Nieuwe webdesigner voorstellen: Isabelle

Voor de periode van september 2016 tot en met februari 2017 heeft Convident een nieuwe grafische stagiaire; Isabelle Hoekstra. Zij stelt zich graag aan jullie voor!

Isabelle

isabelle

Mijn naam is Isabelle Hoekstra, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Haren. Ik zit in het laatste jaar van de opleiding Mediavormgeving aan het Alfa College in Groningen. Ik vind het leuk om originele, creatieve concepten te bedenken en deze tot in detail uit te werken. Naast vormgeving houd ik mij ook veel bezig met mijn fotografie bedrijf, IHS Fotografie. Sinds begin dit jaar sta ik ingeschreven als eenmanszaak bij de KvK. In de toekomst wil ik mijn vaardigheden als grafisch vormgever en fotograaf eventueel combineren.

In de toekomst wil ik mijn vaardigheden als vormgever en fotograaf eventueel combineren.

De reden dat ik heb gesolliciteerd bij Convident is omdat ik mij graag verder wil ontwikkelen op het gebied van webdesign. Het vormgeven van bijvoorbeeld drukwerk of huisstijlen is voor mij geen enkel probleem; ook heb ik wel eens een simpele website gemaakt. Behalve echt van A tot Z een website bouwen valt nog niet onder mijn vaardigheden. Convident vond ik bij de sollicitatie overkomen als een professioneel en sympathiek bedrijf. De mensen die hier werken zijn enthousiast en hebben verstand van zaken. Ik heb het idee dat ik hier veel kan leren. Bovendien is de sfeer op kantoor erg prettig. Dat was bij mij ook een pre bij het zoeken van een stageplaats.

Mijn doel is om na de stage zelfstandig een website te kunnen bouwen, voor mijn eindexamen opdracht.

Mijn doel is dan ook om bij Convident veel te leren over webdesign en dat ik na de stage, voor mijn eindexamen, zelfstandig een complete website zou kunnen bouwen. En dan natuurlijk met een dikke voldoende slagen! En na mijn opleiding, verder studeren op het HBO en veelzijdig aan het werk gaan als grafisch ontwerper / webdesigner / fotografe.