Nieuwe bedrijfsvideo Convident

Misschien heb je hem al voorbij zien komen op de socials. Convident heeft onlangs een nieuwe bedrijfsvideo gelanceerd! In samenwerking met Videospot en in het bijzonder Stefan Wendel (eigenaar van Videospot) is er een strakke nieuwe video geproduceerd.

Stefan: Ik ben enorm trots op het eindresultaat van de nieuwe bedrijfsvideo van Convident. Door de afwisseling van de beelden die we zowel binnen als buiten hebben geschoten is het een bedrijfsvideo geworden met een speels karakter.

Bekijk hier onze nieuwe bedrijfsvideo

We hebben samen iets moois neergezet, de beleving én het gevoel goed over kunnen brengen op de manier waarop Convident werkt. Het werk dat Convident doet hebben we door het maken van deze bedrijfsvideo op een leuke wijze laten zien. Het team, de sfeer binnen het bedrijf én de uitstraling van het imago hebben we mooi kunnen overbrengen. Daar ben ik trots op.

Het belang van een bedrijfsvideo

Er zijn behoorlijk veel voordelen van het opnemen van een bedrijfsvideo. Een bedrijfsvideo is een zeer krachtig middel om je online te onderscheiden ten opzichte van je concurrenten. Het geeft inzicht in je onderneming, de sfeer binnenshuis en de werkwijze die je onderneming hanteert. Los van het feit dat het erg leuk is om je bedrijf in de spot-light te zetten door middel van een strakke bedrijfsvideo heeft nog een aantal grote voordelen.

  • Door een bedrijfsvideo kan je bestaande én potentiële klanten een inzicht geven in je bedrijf. Daarnaast kan je een sfeerimpressie geven van de werkwijze en kan je het imago van je onderneming goed overbrengen.
  • Een bedrijfsvideo kan je helpen ranken in de grotere zoekmachines. Het algoritme van de zoekmachines ziet graag een mix tussen goede content, afbeeldingen en video’s.
  • Een video valt meer op dan tekst. Door het gebruik van een video houd je de kijker vast en kan je informatie op een leuke wijze delen.
Rick Dreise & Stefan Wendel tijdens de opnames voor de Convident bedrijfsvideo.

Zorg voor herkenbaarheid

Bij het maken van een bedrijfsvideo is het belangrijk dat je herkenbaar bent. Dit wil je doen door promotiemateriaal en logo’s te laten terug komen in je bedrijfsvideo. Deze informatie slaan we op in ons collectief geheugen en hiermee associëren we een merk of een bedrijf met een bepaald gevoel.

Het personeel speelt ook een belangrijke rol bij de herkenbaarheid van je video. Staat je personeel op de website? Dan is de kans heel groot dat zij herkend worden in deze bedrijfsvideo. Door de herkenbaarheid bouw je automatisch een stukje vertrouwen op met de klant of bezoeker.

Wil jij ook drone & video content? Videospot helpt je verder. Een cameraman, geluidsman, editor, ROC-L Dronepiloot en contentcreator. Niets is Videospot te gek!


Sander
Online marketeer