Modulaire website generator

SNN logo       

Convident is actief bezig met het innovatief doorontwikkelen van de zogeheten workflow binnen het realiseren van maatwerk WordPress websites. Hoe kunnen we het bouwen van WordPress websites beter en sneller doen? De wens is niet alleen het efficiënter laten verlopen van trajecten, maar ook het gerichter en beter op kunnen leveren van maatwerk realisaties. Op een effectieve wijze de manier van websites bouwen verbeteren, een doelstelling waar Convident actief en innovatief naar streeft.

Om dit doel te bereiken zal er in opdracht van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) een platform ontwikkeld worden waarmee door Convident ontwikkelde code herbruikt kan worden in de vorm van – door Convident zo genoemde – theme parts. Deze vorm van modulair bouwen zal de technische realisatie van maatwerk WordPress websites toegankelijker en sneller maken.

Efficiënte code

Veel websitebouwers schrijven vaak dezelfde stukken code opnieuw en opnieuw tijdens de technische realisatie van verschillende maatwerk WordPress websites. Dit constante herschrijven van dezelfde code zorgt voor een negatieve kwaliteitsvariatie waar veel tijd verloren gaat. Om dit tegen te gaan en een positieve bijdrage te leveren in het bouwen van websites, ontwikkeld Convident een modulaire website generator. Middels dit platform kan er een efficiëntieslag worden gemaakt in het bouwen van maatwerk WordPress websites.

Samenwerkingsverband Noord-Nederland

Om de innovatieve modulaire website generator te realiseren krijgt Convident steun van Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). SNN stimuleert, faciliteert en verbindt mensen, ideeën en ambities die bijdragen aan de ontwikkeling van Noord-Nederland. Om impact te creëren in Noord-Nederland draagt SNN bij door middel van subsidieprogramma’s, lobbysuccessen en het samenbrengen van noordelijke bedrijven.