Online marketing Amsterdam

Benieuwd naar de mogelijkheden van online marketing? Convident helpt je graag verder!

Online marketing Amsterdam

Jouw bedrijf online naar een hoger niveau tillen?

Convident gelooft erin dat resultaten samen geboekt worden en neemt dus jouw als ondernemer mee in het traject. Als ondernemer heb je altijd zelf de controle over jouw advertentiecampagnes en de gestelde (dagelijkse) budgetten. Daarnaast ontvang je iedere maand van onze online marketeers een rapportage van de uitgevoerde advertentieactiviteiten. Door middel van de rapportages krijg/houd je het inzicht in de bezoekers van jouw website/webshop. De maandelijkse overzichten geven antwoord op vragen zoals waar je bezoekers vandaan komen, wat hun leeftijd is of welke kanalen ze gebruiken. Deze informatie gebruiken we om jouw doelgroep beter te begrijpen en nog gebruiksvriendelijker van dienst zijn.

Display advertising

Bij display advertising ben je ook aan het adverteren alleen niet via Google Shopping. Display advertising maakt namelijk gebruik van banners. Banners zijn een vorm van advertenties en worden gebruikt als advertenties op websites zoals NU.nl of YouTube. Omdat de consument tegenwoordig allemaal online aanwezig is, is het potentiële bereik van display advertising enorm. Door de juiste invulling van jouw strategie kan een display advertising campagne een zeer relevante toevoeging zijn aan jouw online marketingactiviteiten. Het voordeel van display advertising is dat je door middel van banners een duidelijk beeld van jouw bedrijf kan afgeven. Zo kan display advertising zorgen voor een positieve boost van jouw merkbekendheid. De online marketeers van Convident weten precies hoe gerichte banners moeten worden ontwikkeld die winstgevend zijn voor jouw business.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Arrianne Aukes

Arrianne Aukes Surfing

Convident werkt snel, effectief en vernieuwend. Ik wist heel goed wat ik wilde dus een goed luisterend oor was prettig. Dit werd goed gedaan en zo hebben we snel een nieuwe website kunnen lanceren. Thanks Convident!

dit is een afbeelding van convident

Gerard Duursma

Humaniz

Convident gaf ons vanaf het begin al een goed gevoel. Wij waren op zoek naar een partij die zich niet alleen bezig houdt met het bouwen van een website, maar kijkt naar het geheel. In het begin is er vanuit Convident veelvuldig tijd gemaakt om met ons in gesprek te gaan om zo te achterhalen wat wij nu willen bereiken met de nieuwe website en hoe dit het beste vorm gegeven kan worden. Er wordt goed gehoor gegeven aan de klant, maar wanneer zij uit kennis en ervaring weten dat iets doeltreffender kan, wordt dit snel, volledig en begrijpelijk uitgelegd en vervolgens direct geïmplementeerd.
Ook na livegang van de website is het prettig om samen te werken met Convident. Sterker nog, we hebben een aantal mooie samenwerkingen lopen. De support afdeling is goed bereikbaar en helpt je altijd snel op weg.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

WordPress voor beginners

Convident bouwt websites in WordPress CMS, waardoor je zelf zonder technische expertise...

Lees bericht

Google Analytics verboden in Italië

Schreeuw het van de daken, Google Analytics is verboden in Italië! De...

Lees bericht

Het effect van online reviews

Het internet staat vol met websites die producten of diensten verkopen. De...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden