Maatwerk modules en koppelingen

Tijd besparen daar gaat het om. Dit door slimme koppelingen of maatwerk modules binnen jouw website. Je wilt de techniek perfect laten aansluiten op jouw processen of systemen die je reeds gebruikt.

 

Bij Convident kijken we verder dan enkel de voorkant van een website. Waar nodig denken we mee in de bedrijfsprocessen en ontwikkelen we maatwerk modules of koppelingen die hierin tijd besparen. Verrijk je offertes, stap af van handmatige administraties of overtypen van gegevens.

 • Functionaliteit toevoegen aan WordPress of eigen systeem
 • Koppeling met CRM / ERP
 • Ervaren developers

Wat is mogelijk met maatwerk?

Het begint vaak bij een specifieke wens of proces die niet te verwerken is in het bestaande CRM. Dit kan een kleine handeling zijn zoals het reserveren van een tijdsslot bij het verhuren van een locatie of producten. Andere voorbeelden van maatwerk toevoeging is het uitvragen van informatie voor een offerte aanvraag. Soms heb je aan een kort tekst veld niet genoeg en heb je specifieke maten nodig om tot een gerichte offerte te komen. Het vooraf verkrijgen van deze informatie scheelt enorm bij het samenstellen van een voorstel.

img-50 img-fifty

Wanneer een koppeling maken?

Het beheren van jou klanten, producten of voorraad gebeurd vaak niet in de website. Deze is slechts het kanaal waarmee richting de klant wordt gecommuniceerd. Toch wil je graag een actueel aanbod kunnen doen. Een koppeling met het bestaande systeem behoort dan tot de mogelijkheden. Deze koppeling kan vaak twee kanten op. Zo toon je beschikbaarheid op de website en worden aanvragen direct verwerkt in het ERP of CRM.

Kan je overal mee koppelen?

Om een koppeling te kunnen maken zijn we afhankelijk van de partij waarmee we moeten koppelen. Deze bieden van een API (Application Programming Interfase) aan. Je kunt dit zien als een soort extra toegang tot het systeem. Indien het systeem waarmee gekoppeld dient te worden een goed API aanbiedt is het vaak goed mogelijk een koppeling te schrijven. De ontwikkelaars van Convident zijn wel beperkt tot de mogelijkheden die de API aanbiedt. Daarom is het belangrijk voor de start goed te testen of alle gewenste overdrachten van data mogelijk zijn.

 

img-50 img-fifty

"Voorkom fouten door het handmatig overnemen van gegevens"

Welke maatwerk modules zijn mogelijk?

Het woord zegt het al, bij maatwerk kijk je specifiek naar de benodigdheden en realiseer je dit in opmaat gemaakte software. Het voordeel van dergelijke software is dat het 100% aansluit bij eisen van de organisatie. Wel staat hier natuurlijk een ontwikkeltraject tegenover.

img-50 img-fifty

Voorbeelden van door Convident gerealiseerde software zijn:

 • Digitale psychologische testen platform
 • Administratief systeem voor hondenschool
 • Boekingsplatform voor tours
 • Boekingsplatform voor bedrijfsuitjes
 • beheerdashboard voor leden

Maatwerk kan ook een kleinere functionaliteit omvatten denk aan:

 • Productconfigurator in webshop
 • Rekentool in offerteformulier
 • Afgesloten deel website voor klanten

Projecten waar we trots op zijn

De Haan Special Equipment

De Haan Special Equipment
Webshop
De Haan Special Equipment

Weldon Corlido Material Handling

Weldon Corlido Material Handling
Webshop
Weldon Corlido Material Handling