Nieuw commercieel gezicht bij Convident: Lisa Busscher

Commerciële slagkracht

Vanaf 5 februari 2018 wordt het Convident team versterkt met Accountmanager Lisa Busscher. Als Accountmanager is Lisa verantwoordelijk voor het onderhouden en het uitbreiden van de contacten met onze (nieuwe) relaties. “Naast extra slagkracht willen we commercie nog meer een eigen gezicht gaan geven”, aldus Rick Dreise van Convident. Convident bereid haar team uit zodat we als organisatie des te meer persoonlijk in gesprek kunnen blijven gaan over jouw unieke website, webshop, app of online marketing positie.

Lisa schuift graag bij je aan om samen in gesprek te gaan over de beste online oplossingen.

Lisa heeft ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging en kijkt ernaar uit om persoonlijk met je kennis te maken. Lisa schuift graag bij je aan om samen in gesprek te gaan over jouw uitingen. Graag stelt zij zich aan je voor.

Even voorstellen

Accountmanager Lisa Busscher bij Convident.

Ik ben Lisa Busscher, 23 jaar en woonachtig in Groningen. In 2014 heb ik de opleiding Marketing & Communicatie afgerond. Na mijn studie ben ik direct aan de slag gegaan bij sales en communicatiebureau’s.

Hier heb ik ervaring kunnen opdoen in sales- en communicatietechnieken. Verkopen, meedenken en adviseren zijn keywords die passen bij Lisa. Deze eigenschappen ga ik gebruiken om de functie als Accountmanager bij Convident optimaal in te vullen.

Ik denk in kansen en mogelijkheden!

Met mijn doorzettingsvermogen en nauwkeurigheid ga ik een uitdaging niet uit de weg. Ik probeer altijd kansen en mogelijkheden te creëren om de klantwens te achterhalen en proactief om te zetten naar passende (eind)producten. Daarnaast vind ik het leuk om te netwerken en relatiebeheer te onderhouden om zo nauw betrokken te zijn met (nieuwe) klanten. Ook de doorgroeimogelijkheden vanuit mijn Accountmanagers taken en verantwoordelijkheden bij Convident spreken me enorm aan. Zo heb ik Convident in deze korte periode leren kennen als transparant, eerlijk, gepassioneerd, toegankelijk en vooral: doen wat je zegt en zeggen wat je doet! Aspecten die ik als Accountmanager ook in mijn relatie tot jou als klant wil benadrukken. Wil je een afspraak met mij inplannen? Neem contact op.

Contactgegevens:

Lisa Busscher
Accountmanager
050 – 553 23 34
lisa@convident.nl

Bezoeken van (nieuwe) relaties 

Lisa zal zich met name richten op het bezoeken van nieuwe relaties en het realiseren van een passende oplossing voor jouw online communicatiekanaal of uiting. Wellicht heb je Lisa al eens aan de lijn of zelfs op bezoek gehad. Zo niet, maak kennis en plan gerust een afspraak in. Voor bestaande relaties blijven Rick en Rutger jouw gebruikelijke aanspreekpunt.

Lisa en Convident zijn verheugd je hiervan op de hoogte te stellen. De intentie van beide is gericht op de lange termijn. We zien vol enthousiasme en vertrouwen de samenwerking tegemoet en kijken uit naar het realiseren van passende gezamenlijke doelstellingen.