Nieuwe visie op leiderschap ‘The Big Five For Life’

Convident maakt gebruik van ‘The Big Five For Life’ methode. Ondernemer Rick Dreise: “We vinden het bij Convident belangrijk om te doen wat we leuk vinden. The Big Five For Life speelt hier een belangrijke rol in. Tijdens een zakenreis naar Finland ben ik door andere ondernemers geïnspireerd geraakt. Hierin stel je je vijf belangrijkste levensdoelen; je eigen Big Five For Life. Hierdoor krijg je focus op wat echt belangrijk is in je leven en werk. Het geheim van groot leiderschap, het bouwen aan een familiaire band, een informele werksfeer gecombineerd met de allerbeste bedrijfsresultaten en gelukkige medewerkers”.

Vervul je 5 grote levenswensen – Het geheim van groot leiderschap

Het maakt niet uit wie je bent of aan hoeveel mensen je leiding gegeven hebt, deze methode zal de wijze waarop je over leiderschap denkt veranderen. Niet alleen de wijze waarop je op je werk leiding geeft, thuis of in je gemeenschap, maar zelfs de wijze waarop je jezelf leidt.

Het boek The Big Five For Life door schrijver John Strelecky is het verhaal van Thomas Derale, een man die door velen om hem heen gezien wordt als de beste leider ter wereld. Zijn ondernemingen waren zeer winstgevend, zijn werknemers waren gek op hem, én – wanneer nodig – waren klanten bereid wéken te wachten voordat ze konden samenwerken met zijn bedrijven.
Op de leeftijd van 55 jaar oud sterft hij op tragische wijze, maar zelfs tóen – tijdens zijn sterfbed – inspireerde hij iedereen om zich heen. Een belangrijk onderwerp is de museumdag. Stel je voor dat elk moment van je leven werd opgenomen…Bekijk de video!

Een fascinerende visie op leiderschap in de nieuwe tijd

Convident ondernemer en co-founder Rick Dreise raakte tijdens een zakenreis naar Finland door andere ondernemers geïnspireerd door The Big Five For Life. “Je krijgt echt focus op wat belangrijk is in je leven en werk. Ik concludeerde dat ik al aardig op weg ben om zakelijk en privé een gezonde balans in mijn doelen te vinden. Zo combineerde ik al mijn passie voor reizen en de wereld ontdekken met het ondernemen bij Convident. Maar de methode maakt je nog bewuster van wat je echt belangrijk vind in het leven. Een aanrader. We gebruiken het ook bij Convident, door te kijken naar reisgenoten die passen bij de reis die Convident nog gaat maken. Welke persoonlijke doelen passen het beste bij de ambities van Convident. En andersom”.

Het pakkende verhaal van succesvol zakenman Thomas Derale helpt je erachter te komen wat je echt wilt doen in je leven en werk en hoe je dat moet aanpakken. Derale geeft zijn erfenis door aan de jonge Joe, die hem als zijn mentor beschouwt. Al luisterend komt Joe erachter wat het geheim is achter het succes van zijn inspirerende voorbeeld. Gebruik makend van sterke ideeën, zoals het vervullen van je vijf grote levenswensen en de reden van bestaan, legt Derale aan Joe uit hoe grote leiders zichzelf en anderen leiden naar vervulling in leven en werk. In dit verhaal worden de geheimen onthuld die hij gebruikte om veertien zeer winstgevende ondernemingen op te zetten, om culturen te creëren die zo betekenisvol zijn dat klanten en de meest getalenteerde mensen hem opzochten en om een erfenis achter te laten die nog door generaties lang onthouden zal worden.

Meer info?

Neem contact op

Sander
Online marketeer