Ronald McDonald Huis Groningen

< Terug naar overzicht

Waardevolle samenwerking

In het Ronald McDonald Huis Groningen logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Beatrix Kinderziekenhuis van het UMCG. Het Huis krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. Iedere bijdrage is daarom zeer welkom. Convident draagt graag haar maatschappelijke steentje bij door de website van de Business Breakfast Club Groningen te realiseren. De BBC is een netwerkclub voor het Ronald McDonald Huis. Convident is enorm trots op deze samenwerking! Bezoek deze website
Waarmee kunnen we jou 'maatschappelijk' van dienst zijn?
Neem hier contact met ons op

Business Breakfast Club

De business Breakfast Club is een initiatief van het Ronald McDonald Kinderfonds. Er worden tienmaal per jaar ontbijtbijeenkomsten georganiseerd. Het leuke van deze evenementen is dat sponsoren op hun eigen terrein dit ontbijt organiseren. Deze ontbijtbijeenkomsten organiseren is dan ook zeker in trek.

Het belangrijkste doel van dit ontbijt is natuurlijk de ondersteuning van het Ronald McDonald Huis te Groningen. Intussen is dit fonds voor de sponsoren een mooi moment om onder het genot van een ontbijt met elkaar te netwerken.

Het Ronald McDonald Huis Groningen kan alle donaties altijd goed gebruiken.

Hoe Convident bijdraagt aan het fonds

Convident steunt het Ronald McDonald Huis Groningen door een mooi online platform voor de Business Breakfast Club Groningen gebouwd te hebben. Het Huis Groningen kan alle donaties, op welke wijze je die ook kunt geven, erg goed gebruiken. Door een frisse blik en een effectieve Convident aanpak, biedt de Business Breakfast Club website nu veel meer mogelijkheden voor alle bezoekers. De unieke meerwaarde zit hem in ‘het nieuwe podium’ dat bestaande leden hebben gekregen. Convident en de BBC zijn ontzettend blij met deze fijne en waardevolle samenwerking.

Bekijk één van onze andere projecten

Jop van der Laan

Jop van der Laan
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image