Online marketing Amsterdam

Ben je op zoek naar een online marketing bureau in Amsterdam? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij Convident ben je aan het juiste adres. Met onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van online marketing staan wij klaar om jouw bedrijf in Amsterdam te ondersteunen. Of je nu wilt starten met een SEO- of SEA-campagne, wij staan voor je klaar om je te helpen jouw online doelen te bereiken.

 

Ben jij een ondernemer die gevestigd zit in Amsterdam met zijn business en opzoek naar een online marketingbureau? Dan ben je bij Convident aan het juiste adres! Wij zijn een full service online marketingbureau en kunnen jou helpen met alle facetten van de online marketing. Onze online marketeers zijn gespecialiseerd in SEO, SEA en linkbuilding. Daarnaast hebben onze online marketeers de kennis en kunde in huis om jouw social media marketing, display advertising en remarketing naar een hoger niveau te tillen. We beginnen bij Convident altijd het traject met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij geloven er namelijk bij Convident in dat een succesverhaal alleen kan samengaan met een vooraf opgesteld plan. In het strategiegesprek werken we samen een tactisch plan uit en formuleren we doelstellingen. Met behulp van doelen kunnen we samen bepalen welke acties nodig zijn voor resultaat. Op deze werkwijze hebben wij al vele grote en kleinere merken online op de kaart mogen zetten.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als search engine optimization (SEO), is het proces waarbij je streeft naar hoge posities in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Het verschijnen in deze organische zoekresultaten kan van groot belang zijn voor jouw bedrijf, aangezien je hier niet voor hoeft te betalen. Bij Convident beginnen we het SEO-traject altijd met een grondig zoekwoordenonderzoek.

Tijdens het zoekwoordenonderzoek gaan onze online marketeers op zoek naar relevante zoektermen voor jouw bedrijf. We analyseren welke zoekwoorden momenteel worden gebruikt om jouw website te vinden en identificeren gebieden waar verbetering mogelijk is. Onze SEO-specialist bepaalt welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep(en), welke een hoog zoekvolume hebben en kijkt naar de concurrentiegraad. Deze waardevolle informatie wordt gebruikt tijdens onze strategische besprekingen, waarin we samen beslissen met welke zoektermen we hogere posities in Google willen bereiken.

Daarnaast zullen onze webdevelopment- en supportteams jouw website of webshop grondig analyseren. Ze onderzoeken de technische aspecten en de broncode van jouw website om mogelijke verbeterpunten te identificeren en aan te pakken.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Convident om jouw bedrijf online vooruit te helpen? Vraag vandaag nog een gratis SEO-consult aan!

Zoekmachine adverteren Amsterdam

Search engine advertising (SEA), ook wel bekend als zoekmachine adverteren, richt zich op het behalen van hoge posities voor je website of webshop, maar dan op een betaalde manier. Bij zoekmachine adverteren plaats je advertenties in de betaalde zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google. Deze betaalde zoekresultaten verschijnen boven de organische zoekresultaten en kunnen, mits correct toegepast, zeer winstgevend zijn voor je bedrijf. Omdat ondernemers moeten betalen voor zoekmachine adverteren, is een goed uitgewerkt plan essentieel.

Bij Convident starten we het SEA-traject altijd met een grondig zoekwoordenonderzoek. Onze online marketeers gaan op zoek naar de zoekwoorden waar jouw doelgroep(en) naar zoeken en die relevant zijn voor jouw bedrijf. Door gebruik te maken van de resultaten uit het zoekwoordenonderzoek kunnen onze SEA-specialisten jouw advertentiecampagnes tot een succes maken.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Linkbuilding

Linkbuilding is een essentieel onderdeel van zoekmachineoptimalisatie en speelt een cruciale rol bij het verbeteren van de online prestaties van jouw website of webshop. Hoewel linkbuilding soms als een vaag concept wordt gezien en ondernemers het als een tijdrovend en kostbaar proces ervaren, weten wij bij Convident dat het de moeite waard is om in te investeren. Linkbuilding kan namelijk jouw website of webshop naar een hoger niveau tillen.

Bij linkbuilding zorgen onze online marketeers ervoor dat er links naar jouw website of webshop worden geplaatst op andere externe websites. We streven naar relevante en kwalitatieve links die afkomstig zijn van betrouwbare bronnen. Ons team bij Convident gaat actief op zoek naar geschikte mogelijkheden om jouw links te plaatsen op blogs, artikelen of partnerpagina’s. We maken gebruik van diverse programma’s om de betrouwbaarheid van de externe websites te beoordelen, waaronder hun autoriteit, spamscore en relevantie ten opzichte van jouw bedrijf.

Bij Convident hechten we veel waarde aan het creëren van een natuurlijk linkprofiel, omdat dit in lijn is met de richtlijnen van zoekmachines zoals Google. We zorgen ervoor dat de links geleidelijk aan gedurende de maand worden geplaatst, waardoor een organisch linkprofiel ontstaat. Door het opbouwen van een natuurlijk linkprofiel zal jouw website of webshop hoger worden gerangschikt in de organische zoekresultaten van zoekmachines.

Google Shopping Amsterdam

Tegenwoordig zoekt de consument voornamelijk online naar zijn aankopen. Het is daarom van groot belang om met jouw webshop ook online aanwezig te zijn. Met behulp van Google Shopping adverteer je met je eigen productfeed. Google Shopping wordt als eerste weergegeven in de zoekresultaten wanneer gebruikers op zoek zijn naar specifieke producten. Vaak hebben consumenten al informatie zoals prijs, kleur, maat of verzendkosten van het product opgezocht voordat ze naar producten zoeken in Google. Hierdoor kan Google Shopping zorgen voor hoogwaardige en relevante klikken. De consumenten die zoeken naar producten die jij verkoopt, hebben alle benodigde informatie al en zijn dus daadwerkelijk op zoek naar jouw producten!

Als ondernemer wil je via Google Shopping jouw producten als eerste aan de consument tonen. Bovendien kan de consument zien hoe de prijs van jouw producten zich verhoudt tot die van de concurrentie. Bij Convident hebben onze online marketeers ervaring met Google Shopping. Ze kunnen je helpen met strategische prijsstelling en het ontwikkelen van gerichte advertentiecampagnes. We houden regelmatig contact om ervoor te zorgen dat onze advertenties relevant en rendabel blijven.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Display advertising

Met display advertising adverteer je op een andere manier dan via Google Shopping. Display advertising maakt namelijk gebruik van banners. Banners zijn advertentievormen die worden weergegeven op websites zoals NU.nl of YouTube. Aangezien consumenten tegenwoordig vrijwel allemaal online aanwezig zijn, biedt display advertising een enorm potentieel bereik. Door je strategie op de juiste manier vorm te geven, kan een display advertising campagne een zeer waardevolle toevoeging zijn aan je online marketingactiviteiten.

Het grote voordeel van display advertising is dat je met behulp van banners een duidelijk beeld van je bedrijf kunt neerzetten. Hierdoor kan display advertising een positieve impuls geven aan je merkbekendheid. Onze online marketeers bij Convident hebben de expertise om doelgerichte banners te ontwikkelen die rendabel zijn voor jouw bedrijf.

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met

 

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten? Meer lezenminder lezen

Op dit moment hebben we geen wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten. Echter merken we dat er veel nieuwe aanwas en interesse is voor het aangaan van een marketingtraject. Per afdeling houden we nauwlettend in de gaten of we nieuwe klanten kunnen accepteren of dat men geduld moet hebben.

Garanderen jullie bepaalde resultaten? Meer lezenminder lezen

Nee wij garanderen geen nummer 1 garanties wanneer er een SEO traject aangegaan wordt. Dit kan geen enkele partij bieden, ook omdat wij simpelweg niet weten in welke branche je bedrijf zich bevindt. Uiteraard spreken we doelstellingen af en willen we samen groeien. Nummer 1 garanties kan geen één partij bieden, mochten zij dit wel doen dan kan je je afvragen in hoeverre dit zoekwoord relevant is. Zoekwoorden zonder enige vorm van concurrentie ranken snel, echter is het de vraag of deze waardevol voor je bedrijf zijn.

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL