Nieuwe website voor De Haan Special Equipment live!

Samen met Puuridee heeft Convident succesvol de nieuwe website voor De Haan SE ontwikkeld. Afgelopen maand is namelijk in samenwerking met Puuridee de website voor De Haan Special Equipment live gegaan. Een website met een smaakvol design waarop hun klanten eenvoudig een offerte op maat kunnen samenstellen en aanvragen. Dit op zowel de nationale als op de internationale markt dankzij de meertaligheid in Engels, Nederlands en Duits. 

homepagina website de haan se

De Haan Special Equipment

De Haan Special Equipment is wereldspeler op het gebied van hijsblokken en staaldraad eindverbindingen. Sinds 1898 leveren zij vanuit Noord-Nederland hun producten aan organisaties in Nederland, maar vooral over de grens. Ze mogen zichzelf dan ook een full-service producent en dienstverlener noemen. Organisaties kunnen bij hen namelijk terecht voor standaard producten, maar ook voor producten die speciaal voor hen op maat zijn gemaakt. De Haan SE verzorgt op maat gemaakte adviezen en ontwerpen en zorgt vervolgens voor de realisatie van het product. 

Een smaakvolle nieuwe website in samenwerking met Puuridee

Een website die goed in elkaar zit, goed functioneert en ook nog eens responsive is, is belangrijker dan dat er misschien wel gedacht wordt. Bezoekers blijven door een optimale gebruiksvriendelijkheid namelijk langer hangen waardoor de kans op een (herhaalde) conversie stijgt. Daarom is het van belang dat de kwaliteit van een website bewaakt wordt en deze verbeterd wordt indien deze hierom vraagt. 

Convident heeft in samenwerking met PuurIdee een nieuwe website mogen ontwikkelen voor De Haan Special Equipment waarbij de functionaliteit en een smaakvol design voorop staan. Dit design is door Puuridee ontworpen, waarna Convident het vervolgens mocht bouwen. Op deze website staan de producten van De Haan SE centraal en kunnen klanten eenvoudig een samenstelling maken om vervolgens een offerte op maat aan te vragen. Deze producten kunnen op hun beurt weer naar wens gepersonaliseerd worden dankzij een eenvoudige keuzemenu bij ieder product. 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Schermafbeelding-2021-04-15-om-08.55.01-1024x518.png

De Haan Special Equipment levert wereldwijd hun producten. Dit alles doen zij vanuit Noord-Nederland. Om deze wereldwijde markt te bedienen is een website met een internationale uitstraling met verschillende taalopties van groot belang. Omdat het grootste gedeelte van de productie uit export bestaat, konden er naast de Nederlandse website geen Engelse en Duitse versie ontbreken. Daarnaast is er in de website rekening gehouden met maateenheden die per land kunnen verschillen. Zo kan er bijvoorbeeld eenvoudig geswitched worden tussen milimeters en inches. Hierdoor worden misverstanden (die kunnen ontstaan tijdens het omrekenen van de juiste maten) eenvoudig uit de weg gegaan. 

Convident als digitale partner

Onze klanten bedienen met hoogwaardige en professionele digitale oplossingen, dat is waar we het voor doen. Daarom kun je bij Convident niet alleen terecht voor een op maat gemaakte website of webshop, maar ook voor andere digitale producten en diensten. Denk bijvoorbeeld aan oplossingen als een webapplicatie, intranet of ondersteuning in de online marketing voor jouw bedrijf. Samen doen wij er dan ook dan ook alles aan om jouw organisatie online en digitaal te laten excelleren.

Benieuwd naar al onze diensten? Bekijk snel de mogelijkheden. Of heb je een idee voor een digitaal product en wil je hierover sparren met een online partner? Dat kan! Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden graag met je door.


Sander
Online marketeer