Online marketing Alkmaar

Benieuwd naar de mogelijkheden van online marketing? Convident helpt je graag verder!

Online marketing Alkmaar

Laat één van onze online marketeers een vrijblijvende SEA-scan uitvoeren

Display advertising Alkmaar

Bij display advertising wordt gebruik gemaakt van advertenties in de vorm van banners. Deze banners worden getoond aan internetgebruikers op websites zoals NU.nl of YouTube. Vele Nederlanders zijn actief aanwezig op dit soort websites, en dus is het potentiële bereik van display advertising enorm. Bovendien kan display advertising een positieve boost geven aan jouw merkbekendheid. Banners zijn namelijk advertenties die bestaan uit afbeeldingen of animaties met tekst waarop geklikt kan worden. Omdat banners meer beeld dan tekst bieden, kan het bij de juiste invulling zeer relevant zijn voor jouw doelgroep(en) en business. De online marketeers van Convident hebben ervaring met het ontwikkelen van de meest gerichte banners en zorgen ervoor dat jouw display advertisingcampagnes rendabel zijn.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Jop van der laan

Jop van der Laan rolstoel rugby speler

Convident is goed toegankelijk, een afspraak is snel gemaakt, sterk in communicatie, betrouwbaar, deskundig, innovatief, creatief denken met humor… En ook niet onbelangrijk; oprecht geinteresseerd in de persoon.

dit is een afbeelding van convident

Rolf Bandringa

Montec BV

Convident werkt zeer klantgericht, snel en professioneel. Ze zijn erg toegankelijk, denken mee in alle opzichten, zowel op technisch als creatief vlak! Ze geven goede tips om je website zelf te kunnen beheren. Daarnaast zorgen ze voor een optimale vindbaarheid in Google.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

WordPress voor beginners

Convident bouwt websites in WordPress CMS, waardoor je zelf zonder technische expertise...

Lees bericht

Google Analytics verboden in Italië

Schreeuw het van de daken, Google Analytics is verboden in Italië! De...

Lees bericht

Het effect van online reviews

Het internet staat vol met websites die producten of diensten verkopen. De...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden