Online marketing Alkmaar

Benieuwd naar de mogelijkheden van online marketing? Convident helpt je graag verder!

Online marketing Alkmaar

Laat één van onze online marketeers een vrijblijvende SEA-scan uitvoeren

Display advertising Alkmaar

Bij display advertising wordt gebruik gemaakt van advertenties in de vorm van banners. Deze banners worden getoond aan internetgebruikers op websites zoals NU.nl of YouTube. Vele Nederlanders zijn actief aanwezig op dit soort websites, en dus is het potentiële bereik van display advertising enorm. Bovendien kan display advertising een positieve boost geven aan jouw merkbekendheid. Banners zijn namelijk advertenties die bestaan uit afbeeldingen of animaties met tekst waarop geklikt kan worden. Omdat banners meer beeld dan tekst bieden, kan het bij de juiste invulling zeer relevant zijn voor jouw doelgroep(en) en business. De online marketeers van Convident hebben ervaring met het ontwikkelen van de meest gerichte banners en zorgen ervoor dat jouw display advertisingcampagnes rendabel zijn.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Sander op de Dijk

De Jonge Balie Groningen-Assen

Wij zijn heel erg tevreden over de opgeleverde website en de begeleiding bij onze onlinemarketing acties. De website ziet er professioneel uit, werkt lekker snel en levert nu al veel reacties op. Complimenten aan jullie webdesignmensen en google specialisten. Daarbij vind ik het contact ook nog eens erg leuk en prettig.

dit is een afbeelding van convident

Erwin Sanneman

The Concrete Factory

Een mooie stijging te zien in het aantal offerteaanvragen via de website sinds we online marketing afnemen bij Convident. Erg tevreden over hun dienstverlening!

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Simon van der Molen maakt unieke Convident puzzel (Frans Le Roux style)

Simon van der Molen uit Groningen illustreert voor uitgevers, kranten, (zorg)organisaties en...

Lees bericht

Myron Hamming spoken word over Convident

Myron Hamming is dichter en spoken word artist die begon met de...

Lees bericht

Inhaakkalender 2023

Mis geen belangrijke dagen in 2023 en check de inhaakkalender 2023 van...

Lees bericht

Awards.