Online marketing Amsterdam

Benieuwd naar de mogelijkheden van online marketing? Convident helpt je graag verder!

Online marketing Amsterdam

Jouw bedrijf online naar een hoger niveau tillen?

Convident gelooft erin dat resultaten samen geboekt worden en neemt dus jouw als ondernemer mee in het traject. Als ondernemer heb je altijd zelf de controle over jouw advertentiecampagnes en de gestelde (dagelijkse) budgetten. Daarnaast ontvang je iedere maand van onze online marketeers een rapportage van de uitgevoerde advertentieactiviteiten. Door middel van de rapportages krijg/houd je het inzicht in de bezoekers van jouw website/webshop. De maandelijkse overzichten geven antwoord op vragen zoals waar je bezoekers vandaan komen, wat hun leeftijd is of welke kanalen ze gebruiken. Deze informatie gebruiken we om jouw doelgroep beter te begrijpen en nog gebruiksvriendelijker van dienst zijn.

Display advertising

Bij display advertising ben je ook aan het adverteren alleen niet via Google Shopping. Display advertising maakt namelijk gebruik van banners. Banners zijn een vorm van advertenties en worden gebruikt als advertenties op websites zoals NU.nl of YouTube. Omdat de consument tegenwoordig allemaal online aanwezig is, is het potentiële bereik van display advertising enorm. Door de juiste invulling van jouw strategie kan een display advertising campagne een zeer relevante toevoeging zijn aan jouw online marketingactiviteiten. Het voordeel van display advertising is dat je door middel van banners een duidelijk beeld van jouw bedrijf kan afgeven. Zo kan display advertising zorgen voor een positieve boost van jouw merkbekendheid. De online marketeers van Convident weten precies hoe gerichte banners moeten worden ontwikkeld die winstgevend zijn voor jouw business.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Nicole Scheffer

AIS Flight Academy

De marketeers van Convident hebben ons op weg geholpen met onze online vindbaarheid. Tips, advies en uitvoerend werk op gebied van SEO, SEA en Social Marketing waren zeer waardevol. De hands-on mentaliteit spreekt ons ontzettend aan.

dit is een afbeelding van convident

Rein Schaap

Code050

Snelle communicatie en snelle oplevering. Professioneel en gepassioneerd personeel. Verzorgen het hele design en development proces. Maar daarnaast ook een aanrader voor de webhosting, het onderhoud en de online vindbaarheid van WordPress websites en webshops.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Google Partners, hoe zit dat nou eigenlijk?

In Nederland zijn er tegenwoordig veel bureaus die online marketing als dienst...

Lees bericht

Medewerkers engagement

Medewerkers engagement, een HR-trend die je op dit moment overal ziet terugkomen....

Lees bericht

Google Analytics 4: inzicht in jouw websitebezoekers

Bij online marketing is het tegenwoordig essentieel om gegevens/data te verzamelen. Deze...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden