Onze collega’s

Het Convident team bestaat uit enthousiaste vakmensen met oog voor detail. We staan voor teamwork & persoonlijke ontwikkeling! Onze projectmanager, officemanager, designers, developers, programmeurs en online marketeers staan voor je klaar. Maak kennis met jouw Convident teamgenoten.

Steven Hulsman

Projectmanager

Steven is de projectmanager van Convident. De spil van jouw project, zowel intern als extern. Hij is verantwoordelijk voor de vertaalslag van je wensen naar werkbare taken voor onze designers, developers en marketeers. Steven houdt van korte communicatielijnen tussen de klant en team Convident, wat bijdraagt tot een optimale realisatie van jouw project. Van kick-off gesprek, projectmanagement, planning, CMS training naar oplevering. En uiteraard staat Steven ook na oplevering paraat om een doorontwikkeling in goede banen te leiden. Steven wordt ‘convident’ van een goed gesprek en gaat graag samen met jou dieper in op de “Why, How en What” van jouw bedrijf.

In gesprek met Steven? Neem dan contact met hem op!

Rutger van de Griendt

Directeur operationele zaken

Rutger is ondernemer en co-founder van Convident. Hij spart graag met je over jouw concept en zorgt dat Convident operationeel draait. De aangewezen persoon om jouw plan naar de gewenste uitvoering te brengen! Je kunt Rutger benaderen voor een goed gesprek over jouw bedrijf, concept idee en benodigde technische functionaliteiten. Rutger wordt ‘convident’ van de laatste ICT trends en ontwikkelingen, het neerzetten van een sterk online concept, series kijken, goed eten en sporten.

Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Rutger op.

Meer over Rutger

Rick Dreise

Directeur algemene zaken

Rick is ondernemer en co-founder van Convident. Vanuit zijn rol als directeur algemene zaken gaat Rick graag met je in gesprek. Sparren over ondernemerschap, algemene zaken of (commerciële) samenwerkingen? Rick is de aangewezen persoon. Wil je in gesprek om te zien of we iets voor elkaar betekenen? Stuur hem gerust een persoonlijk bericht. Rick wordt ‘convident’ van inspirerende collega ondernemers, het maken van avontuurlijke reizen, sporten en (snelle) auto’s en motoren.

Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Rick op.

Meer over Rick

Emma Siegersma

Officemanager

Emma is onze spin in het web van Convident. Ze zorgt ervoor dat letterlijk alles op ons kantoor in hartje Groningen goed georganiseerd is en soepeltjes verloopt. In deze veelzijdige functie ondersteund ze de directie en is onze gastvrouw én office manager in één. HR, administratie, marketing, social media en commerciële werkzaamheden: Niets is Emma te gek. Emma wordt ‘convident’ van een fijne werkomgeving en krijgt een kick van positieve resultaten halen met ons team.

In gesprek met Emma? Neem dan contact met haar op!

Marx Meinen

Front-end developer

Marx heeft groot oog voor detail en een perfectionistisch karakter, waardoor jouw website, webshop of applicatie er op en top uitziet! Hij is pas tevreden als jij dat ook bent. Geef hem de tijd en hij heeft links- of rechtsom tóch de oplossing. Hij wordt het meest enthousiast van het eindresultaat en als de klant tevreden is met de nieuwe website of applicatie. Dat maakt hem ook weer blij! Daarnaast wordt Marx ‘convident’ door het eropuit trekken met zijn drone, een goede serie op Netflix en bezig zijn in en om het huis met domotica. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Marx op.

Erik Witteveen

Front-end developer

Erik ontwerpt en bouwt te gekke websites, webshops en draagt zijn steentje aan custom development projecten bij. Hij wordt het meest enthousiast van een brede glimlach op het gezicht van onze klanten.
Hij werkt ik dagelijks met Figma, Javascript, Jquery, Html, Css, Less, scss, PHP en kan naast WordPress ook Laravel en Magento dromen. Erik wordt ‘Convident’ van kickboxen en fitness. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Erik op.

Sander Kooi

Online marketeer

Onze enthousiaste marketeer Sander gaat graag met je in gesprek over de promotie van je organisatie. Gedreven om in samenwerking met de klant het beste resultaat te behalen op het gebied van zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren. Met zijn gedrevenheid en passie voor marketing zorgt hij ervoor dat jij beter zichtbaar bent in de zoekmachines. Sander is ook nog eens de sturende kracht achter onze online marketing afdeling. Samen groeien is key. Sander wordt ‘convident’ van een goede serie of een relaxed dagje strand. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Sander op.

Cas Klamer

Support / developer

Cas houdt zich bezig met het programmeren van nieuwe functionaliteiten in websites en webshops en het onderhouden daarvan. Je kunt Cas benaderen voor technische of supportgerelateerde vraagstukken. Hij wordt het meest enthousiast van mooie en gebruiksvriendelijke maatwerk-implementaties. Cas wordt convident van fotografie, dronevliegen en gezelligheid. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Cas op.

Wilco de Haan

Online marketeer

Wilco gaat graag met je in gesprek over de promotie van je organisatie. Je kunt hem benaderen voor de online groei van jouw bedrijf via zoekmachine optimalisatie (SEO) en adverteren in zoekmachines (SEA). Hij wordt het meest enthousiast van een sterk en mooi linkprofiel, gebruiksvriendelijke websites en hoge conversieratio’s. Wilco wordt convident van sporten, reizen en lezen. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Wilco op.

Dimer Lemstra

Support / developer

Dimer houdt zich voornamelijk bezig met het coderen van custom websites. Hij wordt het meest enthousiast van het gebruiken van de nieuwste technieken en het implementeren van de nieuwste trends binnen de websites van Convident. Ook wordt hij blij van een goed gestructureerde code. Dimer wordt convident van een gezonde dosis humor. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Dimer op.

Kevin Schreuder

Back-end developer

Kevin maakt apps en custom webapplicaties. Hij wordt het meest enthousiast van het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en van het bouwen van uitdagende applicaties. Kevin wordt convident van nieuwe technologie ontdekken en deze toepassen op zijn projecten. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Kevin op.

Jesper Veenma

Interactive designer

Jesper is voornamelijk bezig met het ontwerpen van websites. Hij wordt het meest enthousiast van het neerzetten van een mooi ontwerp voor de klant.
Ook wordt hij erg blij als hij weer nieuwe dingen kan leren. Jesper wordt ‘Convident’ van een goede pot voetbal. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Jesper op.

Bas Veenhoven

Support / developer

Bas houdt zich bezig met het ontwikkelen en onderhouden van websites. Hij wordt het meest enthousiast als hij samen met zijn collega’s een toffe website in elkaar heeft gezet en de klant hiermee overweldigd. Bas wordt convident van muziek, waar hij veel vrije tijd in stopt. Daarnaast heeft Bas één keer in het jaar duizenden domino steentjes in zijn hand en geniet hij van leuke en spannende sportwedstrijden. In gesprek met Bas? Neem dan contact met hem op!

Simone van der Ben

Junior online marketeer

Simone houdt de wereld op de hoogte van de activiteiten van Convident, schrijft informatieve blogs, maakt video content en zorgt ervoor dat haar design skills tot uiting komen in websites, webshops en webapplicaties. Simone volgt de opleiding Media & Entertainment Management op de NHL Stenden Hogeschool Leeuwarden. Simone wordt ‘convident’ van sociale activiteiten, online marketing, vormgeving en gezellig doen met vrienden. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Simone op.

Gerdine Kwebeman

Junior back-end developer

Gerdine loopt als applicatieontwikkelaar stage bij ons. Bij diverse projecten geeft zij ondersteuning bij het ontwikkelen van backendsystemen. Ze staat altijd open voor het leren van nieuwe dingen en beleeft daar erg veel plezier aan. Haar vaardigheden probeert ze altijd te vergroten. Weten dat ze met haar skills iemand geholpen heeft geeft haar erg veel voldoening. Gerdine wordt ‘convident’ van net een stapje meer doen. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Gerdine op.

Geert Sjoerdstra

Junior webdeveloper

Geert houdt zich voornamelijk bezig met het bouwen van websites.
Hij wordt het meest enthousiast van Front-end development en het in de praktijk brengen van de nieuwste trends op het gebied van webdesign. Geert volgt de opleiding Communicatie & Multimedia Design op de Hanzehogeschool van Groningen. Geert wordt ‘convident’ van een gestructureerd project, gevolgd door een goede dosis ontspanning. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Geert op.

Brian Bruggenkamp

Junior online marketeer

Brian is als derdejaars student Bedrijfskunde bezig aan zijn stage bij Convident. Hij heeft een passie voor online marketing en is dagelijks volop bezig met SEO en SEA werkzaamheden. Daarnaast schrijft hij een marketingplan voor ons eigen verlofapp product Haaer. Hij wordt het zeer enthousiast van het ontwikkelen van een strategie om Haaer tot een succes te maken! Brian wordt convident van voetbal en de derde helft met zijn vrienden. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Brian op.

Daan Grave

Junior back-end developer

Daan is stagiair applicatieontwikkelaar en werkt aan custom applicaties. Hierbij kan hij de front-end als backend kant ontwikkelen. Het werken aan grotere applicaties vindt Daan erg interessant. Daan wordt ‘convident’ het opdoen van nieuwe kennis. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Daan op.

© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden