Miriam Venema: Goede communicatie geeft de doorslag!

Bij Convident hebben we steeds meer vaste klanten waarmee we de samenwerking kunnen en willen intensiveren. Die willen we optimaal bedienen. Persoonlijk contact, creativiteit, kwalitatieve online dienstverlening en afspraak is afspraak staat daarin centraal. Ter aanvulling van ons team van vakspecialisten, introduceert Convident je graag aan Miriam Venema! Met haar achtergrond op gebied van communicatie en design, vervult ze een dynamische rol binnen ons veelzijdige team.

Even voorstellen..

Mijn naam is Miriam Venema, ik ben 23 jaar en woon in Groningen. Ik heb Communicatie gestudeerd. Na het succesvol afronden van deze studie heb ik de verkorte HBO opleiding gedaan tot Grafisch Ontwerper. Ik ben namelijk graag creatief bezig en wat is nou beter dan je beroep maken van iets wat je leuk vindt om te doen? Ik vind communicatie in de breedste zin van het woord erg interessant; een product zo duidelijk mogelijk presenteren aan de klant waarbij alles helder, gebruiksvriendelijk en natuurlijk ook mooi is. En van dat laatste word ik het meest enthousiast!

Bij Convident kan ik dit allemaal in de praktijk brengen. Juist dat maakt de keuze voor deze groeiende organisatie op voorhand een passende combinatie. We starten op basis van 3 dagen. Het doel is om dat van beide kanten de komende periode te gaan uitbreiden. De kennis vanuit mijn opleiding en achtergrond heb ik, echter krijg ik bij Convident de kans om me daadwerkelijk in de praktijk te ontwikkelen. Gelukkig doe ik dit met behulp van slimme en creatieve collega’s, want in het begin is alles nieuw. Zo zijn bepaalde programmeertalen nog wel een beetje ‘chinees’ voor mij. Maar al doende leert men, dat heb ik in de eerste weken al mogen ervaren!

 

 

 

Als één van de weinige vrouwelijke developers moet ik op maandagochtend natuurlijk wel even de laatste ontwikkelingen van ‘Boer Zoekt Vrouw’ kunnen bespreken.

Veelzijdige rol

Ik heb tot op heden veel geleerd over het idee achter een ontwerp en het algemene oplever- en realisatieproces. Ook in het technische deel kan ik mijzelf nog verder ontwikkelen, dat zie ik als een mooie uitdaging. Mijn Convident teamgenoten gaan mij daar de komende periode intensief verder mee helpen. Op mijn afdeling werk ik momenteel vooral met mannen samen. Een hele leuke en goede sfeer, maar zo nu en dan zal ik wel een ‘theekransje’ inlassen. Als één van de weinige vrouwelijke developers moet ik op maandagochtend natuurlijk wel even de laatste ontwikkelingen van ‘Boer Zoekt Vrouw’ kunnen bespreken. Ik heb heel veel zin om aan mooie projecten te werken voor Convident en me verder te ontplooien in vormgeving en webbouw. Bij Convident krijg ik veel ruimte om mijn creativiteit de vrije loop te laten en ik kijk dan ook uit naar het vervolg van de samenwerking. 
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image