NIJM webdesign werkt met Convident als online marketing partner

NIJM Webdesign & Hosting is sinds 2008 gespecialiseerd in het hosten en onderhouden van template WordPress websites. Ze bouwen zoekmachine vriendelijke websites vanuit een standaard sjabloon gericht op gebruikers, kortom een ideale samenwerkingspartner voor de online marketeers van Convident! Want vanuit hun kantoor in Stadskanaal bedienen zij in samenwerking met Convident opdrachtgevers op het gebied van online marketing. NIJM biedt geen Google online marketing diensten, waaronder SEO, SEA en Social ads, aan. Convident biedt deze services voor NIJM klanten.

Website bouwen

Een vindbare website

Een professionele website vraagt meer dan een goed ontwerp. Je wilt een gebruiksvriendelijke maar bovenal resultaatgerichte website ontwikkelen om meer conversies uit je nieuwe website te halen. Een website van NIJM vormt hierin de basis voor een online succes verhaal. De marketeers van Convident kunnen zich vervolgens uit de voeten doen met de, door NIJM gemaakte, template websites en helpen jouw onderneming stijgen in de zoekmachines. Een schitterende samenwerking.

Responsive webdesign

Een website moet passen binnen de organisatie en de branche van de onderneming. De NIJM template basis wordt daarom gewijzigd op basis van jouw huisstijl. Deze huisstijl wordt goed besproken, zodat ook de marketeers van Convident content kunnen optimaliseren in jouw denkwijze. Welke kleuren krijgt de website? Welke toon moeten de teksten hebben? Schrijf je in u of jij? Wordt er veel vakjargon gebruikt of moet alles juist simpel worden geschreven?

Naast dat de huisstijl van jouw onderneming in de website wordt verwerkt, wordt de website ook responsive gemaakt. Komen jouw bezoekers veelal binnen op mobiel? Dan is het voor de conversieoptimalisatie van de Convident marketeers van groot belang dat deze responsive is. Daarom worden alle door NIJM gebouwde websites standaard voorzien van responsive webdesign.  Een website moet niet enkel goed werken op een desktop of laptop. Ook voor mobiele devices zoals telefoons en tablets moet deze optimaal werken. Dit noemen we responsive webdesign.

Het complete totaalplaatje voor jouw online omgeving

Snel aan de slag met jouw online visitekaartje? Hoe eerder ons online marketing traject van start gaat, hoe eerder wij kunnen assisteren in het verhogen van conversies en het verbeteren van Google posities.

Convident is daarom trots op de samenwerking met NIJM webdesign & hosting. Zij zetten snel en betrouwbaar gebruiksvriendelijke WordPress templates live waar de marketeers van Convident direct mee aan de slag kunnen. Jij als ondernemer wordt compleet ontzorgt van alle werkzaamheden rondom de website zodat jij je kunt richten op de core business.

Meer weten over het budget aanbod en de diensten van NIJM Webdesign & Hosting? Neem een kijkje op hun website of vraag naar de mogelijkheden via Convident.