Nieuwe webshop voor Wegenbouwshop.nl

Convident heeft voor Wegenbouwshop.nl een nieuwe webshop gebouwd. Wegenbouwshop.nl is een idee van Infra Supply Noord BV. “Al jaren de juiste partner voor wegenbouwproducten, maar nu ook met een nieuwe webshop die van alle gemakken is voorzien. Van specifieke bitumenproducten tot verbruiksmateriaal. Klanten kunnen voor een breed assortiment online bij ons terecht, aldus eigenaar Maurice Wolf”.

 

“We hebben al langer een plezierige samenwerking met Maurice”, aldus Rick Dreise van Convident. “Na enkele succesvolle projecten, waaronder voor Infra Supply en Tokomat, is Wegenbouwshop.nl een logisch vervolg. Een prachtig eindresultaat waar de klant letterlijk verder op kan bouwen”.

Degelijk en betrouwbaar

Met de specifieke vraag of Convident een degelijke en betrouwbare webshop kon ontwikkelen, daar wist Convident wel raad mee. “Wij hebben alles in huis om een unieke, gebruiksvriendelijke webshop te realiseren. Zo werken wij veel met de meest gebruikte webshop plugin van WordPress, WooCommerce. Hiermee heb je een volledig functionele webshop en compleet met alle betaalmogelijkheden”, aldus Rick.

Afhankelijk van de complexiteit en webshop eigenschappen, bepalen we samen met de klant de engine achter een webshop. Zo zijn de Convident webdevelopers ervaren met meerdere Content Management Systems, waaronder het veelgebruikte Magento.

Toekomst

De toekomst zal van een leverancier als Wegenbouwshop.nl verlangen dat er nog sneller geschakeld kan worden en dat er meer, vaker en buiten kantoortijden besteld kan worden. Zaken als social media hebben er voor gezorgd dat mensen gewend zijn aan een direct antwoord als men een WhatsApp of e-mail hebben gestuurd en daarom heeft Infra Supply januari 2014 de website wegenbouwshop.nl gelanceerd zodat klanten 24 uur per dag kunnen bestellen of even snel een beschrijving van een product kunnen vinden.

Convident en Wegenbouwshop zijn trots op de samenwerking en weten als geen ander dat het eenmalig opleveren van online projecten geen eindstation is. “Ik zie daarin ook voor ons (Convident) een passende rol weggelegd. Eenmaal live betekend wat ons betreft zeker niet dat het project staat. We werken ontzettend graag aan door ontwikkeling van websites en webshop en bouwen daarmee tegelijkertijd een lange termijn relatie met de klant op”, aldus Rick.

Meer informatie?

Wil je ook een unieke webshop met de juiste tools en een gebruiksvriendelijk beheersysteem? Neem telefonisch of per mail contact met ons op. Of laat je telefoonnummer achter in het onderstaande formulier, wij bellen jou dan zo spoedig mogelijk terug.