Manuel Schreuder nieuwe developer bij team Convident

Met ingang van maandag 1 oktober hebben we Manuel Schreuder (front-end developer) bij Convident mogen verwelkom. Op het gebied van grafisch vormgeven en het ontwikkelen van websites heeft Manuel ruime ervaring.

Even voorstellen..

“Ik ben Manuel Schreuder, 26 jaar en woonachtig in Kolham. Voor ik naar de middelbare school ging trok de web wereld altijd al mijn interesse. Deze interesse is naarmate ik ouder ben geworden nooit vergaan en ik wist altijd al dat ik hier mijn beroep van wou maken. Ook de grafische wereld laat ik niet links liggen en ik mag graag bezig zijn met het vormgeven van huisstijlen en promotie materiaal”.

“Bij Convident krijg ik de kans om mijn kennis en creativiteit nog verder te ontwikkelen. Samen met een team vol enthousiaste en creatieve jonge mensen, is mijn streven om iets heel sterks neer te zetten. Een product waarmee de klant uitblinkt ten opzichte van concurrenten. Het beste resultaat, daar ga ik voor”.

Waarom Convident?

Manuel heeft duidelijke argumenten om zijn loopbaan bij Convident te vervolgen. “Ik wil niet alleen websites en webshops ontwikkelen, maar ook mezelf. Hiervoor krijg ik de ruimte bij Convident. Ik vind het fijn om klanten te kunnen helpen met het visualiseren van hun ideeën, waardoor de website precies aan hun wensen voldoet. Bij Convident kan ik websites en webshops maken die technisch en visueel goed in elkaar steken. Ik kwam er al snel achter dat kwaliteit een standaard is bij Convident. Een bedrijf dat gaat voor tevreden klanten en professioneel te werk gaat. En dat alles zo soepel mogelijk moet lopen. Daar hou ik van. Ik kijk er naar uit om samen met het team en klanten te werken aan gave projecten waar we samen tevreden naar terug kunnen kijken”, aldus Manuel.

Meer vraag, nóg hogere kwaliteit

Ook Convident heeft kenmerkende redenen om met Manuel een extra stap in kwalitatieve online diensten te kunnen maken.

Rick Dreise van Convident: “Binnen ons creatieve en energieke team ontwikkelen we passende websites en webshops voor onze klanten. Bij Convident hebben we steeds meer vaste klanten waarmee we de samenwerking kunnen en willen intensiveren. Die willen we allemaal optimaal van dienst kunnen zijn. Daarnaast richten we ons op het verbreden van ons netwerk en het verder op- en uitbouwen van ons klantenbestand. Manuel is als developer breed inzetbaar, maar in de core zal hij zich voornamelijk op webdesign en webdevelopment profileren. Met het aantrekken van Manuel halen we nóg meer specialisme in huis ”, aldus Rick. 
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image