Online marketing Alkmaar

Benieuwd naar de mogelijkheden van online marketing? Convident helpt je graag verder!

Online marketing Alkmaar

Laat één van onze online marketeers een vrijblijvende SEA-scan uitvoeren

Display advertising Alkmaar

Bij display advertising wordt gebruik gemaakt van advertenties in de vorm van banners. Deze banners worden getoond aan internetgebruikers op websites zoals NU.nl of YouTube. Vele Nederlanders zijn actief aanwezig op dit soort websites, en dus is het potentiële bereik van display advertising enorm. Bovendien kan display advertising een positieve boost geven aan jouw merkbekendheid. Banners zijn namelijk advertenties die bestaan uit afbeeldingen of animaties met tekst waarop geklikt kan worden. Omdat banners meer beeld dan tekst bieden, kan het bij de juiste invulling zeer relevant zijn voor jouw doelgroep(en) en business. De online marketeers van Convident hebben ervaring met het ontwikkelen van de meest gerichte banners en zorgen ervoor dat jouw display advertisingcampagnes rendabel zijn.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Tom Havinga

HB personeel

Wij zijn erg content over onze samenwerking met Convident. Naast de bouw van onze website en het helpen ontwikkelen van onze huisstijl blijft Convident ons ondersteunen bij de verdere ontwikkeling van ons bedrijf. De lijnen zijn kort en we worden goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken van de werkzaamheden die worden uitgevoerd.

dit is een afbeelding van convident

Francine Flooren

Flooren Advocatuur

Convident is zeer klantgericht en creatief bij de ontwikkeling van onze website en onze online marketing campagnes. Flexibiliteit was van groot belang en dat hebben ze uitstekend getoond. Heel erg fijn dat het team van Convident hier naadloos op aansluit.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Google Partners, hoe zit dat nou eigenlijk?

In Nederland zijn er tegenwoordig veel bureaus die online marketing als dienst...

Lees bericht

Medewerkers engagement

Medewerkers engagement, een HR-trend die je op dit moment overal ziet terugkomen....

Lees bericht

Google Analytics 4: inzicht in jouw websitebezoekers

Bij online marketing is het tegenwoordig essentieel om gegevens/data te verzamelen. Deze...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden