Online marketing Amsterdam

Benieuwd naar de mogelijkheden van online marketing? Convident helpt je graag verder!

Online marketing Amsterdam

Jouw bedrijf online naar een hoger niveau tillen?

Convident gelooft erin dat resultaten samen geboekt worden en neemt dus jouw als ondernemer mee in het traject. Als ondernemer heb je altijd zelf de controle over jouw advertentiecampagnes en de gestelde (dagelijkse) budgetten. Daarnaast ontvang je iedere maand van onze online marketeers een rapportage van de uitgevoerde advertentieactiviteiten. Door middel van de rapportages krijg/houd je het inzicht in de bezoekers van jouw website/webshop. De maandelijkse overzichten geven antwoord op vragen zoals waar je bezoekers vandaan komen, wat hun leeftijd is of welke kanalen ze gebruiken. Deze informatie gebruiken we om jouw doelgroep beter te begrijpen en nog gebruiksvriendelijker van dienst zijn.

Display advertising

Bij display advertising ben je ook aan het adverteren alleen niet via Google Shopping. Display advertising maakt namelijk gebruik van banners. Banners zijn een vorm van advertenties en worden gebruikt als advertenties op websites zoals NU.nl of YouTube. Omdat de consument tegenwoordig allemaal online aanwezig is, is het potentiële bereik van display advertising enorm. Door de juiste invulling van jouw strategie kan een display advertising campagne een zeer relevante toevoeging zijn aan jouw online marketingactiviteiten. Het voordeel van display advertising is dat je door middel van banners een duidelijk beeld van jouw bedrijf kan afgeven. Zo kan display advertising zorgen voor een positieve boost van jouw merkbekendheid. De online marketeers van Convident weten precies hoe gerichte banners moeten worden ontwikkeld die winstgevend zijn voor jouw business.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Henk Visser

Kunststofvloeren Nederland

De medewerkers van Convident zijn zeer flexibel, die stuk voor stuk goed maatwerk leveren. Er wordt goed naar ons geluisterd, waardoor al onze wensen goed terug te zien zijn op onze website. Tegenwoordig voert Convident ook onze SEO en SEA werkzaamheden uit. Maandelijks ontvangen wij een keurig rapport met de resultaten én werkzaamheden van die afgelopen maand. Maandelijks komen er meerdere leads binnen via onze website, top!

dit is een afbeelding van convident

Rolf Boer

Capteur

Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking met Convident. Convident heeft vanuit een duidelijk plan de wireframes en UX-designs van onze website ontwikkeld. Deze (ruwe) schetsen worden in het designprogramma Figma gemaakt en kunnen eenvoudig en interactief gedeeld worden, waardoor we optimaal meegenomen worden in het webproces. Er staat een prachtige website online en wij zijn supertrots op het resultaat! Bedankt Convident!

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Simon van der Molen maakt unieke Convident puzzel (Frans Le Roux style)

Simon van der Molen uit Groningen illustreert voor uitgevers, kranten, (zorg)organisaties en...

Lees bericht

Myron Hamming spoken word over Convident

Myron Hamming is dichter en spoken word artist die begon met de...

Lees bericht

Inhaakkalender 2023

Mis geen belangrijke dagen in 2023 en check de inhaakkalender 2023 van...

Lees bericht

Awards.