Directeur operationele zaken

Rutger van de Griendt

Rutger is founder en mede eigenaar van Convident. Hij spart met klanten en zorgt dat Convident operationeel draait. Je kunt Rutger benaderen voor een goed gesprek over jouw idee, project of website. Hij wordt het meest enthousiast van het neerzetten van een online concept samen met de klant. Rutger wordt convident van sporten, series kijken en lekker eten. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Rutger op.

Maak kennis met: Rutger van de Griendt
Al vanaf jongs af aan is Rutger geïnteresseerd in internet en met name websites. Vaak met een creatieve gedachte en een specifiek verdienmodel. Want een website zelf is niet het doel, maar bezoekers krijgen en houden op de website wel! Rutger begon zijn loopbaan met het volgen van een studie en in de weekenden werkte hij als kok in een Italiaans restaurant. Koken en voeding vond Rutger dermate interessant dat er een overstap werd gemaakt van de studie Commerciële Economie naar Food en Business, beide zowel op de Hanzehogeschool in Groningen. Na het afronden van deze studie kon Rutger aan het werk bij het bedrijf waar hij ook stage had gelopen: Veiligvoedsel.nl. In deze fase stond het maken van websites voor hem op een laag pitje, echter werd de wens om eigen baas te worden steeds groter. Na verschillende opties kwam er in het centrum van Assen een mogelijkheid vrij voor het starten van een ICT bedrijf. Hier begon zijn avontuur als ICT ondernemer. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Rutger op.

Adviseur

Concepting

Ondernemend

Wil je teruggebeld worden?

Een site of app als marketing tool voor je organisatie

Enige tijd na de keuze voor het ondernemerschap kruisten de paden van Rick Dreise en Rutger van de Griendt elkaar. Rick had zijn succesvolle internet start-up en beide organisaties waren klaar voor de volgende stap: een fusie waarin Convident is geboren. Vanuit het centrum van Groningen bedienen beide ondernemers met een enthousiast team vele bedrijven in binnen- en buitenland. “Door korte communicatielijnen en een persoonlijke aanpak gaan we altijd voor een langdurige samenwerking met onze relaties, aldus Rutger”.

“Binnen Convident is mijn rol voornamelijk gericht op operationele en commerciële activiteiten. Ik ga graag in gesprek met ondernemers en neem tijdelijk de positie in van hun persoonlijke (online)marketing medewerker. Naast de gesprekken met klanten zijn we altijd druk met de ontwikkeling van Convident. Ook wij als bedrijf maken een ontwikkeling door en dit vereist continue aansturing. De groei van Convident, de positieve reacties van onze klanten en ons team zorgen ervoor dat ik zeer tevreden en met trots naar de toekomst van onze organisatie kijk.”

Heb je een persoonlijke vraag? Mail me gerust.
Stuur een e-mail
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden