Ons team

Het Convident team bestaat uit enthousiaste vakmensen met oog voor detail. We staan voor teamwork en persoonlijke ontwikkeling. Onze projectmanager, online marketeers, UX designers en developers staan voor je klaar. Maak kennis met jouw Convident teamgenoten.

Rick

Co-founder

Rick is ondernemer en directeur algemene zaken van Convident. Vanuit zijn rol als co-founder gaat Rick graag met je in gesprek. Sparren over je business, algemene zaken of (commerciële) samenwerkingen? Rick is de aangewezen persoon. Wil je in gesprek om te kijken of we iets voor elkaar betekenen? Stuur hem gerust een persoonlijk bericht. Rick wordt ‘convident’ van inspirerende collega ondernemers, het maken van avontuurlijke reizen, sporten en (snelle) auto’s en motoren.

Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Rick op.

Meer over Rick

Rutger

Co-founder

Rutger is directeur operationele zaken van Convident. Als co-founder spart hij graag met je over jouw (bedrijfs)concept en zorgt ervoor dat Convident operationeel draait. Hij is de aangewezen persoon om jouw plan naar de gewenste uitvoering te brengen! Je kunt Rutger benaderen voor een goed gesprek over jouw bedrijf, concept idee en alle benodigde technische functionaliteiten. Rutger wordt ‘convident’ van de laatste ICT trends en ontwikkelingen, het neerzetten van een sterk online concept, series kijken, goed eten en sporten.

Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Rutger op.

Meer over Rutger

Dirk-Jan

Projectmanager

Dirk-Jan is de projectmanager van Convident. De spil van jouw project, zowel intern als extern. Hij is verantwoordelijk voor de vertaalslag van je wensen naar werkbare taken voor onze designers, developers en marketeers. Dirk-Jan houdt van korte communicatielijnen tussen de klant en team Convident, wat bijdraagt tot een optimale realisatie van jouw project. Van kick-off gesprek, projectmanagement, planning, CMS training naar oplevering. En uiteraard staat Dirk-Jan ook na oplevering paraat om een doorontwikkeling in goede banen te leiden. Dirk-Jan wordt ‘Convident’ van een goed gesprek en gaat graag samen met jou dieper in op de “Why, How en What” van jouw bedrijf. 

Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Dirk-Jan op. 

Hamada

Developer

Hamada is onze remote front-end developer en bouwt samen met het development team te gekke websites en webshops. Hamada stelt de vraag achter de vraag en weet altijd op een klantgerichte wijze verbeteringen door te voeren waardoor websites en campagnes nog meer converteren. Hij werkt dagelijks met Figma, Javascript, jQuery, Html, Css, Less, scss, PHP en is WordPress specialist. Hamada wordt ‘Convident’ van plezier beleven met ons team (ondanks de afstand) en is regelmatig te vinden in de sportschool. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Hamada op.

Cas

Developer / Support

Cas houdt zich bezig met het programmeren van nieuwe functionaliteiten in websites en webshops en het onderhouden daarvan. Je kunt Cas benaderen voor technische of supportgerelateerde vraagstukken. Hij wordt het meest enthousiast van mooie en gebruiksvriendelijke maatwerk-implementaties. Cas wordt convident van fotografie, dronevliegen en gezelligheid. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Cas op.

Bas

Support

Bas houdt zich bezig met het ontwikkelen en onderhouden van websites. Hij wordt het meest enthousiast als hij samen met zijn collega’s een toffe website in elkaar heeft gezet en de klant hiermee overweldigt. Bas wordt convident van muziek, waar hij veel vrije tijd in stopt. Daarnaast heeft Bas één keer in het jaar duizenden domino steentjes in zijn hand en geniet hij van leuke en spannende sportwedstrijden. In gesprek met Bas? Neem dan contact met hem op!

Arjan

UX Designer

Arjan is een creatieveling die geen uitdaging uit de weg gaat als het gaat over UX/webdesign. Hij denkt graag mee om concepten uit te werken en om te zetten van wireframes naar webdesign’s. Daarnaast kent hij (bijna) alle sneltoetsen in Figma en is hij op de hoogte van de laatste trends op het gebied van UI/UX design. Arjan wordt ‘Convident’ van een ritje op de motor of een wedstrijdje voetbal met vrienden. Kennis maken of in gesprek? Neem contact  met Arjan op.

Jannes

Developer

Jannes is een developer die logica met beeld verbind. Dynamiek en het oplossen van uitdagende puzzels en vraagstukken zijn dingen waar hij van houdt. Hij wil altijd op de hoogte blijven en verdiept zich graag in nieuwe technieken. Leren is voor hem een goede manier om uitgedaagd te worden in een steeds maar veranderende digitale wereld. Jannes wordt ‘convident’ van het fotograferen van een festival of concert en besteed daar graag zijn vrije tijd aan. Daarnaast kan je hem altijd warm maken voor een goede film of serie. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Jannes op.

Sander

Online marketeer

Onze enthousiaste marketeer Sander gaat graag met je in gesprek over de SEO promotie van je organisatie. Gedreven om in samenwerking met de klant het beste resultaat te behalen op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Met zijn gedrevenheid en passie voor marketing zorgt hij ervoor dat jij beter zichtbaar bent in de zoekmachines. Sander is ook nog eens de sturende kracht achter onze online marketing afdeling. Samen groeien is key. Sander wordt ‘convident’ van een goede serie of een relaxed dagje strand. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Sander op.

Chris

Online marketeer

Onze enthousiaste marketeer Chris gaat graag met je in gesprek over de SEA promotie van je organisatie. Gedreven om in samenwerking met de klant het beste resultaat te behalen op het gebied van zoekmachine adverteren. Met zijn gedrevenheid en passie voor marketing zorgt hij ervoor dat jij beter zichtbaar bent via online adverteren. Chris is samen met zijn marketing collega’s de sturende kracht achter onze online marketing afdeling. Samen groeien is key. Chris wordt ‘convident’ van goed voetbal of een borrel en terrasje op zijn tijd. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Chris op.

Timo

Online marketeer

Onze marketeer Timo presteert goed onder druk, en weet overal een positieve draai aan te geven. Hij houdt je ook graag op de hoogte van recente ontwikkelingen omtrent jouw strategie. Hij verplaatst zich graag in de gedachte van de klant om de beste SEO technieken toe te passen. Timo wordt enthousiast van concerten en verzamelen van Pokémonkaarten en besteed graag de avond met de nieuwste series kijken. Timo wordt ‘Convident’ van websites op SEO gebied analyseren. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Timo op.

Anna

Online marketeer

Anna is een leergierige online marketeer die graag meedenkt om jouw online strategie creatief te maken. Met een passie voor social media zorgt ze ervoor dat jij online het beste vindbaar bent. Anna wordt enthousiast van een goed boek, muziek en lekker op het water zijn. Anna wordt Convident van een goed muziekje tijdens het koken voor familie en vrienden. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Anna op.

Wil jij werken in ons leuke team?

Werken bij Convident