Online marketing Amsterdam

Benieuwd naar de mogelijkheden van online marketing? Convident helpt je graag verder!

Online marketing Amsterdam

Jouw bedrijf online naar een hoger niveau tillen?

Convident gelooft erin dat resultaten samen geboekt worden en neemt dus jouw als ondernemer mee in het traject. Als ondernemer heb je altijd zelf de controle over jouw advertentiecampagnes en de gestelde (dagelijkse) budgetten. Daarnaast ontvang je iedere maand van onze online marketeers een rapportage van de uitgevoerde advertentieactiviteiten. Door middel van de rapportages krijg/houd je het inzicht in de bezoekers van jouw website/webshop. De maandelijkse overzichten geven antwoord op vragen zoals waar je bezoekers vandaan komen, wat hun leeftijd is of welke kanalen ze gebruiken. Deze informatie gebruiken we om jouw doelgroep beter te begrijpen en nog gebruiksvriendelijker van dienst zijn.

Display advertising

Bij display advertising ben je ook aan het adverteren alleen niet via Google Shopping. Display advertising maakt namelijk gebruik van banners. Banners zijn een vorm van advertenties en worden gebruikt als advertenties op websites zoals NU.nl of YouTube. Omdat de consument tegenwoordig allemaal online aanwezig is, is het potentiële bereik van display advertising enorm. Door de juiste invulling van jouw strategie kan een display advertising campagne een zeer relevante toevoeging zijn aan jouw online marketingactiviteiten. Het voordeel van display advertising is dat je door middel van banners een duidelijk beeld van jouw bedrijf kan afgeven. Zo kan display advertising zorgen voor een positieve boost van jouw merkbekendheid. De online marketeers van Convident weten precies hoe gerichte banners moeten worden ontwikkeld die winstgevend zijn voor jouw business.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Sander op de Dijk

De Jonge Balie Groningen-Assen

Wij zijn heel erg tevreden over de opgeleverde website en de begeleiding bij onze onlinemarketing acties. De website ziet er professioneel uit, werkt lekker snel en levert nu al veel reacties op. Complimenten aan jullie webdesignmensen en google specialisten. Daarbij vind ik het contact ook nog eens erg leuk en prettig.

dit is een afbeelding van convident

Jop van der laan

Jop van der Laan rolstoel rugby speler

Convident is goed toegankelijk, een afspraak is snel gemaakt, sterk in communicatie, betrouwbaar, deskundig, innovatief, creatief denken met humor… En ook niet onbelangrijk; oprecht geinteresseerd in de persoon.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Geen kind zonder vriendjes, Convident doneert!

Het Gehandicapte Kind zet zich in voor kinderen met een handicap. Geef als...

Lees bericht

It’s Cyber Monday

Het kerstseizoen komt er weer aan, met veel kortingen en de vele...

Lees bericht

Facebook & Instagram Shopping: start gratis jouw webshop!

Ben jij ondernemer en verkoop je jouw producten vanuit een fysieke winkel...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2021 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden