Medewerkers

Het Convident team bestaat uit enthousiaste, creatieve vakmensen met oog voor detail. Wij werken met gespecialiseerde projectmanagers, developers, programmeurs, designers en online marketeers. Maak kennis met jouw Convident teamgenoten.

Rick Dreise

Directeur Algemene Zaken

Rick is founder en mede eigenaar van Convident. Hij is directeur algemene zaken, waarmee zijn rol direct beschreven is: het wel en wee van de organisatie. Je kunt Rick benaderen voor algemene en commerciële zaken binnen Convident. Hij wordt het meest enthousiast van ondernemen en sparren met collega ondernemers. Rick wordt ‘convident’ van leuke dingen doen met vrienden, mooie reizen maken en (snelle) auto’s. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Rick op.

Extra achtergrond informatie?

Rutger van de Griendt

Directeur operationele zaken

Rutger is founder en mede eigenaar van Convident. Hij spart met klanten en zorgt dat Convident operationeel draait. Je kunt Rutger benaderen voor een goed gesprek over jouw idee, project of website. Hij wordt het meest enthousiast van het neerzetten van een online concept samen met de klant. Rutger wordt convident van sporten, series kijken en lekker eten. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Rutger op.

Extra achtergrond informatie?

Steven Hulsman

Projectmanager

Steven is als projectmanager verantwoordelijk voor de vertaalslag van de wens van de opdrachtgever naar werkbare taken voor onze designers & developers. Hij onderhoudt korte communicatielijnen met de klant om zorg te dragen voor een optimale realisatie van het project. Van kick-off gesprek, projectmanagement, planning, CMS training naar oplevering. En uiteraard staat Steven ook na oplevering paraat om een doorontwikkeling in goede banen te leiden. Vanuit zijn passie voor vormgeving en usability kijkt hij naar de wensen en mogelijkheden voor jouw nieuwe website, webshop of applicatie. Steven wordt ‘convident’ van een goed gesprek en gaat graag samen met jou dieper in op de “Why, How en What” van jouw bedrijf. In gesprek met Steven? Neem dan contact met hem op!

Marx Meinen

Designer / Front-end developer

Marx heeft groot oog voor detail en een perfectionistisch karakter, waardoor jouw website, webshop of applicatie er op en top uitziet! Hij is pas tevreden als jij dat ook bent. Geef hem de tijd en hij heeft links- of rechtsom tóch de oplossing. Hij wordt het meest enthousiast van het eindresultaat en als de klant tevreden is met de nieuwe web omgeving. Dat maakt hem ook weer blij! Daarnaast wordt Marx ‘convident’ van reizen, een avondje Netflix en bezig zijn in en om het huis. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Marx op.

Sander Kooi

Online Marketeer

Onze enthousiaste marketeer Sander gaat graag met je in gesprek over de promotie van je organisatie. Gedreven om in samenwerking met de klant het beste resultaat te behalen op het gebied van zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren. Met zijn gedrevenheid en passie voor marketing zorgt hij ervoor dat jij beter zichtbaar bent in de zoekmachines. Sander is ook nog eens de sturende kracht achter onze online marketing afdeling. Samen groeien is key. Sander wordt ‘convident’ van een goede serie of een relaxed dagje strand. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Sander op.

Cas Klamer

Support / developer

Cas houdt zich bezig met het programmeren van nieuwe functionaliteiten in websites en webshops en het onderhouden daarvan. Je kunt Cas benaderen voor technische of supportgerelateerde vraagstukken. Hij wordt het meest enthousiast van mooie en gebruiksvriendelijke maatwerk-implementaties. Cas wordt convident van fotografie, dronevliegen en gezelligheid. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Cas op.

Kevin Schreuder

Developer

Kevin maakt apps en custom webapplicaties. Hij wordt het meest enthousiast van het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en van het bouwen van uitdagende applicaties. Kevin wordt convident van nieuwe technologie ontdekken en deze toepassen op zijn projecten. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Kevin op.

Kris Procee

Developer

Kris is onze full-stack developer. Hij houdt zich bij Convident bezig met het programmeren van custom web en app technieken. En maakt dit grafisch ook nog eens krachtig op. Van vormgeving tot back-end code, Kris is een allround software ontwikkelaar die brede kennis heeft. “Bij Convident leer ik bijna elke dag wel iets nieuws of ik ben de persoon die met iets nieuws komt aanzetten”. De manier van werken inspireert Kris om op ieder gebied telkens weer zijn grenzen te verleggen. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Kris op.

Bas Veenhoven

Junior Front-end Developer

Bas houdt zich bezig met het ontwikkelen en onderhouden van websites. Hij wordt het meest enthousiast als hij samen met zijn collega’s een toffe website in elkaar heeft gezet en de klant hiermee overweldigd. Bas wordt convident van muziek, waar hij veel vrije tijd in stopt. Daarnaast heeft Bas één keer in het jaar 350.000 domino steentjes in zijn hand en geniet hij van leuke en spannende sportwedstrijden. In gesprek met Bas? Neem dan contact met hem op!

Jesper Veenma

Stagiair Interactive Designer / Developer

Jesper is voornamelijk bezig met het ontwerpen van websites. Hij wordt het meest enthousiast van het neerzetten van een mooi ontwerp voor de klant.
Ook wordt hij erg blij als hij weer nieuwe dingen kan leren. Jesper wordt ‘Convident’ van een goede pot voetbal. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Jesper op.

Carsten Scheeres

Stagiair back-end development

Carsten loopt als applicatieontwikkelaar stage bij ons. Bij diverse projecten geeft hij ondersteuning voor zowel de frontend als de backend. Hij staat altijd open voor het leren van nieuwe dingen en beleeft daar erg veel plezier aan. Zijn vaardigheden probeert hij altijd te vergroten. Weten dat hij met zijn skills iemand geholpen heeft geeft hem erg veel voldoening. Carsten wordt ‘convident’ van het tot de bodem uitzoeken van een probleem.

© 2014 - 2019 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden