Online marketeer Willemijn de Bruin versterkt Convident team

Willemijn de Bruin.

Wij zijn trots om te melden dat online marketeer Willemijn de Bruin per september ons Convident team gaat versterken. Willemijn is naast haar kennis en expertise op gebied van online marketing op meerdere posities inzetbaar. Maar in de core zal ze zich voornamelijk als trotse Convident marketeer profileren.

Even voorstellen…

Ik ben Willemijn de Bruin, 18 jaar oud en volgt de studie Commerciële Economie. Vanaf september 2017 ga ik de functie van Online Marketeer bij Convident invullen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om websites te bouwen en foto’s en video’s te bewerking in bijvoorbeeld Photoshop. Ook ideaal in de combinatie met mijn functie bij Convident. Daarnaast vind ik het fijn om zeilen, surfen en series te kijken. Ik omschrijf mijzelf als een enthousiast persoon en ben ik iemand die van aanpakken houd. Ook werk ik graag klant- en servicegericht zodat de klant in het middelpunt staat.

Ideale combinatie

‘Bij Convident hebben we steeds meer vaste klanten waarmee we de samenwerking kunnen en willen intensiveren. De vraag naar online marketing ondersteuning bij zowel bestaande als nieuwe klanten wordt steeds groter. Alle klanten willen we optimaal van dienst zijn, aldus Rutger van de Griendt van Convident’.

Naast design en development wordt de vraag naar online marketing steeds groter.

‘Met haar brede inzetbaarheid, tezamen met de projectcoördinatie en het klant contact, achten wij Willemijn in staat om mede het de beste marketingacties voor onze klanten te ontwikkelen’, aldus Rutger.