Nieuwe webmedewerker voorstellen: Nickey Steemers

nickey-portret

Convident heeft sinds kort een nieuwe webmedewerker aangetrokken. Met trots melden we dat we Nickey Steemers aan ons team hebben kunnen toevoegen. Nickey stelt zich graag even aan je voor!

Begonnen met basis webbouw en fotografie

Mijn naam is Nickey Steemers en kom uit Ter Apelkanaal. Een van mijn grootste hobby’s, en later werkervaring, is het bouwen van websites. Ik ben hiermee begonnen toen ik een jaar of 11 was, destijds met het kopiëren en plakken van html. Later voegde ik daar javascript bij en wist zo enkele (simpele) websites te maken. Naar mate ik ouder werd, kreeg ik het drukker met mijn opleiding is het maken van websites tijdelijk links blijven liggen.

Toen ik na een aantal jaren een nieuwe hobby kreeg, namelijk fotografie, heb ik het maken van websites weer opgepakt door een website voor mijn fotografie diensten te maken.

Meer doen met ICT

Na enkele werkervaringen ging mijn voorkeur altijd uit naar het werken in de ICT branche. Na wat oriëntatie merkte ik al snel dat ICT een zeer ruim begrip is en dat ik een keuze moest gaan maken. Ik heb toen besloten mij te gaan focussen op het bouwen van WordPress websites, dit was op dat moment goed te combineren met mijn toenmalige baan.

Na het maken van een aantal websites heb ik deze ervaring toegevoegd aan mijn CV. Tot mijn eigen verbazing kreeg ik op een dag telefoon van Convident mede eigenaar Rick Dreise, met de vraag of ik geïnteresseerd was om eens een kopje koffie te komen drinken en elkaar te leren kennen. Dit aanbod heb ik uiteraard niet geweigerd en met beide handen aangenomen. Na het eerste goede gesprek volgde een aantal weken later nog een vervolggesprek, waarbij ook de andere eigenaar Rutger van de Griendt aanwezig was. Rick en Rutger waren beiden positief en gaven mij de kans om van mijn hobby mijn werk te maken.

 “Iets wat je leert kun je vergeten, iets wat je begrijpt vergeet je nooit meer.”

Momenteel ben ik meer dan een maand werkzaam bij Convident. Vanwege mijn achtergrond ben ik breed inzetbaar, waardoor ik Cas Klamer ondersteun op de afdeling onderhoud & support. Tevens bouw ik zelfstandig websites. Hierin vind ik een hoop uitdaging en leer ik elke dag veel bij. De bedoeling is om binnen nu en een half jaar naast mijn werk een opleiding te gaan volgen, volledig in samenspraak met de werkzaamheden bij Convident. Welke opleiding dit gaat worden, daar ben ik nog niet over uit. Maar het gaat zeker een bijdrage leveren om het team van Convident te versterken!

De werksfeer is zeer prettig, fijne behulpzame collega’s en een goede onderlinge communicatie. Ik verwacht een leerzame en uitdagende tijd tegemoet te gaan!