Nieuwe website voor vice wereldkampioen windsurfing Arrianne Aukes

Convident heeft een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld voor vice wereldkampioen windsurfing Arrianne Aukes. Deze gepassioneerde Friese dame trotseert wereldwijd hoge golven en weet wedstrijden naar haar hand te zetten. Onder het motto ‘de één surft online, de ander is PRO windsurfing’ hebben we het nieuwe platform neergezet. “De passie voor haar sport, maar ook het leven daarbuiten, heeft het Convident team flink geïnspireerd. Er zijn vele kenmerken en raakvlakken die vanuit haar topsport te herleiden zijn binnen het ondernemerschap en het business-to-business zakendoen”, aldus Rick Dreise van Convident. Laat je ook inspireren door haar verhaal, Convident stelt Arrianne graag aan je voor.

Van Wolvega naar Amsterdam

Op de middelbare school heb ik VWO afgerond. Ook haalde ik mijn zwarte band jiu jitsu. Ik had geen idee wat ik wilde studeren en wat ik later wilde gaan doen. Door middel van een studiekeuzetest kwam ik op Cultuur en Organisatie uit; een studie die alleen in Amsterdam gegeven werd. Amsterdam kende ik eigenlijk niet en ik vond het ontzettend spannend en eng om daar naar toe te verhuizen. Ik wist dat Groningen de logische en veilige stap was geweest, en ergens was ik blij dat ik door die studie keuze wel naar Amsterdam moest; anders had ik vast voor Groningen gekozen. Windsurfen was nog steeds mijn passie maar ik beoefende het alleen in de weekenden en zomervakanties met mijn ouders.

Bekijk de nieuwe website van Arrianne Aukes, Pro Windsurfer en Coach.

Bekijk website

Een droom: Vice World Champion

Het hek was van de dam. Ik ging het jaar daarop weer naar Brazilië, deed mee met lokale wedstrijden in Nederland en het buitenland en kreeg mijn eerste sponsors. Ik voelde dat er meer in zat én was verslaafd geraakt aan het windsurfen en freestylen.

Het organiseren van mijn reizen, financieel rondkomen ondanks alle trainingsreisjes en wedstrijden, sponsors benaderen, mijn blog schrijven en mijn eigen website (nu professioneel door Convident) zijn daar voorbeelden van. Ook het omgaan met stress tijdens de wedstrijd, tactisch nadenken en mentaal voorbereid zijn op een heat zijn dingen die ik gaandeweg leerde.

Door al het reizen spreek ik ondertussen meerdere talen zoals Engels, Portugees, Duits, Spaans, Fries en Nederlands.

In 2012 werd ik 3e overall en in 2013 werd ik Vice World Champion. Van dat resultaat had ik niet eens durven dromen.

Clinics 

Afgelopen jaren ben ik naast wedstrijden varen ook windsurf clinics gaan organiseren. Ik hou ervan om mensen te stimuleren, motiveren en enthousiast te maken. Windsurfen is een ingewikkelde sport en het helpt enorm om soms wat hulp en tips te krijgen. Het leukste aan het geven van clinics vind ik niet het lesgeven zelf, maar de connectie die je krijgt met mensen tijdens een weekend of week.

Volg de avonturen van Arrianne Aukes via haar Instagram, Facebook en Linkedin

Website voor de toekomst

Convident heeft niet alleen een nieuwe website ontworpen en gerealiseerd, daarnaast zijn we tevens trotse sponsor van Arrianne Aukes. Rick Dreise:”Arrianne reist de hele wereld over en dient overal snel en eenvoudig blogs, nieuws en actualiteiten toe te kunnen voegen. Op een laagdrempelige en dus zeer toegankelijke manier kan ze zelf aanpassingen doen in de back-end van haar WordPress CMS website. Een unieke samenwerking die door partner De Zaak van Interactie gestalte heeft gekregen. Korte lijnen en plezierig contact, zijn onlosmakelijk verbonden met deze succesvolle samenwerking. Een echte win-win situatie. Ook als sponsor blijven we Arrianne op de voet volgen. En met een knipoog; daarnaast sluiten we een zonnig surf & werkbezoek in Zuid-Afrika, Griekenland of de Braziliaanse Copacabana natuurlijk nooit uit”, aldus Rick.