Onze mensen

Het Convident team bestaat uit enthousiaste vakmensen met oog voor detail. We staan voor teamwork en persoonlijke ontwikkeling! Onze projectmanager, officemanager, designers, developers, programmeurs en online marketeers staan voor je klaar. Maak kennis met jouw Convident teamgenoten.

Emma Siegersma

Officemanager

Emma is onze spin in het web van Convident. Ze zorgt ervoor dat letterlijk alles op ons kantoor in hartje Groningen goed georganiseerd is en soepeltjes verloopt. In deze veelzijdige functie ondersteunt ze de directie en is onze gastvrouw én office manager in één. HR, administratie, marketing, social media en commerciële werkzaamheden: niets is Emma te gek. Emma wordt ‘convident’ van een fijne werkomgeving en krijgt een kick van positieve resultaten halen met ons team.

In gesprek met Emma? Neem dan contact met haar op!

Sander Kooi

Online marketeer

Onze enthousiaste marketeer Sander gaat graag met je in gesprek over de promotie van je organisatie. Gedreven om in samenwerking met de klant het beste resultaat te behalen op het gebied van zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren. Met zijn gedrevenheid en passie voor marketing zorgt hij ervoor dat jij beter zichtbaar bent in de zoekmachines. Sander is ook nog eens de sturende kracht achter onze online marketing afdeling. Samen groeien is key. Sander wordt ‘convident’ van een goede serie of een relaxed dagje strand. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Sander op.

Rutger van de Griendt

Co-founder

Rutger is ondernemer en co-founder van Convident. Hij spart graag met je over jouw concept en zorgt dat Convident operationeel draait. De aangewezen persoon om jouw plan naar de gewenste uitvoering te brengen! Je kunt Rutger benaderen voor een goed gesprek over jouw bedrijf, concept idee en benodigde technische functionaliteiten. Rutger wordt ‘convident’ van de laatste ICT trends en ontwikkelingen, het neerzetten van een sterk online concept, series kijken, goed eten en sporten.

Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Rutger op.

Meer over Rutger

Kevin Schreuder

Back-end developer

Kevin maakt apps en custom webapplicaties. Hij wordt het meest enthousiast van het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en van het bouwen van uitdagende applicaties. Kevin wordt convident van nieuwe technologie ontdekken en deze toepassen op zijn projecten. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Kevin op.

Rick Dreise

Co-founder

Rick is ondernemer en co-founder van Convident. Vanuit zijn rol als co-founder zaken gaat Rick graag met je in gesprek. Sparren over ondernemerschap, algemene zaken of (commerciële) samenwerkingen? Rick is de aangewezen persoon. Wil je in gesprek om te zien of we iets voor elkaar betekenen? Stuur hem gerust een persoonlijk bericht. Rick wordt ‘convident’ van inspirerende collega ondernemers, het maken van avontuurlijke reizen, sporten en (snelle) auto’s en motoren.

Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Rick op.

Meer over Rick

Cas Klamer

Support / developer

Cas houdt zich bezig met het programmeren van nieuwe functionaliteiten in websites en webshops en het onderhouden daarvan. Je kunt Cas benaderen voor technische of supportgerelateerde vraagstukken. Hij wordt het meest enthousiast van mooie en gebruiksvriendelijke maatwerk-implementaties. Cas wordt convident van fotografie, dronevliegen en gezelligheid. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Cas op.

Erik Witteveen

Front-end developer

Erik ontwerpt en bouwt te gekke websites, webshops en draagt zijn steentje aan custom development projecten bij. Hij wordt het meest enthousiast van een brede glimlach op het gezicht van onze klanten.
Hij werkt dagelijks met Figma, Javascript, jQuery, Html, Css, Less, scss, PHP en kan naast WordPress ook Laravel en Magento dromen. Erik wordt ‘Convident’ van “fun hebben” en fitness. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Erik op.

Bas Veenhoven

Support / developer

Bas houdt zich bezig met het ontwikkelen en onderhouden van websites. Hij wordt het meest enthousiast als hij samen met zijn collega’s een toffe website in elkaar heeft gezet en de klant hiermee overweldigt. Bas wordt convident van muziek, waar hij veel vrije tijd in stopt. Daarnaast heeft Bas één keer in het jaar duizenden domino steentjes in zijn hand en geniet hij van leuke en spannende sportwedstrijden. In gesprek met Bas? Neem dan contact met hem op!

Wil jij werken in ons leuke team?

Werken bij Convident
© 2014 - 2021 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.9 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden