Online marketing Alkmaar

Ben je op zoek naar een online marketing bureau in Alkmaar? Bij Convident zijn we er om je te helpen. Met onze uitgebreide kennis op het gebied van online marketing staan wij klaar om jouw bedrijf in Alkmaar te ondersteunen. Of je nu wilt beginnen met een SEO– of SEA-campagne, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen groeien.

 

Ben jij een ondernemer in Alkmaar en wil je jouw website of webshop naar een hoger niveau tillen? Dan ben je bij Convident aan het juiste adres! Als full-service online marketingbureau kunnen wij alle aspecten van online marketing voor jou uit handen nemen. Onze team van online marketeers is gespecialiseerd in SEO, SEA en linkbuilding. Daarnaast hebben we uitgebreide ervaring op het gebied van social media marketing, display advertising en remarketing, waardoor we online groei kunnen realiseren.

Bij Convident geloven we sterk in de kracht van een duidelijk plan voor succesvolle samenwerking. We beginnen daarom altijd met een kennismakingsgesprek waarin we samen een tactisch plan opstellen en doelstellingen formuleren. Door het stellen van concrete doelen kunnen we bepalen welke acties nodig zijn om de gewenste resultaten te behalen. Deze aanpak heeft ons al geholpen om zowel grote als kleinere merken succesvol online te positioneren.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als search engine optimization (SEO), is een essentieel onderdeel van online marketing. Het draait allemaal om het verkrijgen van hoge posities voor je website of webshop in de organische zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google. Deze organische resultaten worden getoond aan internetgebruikers onder de betaalde advertenties. Het is van groot belang dat je website goed gevonden wordt, omdat dit zeer relevant kan zijn voor je bedrijf.

Bij Convident beginnen we altijd met een grondig zoekwoorden onderzoek als onderdeel van het SEO-traject. Onze online marketeers analyseren welke zoekwoorden je doelgroep gebruikt en welke zoektermen dus relevant zijn voor jouw bedrijf. We kijken ook naar het zoekvolume en het concurrentieniveau van de gevonden zoekwoorden. Deze bevindingen nemen we mee in ons kennismakingsgesprek, waar we samen een gedegen plan opstellen en concrete doelstellingen formuleren.

Vervolgens gaan onze webdevelopment- en supportafdelingen aan de slag met je website of webshop. Ze kunnen snel en gemakkelijk de structuur en kwaliteit van je website beoordelen en eventuele verbeterpunten identificeren.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan

Wil je graag weten hoe jouw bedrijf online presteert? Vraag dan nu een gratis SEO consult aan en laat ons je van advies voorzien! Onze deskundige online marketeers zullen je graag helpen om inzicht te krijgen in de huidige staat van je website en hoe deze kan worden geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Zoekmachine adverteren Alkmaar

Search engine advertising (SEA) is de Engelse term voor zoekmachine adverteren. Met zoekmachine adverteren streef je ook naar het behalen van hoge posities voor je website of webshop, maar dit gebeurt op betaalde basis. Bij zoekmachine adverteren plaats je advertenties in de betaalde zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Deze advertenties worden bovenaan de pagina met zoekresultaten (SERP) weergegeven, boven de organische zoekresultaten. Het is essentieel om een goed uitgewerkt plan te hebben, aangezien adverteren kosten met zich meebrengt.

Net zoals bij het SEO-traject begint het SEA-traject met een grondig zoekwoorden onderzoek. Onze online marketeers analyseren op welke zoektermen jouw doelgroep zoekt en welke relevant zijn voor jouw bedrijf. Deze gegevens en inzichten vormen de basis voor het ontwikkelen van doelgerichte advertentiecampagnes. Bij Convident vinden we het belangrijk dat ondernemers volledige controle hebben over hun advertentiecampagnes en budgetten. Daarom ontvang je aan het einde van elke maand een overzicht van je uitgevoerde advertentiecampagnes. Deze maandelijkse rapporten geven je inzicht in waar je bezoekers vandaan komen, hun leeftijd, en welke kanalen ze gebruiken. Met deze informatie kunnen we jouw doelgroep beter begrijpen en in de toekomst nog beter bedienen.

img-50 img-fifty

Linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie, maar we merken dat veel ondernemers het als een vaag en tijdrovend proces beschouwen. Het is echter jammer dat dit zo wordt gezien, want met de juiste aanpak kan linkbuilding je website of webshop aanzienlijk versterken. Bij linkbuilding draait het om het plaatsen van links naar jouw website of webshop op andere externe websites. Op deze manier zorg je ervoor dat zoekmachines zoals Google jou hoger ranken in de organische zoekresultaten.

Bij Convident gaan onze online marketeers op zoek naar relevante externe websites waarop we links naar jouw content kunnen plaatsen. We maken gebruik van blogs, artikelen of partnerpagina’s op externe websites om links te plaatsen. Onze linkbuilding experts maken gebruik van verschillende tools om te bepalen of externe websites betrouwbaar en relevant zijn. Deze tools analyseren de autoriteit, spamscore en relevantie van externe websites ten opzichte van jouw bedrijf.

Bij Convident zorgen we er ook voor dat onze linkbuilding activiteiten door Google worden gezien als natuurlijk. Dit betekent dat we links geleidelijk laten plaatsen op externe websites gedurende de maand. Google waardeert websites en webshops met een natuurlijk linkprofiel en zal deze hoger ranken in de organische zoekresultaten. Wil je meer te weten komen over linkbuilding en hoe het jouw online aanwezigheid kan verbeteren? Neem dan gerust contact met ons op.

Remarketing

Bij remarketing gaat het erom gebruikers terug te halen die al eerder jouw website of webshop hebben bezocht. Deze gebruikers hebben al interesse getoond in jouw producten of diensten en zijn daarom waardevolle potentiële klanten. Om een effectieve remarketingcampagne te creëren, is het belangrijk dat de advertenties aansluiten bij de doelgroep(en).

Bij de aanschaf van grote of niet-standaard producten hebben consumenten vaak meerdere interacties nodig voordat ze tot aankoop overgaan. Het is dus normaal dat consumenten jouw website of webshop meerdere keren bezoeken en de producten bekijken. Bij Convident begrijpen onze online marketeers wat wel en niet werkt als het gaat om remarketing. Ze zorgen ervoor dat gerichte advertenties worden getoond aan gebruikers die jouw website of webshop hebben bezocht, maar nog niet tot een aankoop zijn overgegaan.

Met behulp van slimme technieken en strategieën kunnen we ervoor zorgen dat jouw advertenties op het juiste moment en op de juiste plaats worden getoond aan deze potentiële klanten. Op deze manier vergroten we de kans dat ze terugkeren naar jouw website en alsnog tot conversie overgaan. Wil je meer weten over remarketing en hoe het jouw bedrijf kan helpen? Neem contact met ons op en onze experts vertellen je er graag meer over

img-50 img-fifty

Display advertising Alkmaar

Bij display advertising worden banners ingezet als advertentiemiddel. Deze banners worden getoond aan internetgebruikers op populaire websites zoals NU.nl of YouTube. Aangezien veel Nederlanders actief zijn op deze websites, is het potentiële bereik van display advertising enorm. Bovendien kan display advertising een positieve impuls geven aan de bekendheid van jouw merk.

Banners zijn visuele advertenties die bestaan uit afbeeldingen of animaties met bijbehorende tekst. Gebruikers kunnen erop klikken om naar jouw website of webshop te gaan. Omdat banners voornamelijk visuele elementen bevatten, kunnen ze zeer relevant zijn voor jouw doelgroep(en) en bedrijf, mits op de juiste manier ingezet.

Bij Convident hebben onze online marketeers ervaring in het ontwikkelen van doelgerichte banners en zorgen ze ervoor dat jouw display advertisingcampagnes rendabel zijn. We begrijpen het belang van het creëren van aantrekkelijke en relevante banners die de aandacht trekken van de juiste doelgroep. Door onze expertise kunnen we ervoor zorgen dat jouw display advertenties effectief zijn en positieve resultaten opleveren.

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met

 

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten? Meer lezenminder lezen

Op dit moment hebben we geen wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten. Echter merken we dat er veel nieuwe aanwas en interesse is voor het aangaan van een marketingtraject. Per afdeling houden we nauwlettend in de gaten of we nieuwe klanten kunnen accepteren of dat men geduld moet hebben.

Garanderen jullie bepaalde resultaten? Meer lezenminder lezen

Nee wij garanderen geen nummer 1 garanties wanneer er een SEO traject aangegaan wordt. Dit kan geen enkele partij bieden, ook omdat wij simpelweg niet weten in welke branche je bedrijf zich bevindt. Uiteraard spreken we doelstellingen af en willen we samen groeien. Nummer 1 garanties kan geen één partij bieden, mochten zij dit wel doen dan kan je je afvragen in hoeverre dit zoekwoord relevant is. Zoekwoorden zonder enige vorm van concurrentie ranken snel, echter is het de vraag of deze waardevol voor je bedrijf zijn.

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL