Onze mensen

Het Convident team bestaat uit enthousiaste vakmensen met oog voor detail. We staan voor teamwork en persoonlijke ontwikkeling! Onze projectmanager, officemanager, designers, developers, programmeurs en online marketeers staan voor je klaar. Maak kennis met jouw Convident teamgenoten.

Steven Hulsman

Projectmanager

Steven is de projectmanager van Convident. De spil van jouw project, zowel intern als extern. Hij is verantwoordelijk voor de vertaalslag van je wensen naar werkbare taken voor onze designers, developers en marketeers. Steven houdt van korte communicatielijnen tussen de klant en team Convident, wat bijdraagt tot een optimale realisatie van jouw project. Van kick-off gesprek, projectmanagement, planning, CMS training naar oplevering. En uiteraard staat Steven ook na oplevering paraat om een doorontwikkeling in goede banen te leiden. Steven wordt ‘convident’ van een goed gesprek en gaat graag samen met jou dieper in op de “Why, How en What” van jouw bedrijf.

In gesprek met Steven? Neem dan contact met hem op!

Emma Siegersma

Officemanager

Emma is onze spin in het web van Convident. Ze zorgt ervoor dat letterlijk alles op ons kantoor in hartje Groningen goed georganiseerd is en soepeltjes verloopt. In deze veelzijdige functie ondersteunt ze de directie en is onze gastvrouw én office manager in één. HR, administratie, marketing, social media en commerciële werkzaamheden: niets is Emma te gek. Emma wordt ‘convident’ van een fijne werkomgeving en krijgt een kick van positieve resultaten halen met ons team.

In gesprek met Emma? Neem dan contact met haar op!

Sander Kooi

Online marketeer

Onze enthousiaste marketeer Sander gaat graag met je in gesprek over de promotie van je organisatie. Gedreven om in samenwerking met de klant het beste resultaat te behalen op het gebied van zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren. Met zijn gedrevenheid en passie voor marketing zorgt hij ervoor dat jij beter zichtbaar bent in de zoekmachines. Sander is ook nog eens de sturende kracht achter onze online marketing afdeling. Samen groeien is key. Sander wordt ‘convident’ van een goede serie of een relaxed dagje strand. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Sander op.

Marx Meinen

Front-end developer

Marx heeft groot oog voor detail en een perfectionistisch karakter, waardoor jouw website, webshop of applicatie er op en top uitziet! Hij is pas tevreden als jij dat ook bent. Geef hem de tijd en hij heeft links- of rechtsom tóch de oplossing. Hij wordt het meest enthousiast van het eindresultaat en als de klant tevreden is met de nieuwe website of applicatie. Dat maakt hem ook weer blij! Daarnaast wordt Marx ‘convident’ door het eropuit trekken met zijn drone, een goede serie op Netflix en bezig zijn in en om het huis met domotica. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Marx op.

Rutger van de Griendt

Co-founder

Rutger is ondernemer en co-founder van Convident. Hij spart graag met je over jouw concept en zorgt dat Convident operationeel draait. De aangewezen persoon om jouw plan naar de gewenste uitvoering te brengen! Je kunt Rutger benaderen voor een goed gesprek over jouw bedrijf, concept idee en benodigde technische functionaliteiten. Rutger wordt ‘convident’ van de laatste ICT trends en ontwikkelingen, het neerzetten van een sterk online concept, series kijken, goed eten en sporten.

Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Rutger op.

Meer over Rutger

Kevin Schreuder

Back-end developer

Kevin maakt apps en custom webapplicaties. Hij wordt het meest enthousiast van het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en van het bouwen van uitdagende applicaties. Kevin wordt convident van nieuwe technologie ontdekken en deze toepassen op zijn projecten. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Kevin op.

Rick Dreise

Co-founder

Rick is ondernemer en co-founder van Convident. Vanuit zijn rol als co-founder zaken gaat Rick graag met je in gesprek. Sparren over ondernemerschap, algemene zaken of (commerciële) samenwerkingen? Rick is de aangewezen persoon. Wil je in gesprek om te zien of we iets voor elkaar betekenen? Stuur hem gerust een persoonlijk bericht. Rick wordt ‘convident’ van inspirerende collega ondernemers, het maken van avontuurlijke reizen, sporten en (snelle) auto’s en motoren.

Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Rick op.

Meer over Rick

Cas Klamer

Support / developer

Cas houdt zich bezig met het programmeren van nieuwe functionaliteiten in websites en webshops en het onderhouden daarvan. Je kunt Cas benaderen voor technische of supportgerelateerde vraagstukken. Hij wordt het meest enthousiast van mooie en gebruiksvriendelijke maatwerk-implementaties. Cas wordt convident van fotografie, dronevliegen en gezelligheid. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Cas op.

Erik Witteveen

Front-end developer

Erik ontwerpt en bouwt te gekke websites, webshops en draagt zijn steentje aan custom development projecten bij. Hij wordt het meest enthousiast van een brede glimlach op het gezicht van onze klanten.
Hij werkt dagelijks met Figma, Javascript, jQuery, Html, Css, Less, scss, PHP en kan naast WordPress ook Laravel en Magento dromen. Erik wordt ‘Convident’ van “fun hebben” en fitness. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Erik op.

Dimer Lemstra

Support / developer

Dimer houdt zich voornamelijk bezig met het coderen van custom websites. Hij wordt het meest enthousiast van het gebruiken van de nieuwste technieken en het implementeren van de nieuwste trends binnen de websites van Convident. Ook wordt hij blij van een goed gestructureerde code. Dimer wordt convident van een gezonde dosis humor. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Dimer op.

Bas Veenhoven

Support / developer

Bas houdt zich bezig met het ontwikkelen en onderhouden van websites. Hij wordt het meest enthousiast als hij samen met zijn collega’s een toffe website in elkaar heeft gezet en de klant hiermee overweldigt. Bas wordt convident van muziek, waar hij veel vrije tijd in stopt. Daarnaast heeft Bas één keer in het jaar duizenden domino steentjes in zijn hand en geniet hij van leuke en spannende sportwedstrijden. In gesprek met Bas? Neem dan contact met hem op!

© 2014 - 2021 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.9 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden