Convident stelt nieuwe online marketeer Wilco de Haan voor!

Wij zijn verheugd om te melden dat online marketeer Wilco de Haan het Convident team komt versterken. Wilco is 24 jaar en komt uit Oldeholtpade. Wilco: “Ik kwam de vacature online marketeer tegen en werd gelijk ontzettend enthousiast. Het familiaire Convident gevoel wat ik in eerste instantie digitaal ervaarde, werd bevestigd in de energieke en leuke gesprekken met de directie. Ik ben erg blij dat ze voor mij hebben gekozen”.

Nieuwe online marketeer Wilco de Haan

Waarom heb je voor Convident gekozen?

Wilco vervolgt zijn verhaal: “Via LinkedIn kreeg ik een tip uit mijn netwerk dat Convident ter uitbreiding van het online marketing team op zoek was naar een nieuwe collega. Ik ben meteen gaan kijken op de website en werd snel enthousiast. De website oogde heel uitnodigend en de eerste indruk was goed. Tijdens mijn kennismakingsgesprek met beide ondernemers / founders was er direct een klik, waardoor ik mij snel welkom voelde. Intussen werk ik net bij Convident en kan ik zeggen dat ik mij meteen goed op mijn plek voel hier. Het is een ambitieus bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsgroei hand in hand gaan. En niet minder belangrijk; er hangt een hele positieve en creatieve werksfeer. Ook de kernwaarden van de organisatie passen goed bij mij als persoon”.

Naast zijn passie en kennis in online marketing heeft Wilco ook verschillende hobby’s. Zo spreekt hij graag met vrienden af, gaat hij graag vissen, speelt voetbal, heeft gamen hoog op zijn agenda en kijkt veel series en films. “Ik zie mezelf als een open en sociaal persoon met een altijd positieve mindset. Ik woon inmiddels 5 jaar in Groningen, vlakbij het Noorderplantsoen en het kantoor van Convident. Ook wat dat betreft zijn het ideale omstandigheden”.

Waarom online marketing?

Wilco zijn affiniteit met online marketing is al tijdens zijn studieperiode begonnen. “Tijdens mijn afstudeerperiode ben ik voor het eerst in contact gekomen met online marketing. Ik was meteen geïnteresseerd in zoekmachine-optimalisatie en zoekmachine-adverteren en ben sindsdien me steeds meer hierin gaan verdiepen. Daarnaast merkte ik dat ik in mijn vrije tijd veel op zoek ging naar artikelen en tutorials over online marketing. De werkzaamheden die ik deed in online marketing vond ik dermate leuk dat ik dit zag als een hobby. En waarom zou ik niet van mijn hobby mijn werk kunnen maken, vroeg ik mij toen af. Zo gezegd, zo gedaan”.

“Online marketing is continu in ontwikkeling en ik ga ervan uit dat dit in de toekomst steeds verder zal gaan. Instappen in dit vakgebied was daarom voor mij een snel gemaakte keuze. Bij Convident heb ik als doelstelling om mijn expertise op het gebied van online marketing te verhogen en natuurlijk voor onze klanten optimaal in de praktijk te brengen. Binnen het bedrijf word ik ingezet als een allround online marketeer en ga ik me concreet bezig houden met linkbuilding, zoekmachine-optimalisatie (SEO) en het adverteren in zoekmachines (SEA).

Nieuwe online marketeer Wilco de Haan

Waar zie jij jezelf in 5 jaar tijd?

“De aankomende 5 jaar wil ik mijzelf nog verder ontwikkelen in de wereld van online marketing. Dit is het werkveld waarin ik graag wil groeien en daarom wil ik alle ins en outs leren. Mijn doel is om elk mogelijk vraagstuk dat klanten hebben te voorzien van een gepaste oplossing”.

Ben je na het lezen van dit artikel benieuwd of ik kan helpen met jouw online marketing vraagstukken? Neem dan contact met mij op!


Sander
Online marketeer