Online marketing Alkmaar

Benieuwd naar de mogelijkheden van online marketing? Convident helpt je graag verder!

Online marketing Alkmaar

Laat één van onze online marketeers een vrijblijvende SEA-scan uitvoeren

Display advertising Alkmaar

Bij display advertising wordt gebruik gemaakt van advertenties in de vorm van banners. Deze banners worden getoond aan internetgebruikers op websites zoals NU.nl of YouTube. Vele Nederlanders zijn actief aanwezig op dit soort websites, en dus is het potentiële bereik van display advertising enorm. Bovendien kan display advertising een positieve boost geven aan jouw merkbekendheid. Banners zijn namelijk advertenties die bestaan uit afbeeldingen of animaties met tekst waarop geklikt kan worden. Omdat banners meer beeld dan tekst bieden, kan het bij de juiste invulling zeer relevant zijn voor jouw doelgroep(en) en business. De online marketeers van Convident hebben ervaring met het ontwikkelen van de meest gerichte banners en zorgen ervoor dat jouw display advertisingcampagnes rendabel zijn.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Jan Tammeling

CJ2 Hosting B.V.

Altijd uitstekend contact met de mensen van Convident. Voor maatwerk websites en webshops ben je hier aan het juiste adres. Denkt vanaf moment één mee met de klant. Ook hun sprintwerkwijze werkt verhelderend en effectief!

dit is een afbeelding van convident

Rein Schaap

Code050

Snelle communicatie en snelle oplevering. Professioneel en gepassioneerd personeel. Verzorgen het hele design en development proces. Maar daarnaast ook een aanrader voor de webhosting, het onderhoud en de online vindbaarheid van WordPress websites en webshops.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Geen kind zonder vriendjes, Convident doneert!

Het Gehandicapte Kind zet zich in voor kinderen met een handicap. Geef als...

Lees bericht

It’s Cyber Monday

Het kerstseizoen komt er weer aan, met veel kortingen en de vele...

Lees bericht

Facebook & Instagram Shopping: start gratis jouw webshop!

Ben jij ondernemer en verkoop je jouw producten vanuit een fysieke winkel...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2021 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden