Manuel Schreuder nieuwe developer bij team Convident

Met ingang van maandag 1 oktober hebben we Manuel Schreuder (front-end developer) bij Convident mogen verwelkom. Op het gebied van grafisch vormgeven en het ontwikkelen van websites heeft Manuel ruime ervaring.

Waarom Convident?

Manuel heeft duidelijke argumenten om zijn loopbaan bij Convident te vervolgen. “Ik wil niet alleen websites en webshops ontwikkelen, maar ook mezelf. Hiervoor krijg ik de ruimte bij Convident. Ik vind het fijn om klanten te kunnen helpen met het visualiseren van hun ideeën, waardoor de website precies aan hun wensen voldoet. Bij Convident kan ik websites en webshops maken die technisch en visueel goed in elkaar steken. Ik kwam er al snel achter dat kwaliteit een standaard is bij Convident. Een bedrijf dat gaat voor tevreden klanten en professioneel te werk gaat. En dat alles zo soepel mogelijk moet lopen. Daar hou ik van. Ik kijk er naar uit om samen met het team en klanten te werken aan gave projecten waar we samen tevreden naar terug kunnen kijken”, aldus Manuel.