Directeur algemene zaken

Rick Dreise

Rick is founder en mede eigenaar van Convident. Hij is directeur algemene zaken, waarmee zijn rol direct beschreven is: het wel en wee van de organisatie. Je kunt Rick benaderen voor algemene en commerciële zaken binnen Convident. Hij wordt het meest enthousiast van ondernemen en sparren met collega ondernemers. Rick wordt ‘convident’ van mooie reizen maken, voetbal & (snelle) auto’s. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Rick op.

Maak kennis met: Rick Dreise
Rick Dreise (1988), een ondernemer pur sang. Rick is founder en mede eigenaar van Convident. Op zijn 25e richtte hij zijn eerste internetbedrijf op. Rick is mede eigenaar & founder van Convident. Hij heeft het ondernemerschap vanuit zijn nabije omgeving meegekregen. Zijn eerste (werk)ervaring met e-commerce en online marketing heeft hem doen besluiten om een onderneming te starten op gebied van ICT dienstverlening. Concreet; het ontwerpen en bouwen van websites, webshops en apps. Hij is directeur algemene zaken, waarmee zijn rol direct beschreven is: het wel en wee van de organisatie. Je kunt Rick benaderen voor algemene en commerciële zaken binnen Convident. Hij wordt het meest enthousiast van ondernemen en sparren met collega ondernemers. Rick wordt convident van mooie reizen maken, voetbal en (snelle) auto’s. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Rick op.

Gedreven

Ondernemend

 

Verantwoordelijk

 

Uitdaging in e-commerce

“Mijn passie voor creatieve uitingen komt uit het verleden. Ik tekende vroeger ontzettend graag, van stadions tot complete steden. Of ik maakte van luciferdoosjes formule 1 raceauto’s inclusief reclame-uitingen, je kan het zo gek niet bedenken. Op latere leeftijd moet je op studiegebied natuurlijk keuzes maken, waarin ik sterk twijfelde of ik de creatieve kant op wou gaan. Ik koos uiteindelijk voor de breed georiënteerde opleiding Commerciële Economie, om na die opleiding alsnog te kunnen kiezen welke kant ik op wou gaan. Eerst maar eens dat papiertje en vanuit die basis kijk ik weer verder, dacht ik. Na mijn eindscriptie kon ik bij mijn afstudeerbedrijf gelijk aan de slag met e-commerce, waarin ik hun nieuwe website mocht ontwerpen en ontwikkelen. Dit vond ik een enorme verantwoordelijkheid, tegelijkertijd een prachtige uitdaging! Het zelfstandig eigen maken van de vormgeving en bijbehorende technische aspecten sprak me zeer aan en het deed me in veel opzichten terugdenken aan de passie die ik vroeger had”.

Rick ging zich verder verdiepen in de wereld van ICT. Oorspronkelijk om te kijken wat er onder ondernemers leeft, vervolgens gekeken of hij een eigen verdienmodel kon schetsen. Van het één kwam het ander.

Wil je teruggebeld worden?

Het verschil willen en kunnen maken

Drijvende kracht Rick is mede grondlegger en de drijvende kracht achter Convident. Recht door zee, een nuchtere kijk op zaken en een ondernemer van zijn woord; afspraak is afspraak. Ondernemerschap gaat om het verschil willen en kunnen maken. Je hebt soms de juiste deur nodig om binnen te komen. Weten wat je wilt en daar doelgericht aan werken. Het gaat er wat Rick betreft niet om dat je de beste bent, maar dat je het beste uit jezelf haalt. Doordat het bedrijf steeds meer kennis en expertise in huis heeft en daardoor iedereen in zijn of haar kracht kan spelen, kan Rick zich meer en meer focussen op de te voeren koers en de strategie van de organisatie. Eén van de mooiste dingen vind hij om zijn reeds opgedane kennis en ervaring over te brengen naar medewerkers en collega ondernemers. Als na verloop van tijd blijkt hoe waardevol dit is geweest, dan geeft dat Rick ontzettend veel energie. Daarnaast geeft het succesvol verbinden van ondernemers hem een kick!

Heb je een persoonlijke vraag? Mail me gerust.
Stuur een e-mail
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden