakingsgesprek presenteren onze online experts de resultaten van het onderzoek en tonen ze waar verbeteringen kunnen worden aangebracht in de inhoud van je website of webshop.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan

Wil je ontdekken hoe Convident jouw bedrijf online verder kan helpen? Vraag dan nu een gratis SEO consult aan!

img-50 img-fifty

Zoekmachine adverteren

Naast de organische variant, kan je ook stijgen in de zoekmachines door middel van zoekmachine adverteren.Zoekmachine adverteren, ook wel bekend als search engine advertising (SEA), stelt je in staat om je positie in de Google-ranking te verhogen door middel van betaalde advertenties. Onze online marketeers voeren een grondig zoekwoordenonderzoek uit om relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf te bepalen. Op basis hiervan ontwikkelen we advertentiecampagnes die nauw aansluiten op deze zoekwoorden. Deze campagnes zorgen ervoor dat jouw website of webshop relevant verkeer ontvangt. Je betaalt pas wanneer een gebruiker daadwerkelijk op jouw website of webshop klikt na het zien van de advertentie. Bij Convident beschikken onze online experts over de ervaring om effectieve zoekwoorden te selecteren die een hoog conversiepercentage opleveren. Op die manier zorgen we er samen voor dat jouw zoekmachineadvertenties gericht en rendabel zijn. Als ondernemer behoud je altijd de volledige controle over je advertentiecampagnes en de gestelde (dagelijkse) budgetten. Hierdoor behoud je het overzicht en kun je op elk moment van de dag je advertenties aanpassen.

Advies en rapportage

Bij Convident geloven we sterk in een samenwerkingsverband met onze klanten. Onze online marketeers zijn experts op het gebied van verschillende online marketingtools en -middelen, maar we hebben jouw input nodig om jouw bedrijf volledig te begrijpen. Door regelmatig contact te onderhouden, kunnen we snel schakelen en optimaal profiteren van potentiële kansen. Een belangrijk aspect van deze samenwerking is dat Convident maandelijks een rapportage opstelt waarin de resultaten van jouw online marketingactiviteiten worden gepresenteerd. Deze rapportage biedt jou inzicht in het gedrag van jouw online doelgroep. Waar komen jouw bezoekers vandaan? Wat is hun leeftijd? Waar zoeken ze naar of via welke communicatiekanalen bereiken ze jouw website? Al deze informatie is uiterst waardevol en stelt ons in staat om gezamenlijk weloverwogen beslissingen te nemen.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Display advertising Apeldoorn

Kan jouw bedrijf wel een positieve boost gebruiken qua merkbekendheid? Dan is display advertising misschien wel de oplossing waar we bij Convident voor kiezen. Display advertising houdt in dat je aan het adverteren bent met banners op verschillende websites zoals Nu.nl of YouTube. Het potentiële bereik van dit soort communicatiekanalen is enorm en de groeipotentie voor jouw website of webshop dus ook! Display advertising kan alleen een relevante toevoeging zijn aan jouw online marketingactiviteiten wanneer er een duidelijk plan is geformuleerd. Een strategisch plan met doelstellingen zorgt ervoor dat de plank niet wordt misgeslagen en jouw advertenties winstgevend blijven.

Kan display advertising iets betekenen voor jouw business? Kom langs en kijk met één van onze online marketeers naar de beste strategie voor jouw website of webshop.

Social media marketing

Naast populaire kanalen zoals Nu.nl en YouTube, bieden sociale mediakanalen ook uitstekende mogelijkheden voor adverteren. Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van sociale media, en dit vormt een enorme kans voor jouw bedrijf. Bij Convident zijn we gespecialiseerd in de volgende sociale mediakanalen:

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Bij sociale media marketing voeren we eerst grondig onderzoek uit om te bepalen welk kanaal het meest relevant is voor jouw doelgroep. We kijken naar het gebruik van verschillende kanalen door jouw doelgroep, hun gedrag en welke advertenties het beste passen bij hun interesses. Met een duidelijk plan ontwikkelen we vervolgens advertentiecampagnes. Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw advertenties worden getoond aan online gebruikers die echt relevant zijn voor jouw website of webshop.

Wil je ook dat wij jouw social media advertising naar een hoger niveau tillen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak in te plannen.

img-50 img-fifty

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met

 

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten? Meer lezenminder lezen

Op dit moment hebben we geen wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten. Echter merken we dat er veel nieuwe aanwas en interesse is voor het aangaan van een marketingtraject. Per afdeling houden we nauwlettend in de gaten of we nieuwe klanten kunnen accepteren of dat men geduld moet hebben.

Garanderen jullie bepaalde resultaten? Meer lezenminder lezen

Nee wij garanderen geen nummer 1 garanties wanneer er een SEO traject aangegaan wordt. Dit kan geen enkele partij bieden, ook omdat wij simpelweg niet weten in welke branche je bedrijf zich bevindt. Uiteraard spreken we doelstellingen af en willen we samen groeien. Nummer 1 garanties kan geen één partij bieden, mochten zij dit wel doen dan kan je je afvragen in hoeverre dit zoekwoord relevant is. Zoekwoorden zonder enige vorm van concurrentie ranken snel, echter is het de vraag of deze waardevol voor je bedrijf zijn.

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL