Jop van der Laan

< Terug naar overzicht

Professioneel rolstoel rugby speler

Convident support Jop van der Laan. Jop is een hele enthousiaste en fanatieke sporter die van zijn droom realisatie wil maken! Hij is professioneel rolstoel rugby speler van het Nederlands team en wil definitief doorbreken op het allerhoogste niveau. Convident heeft Jop geholpen met zijn (online) uitingen, van logo en kleurstelling tot en met het onderhoud van zijn eigen website. Bezoek deze website
Waarmee kunnen we jou 'maatschappelijk' van dienst zijn?
Neem hier contact met ons op

Lichamelijke beperking

Jop heeft, sinds zijn geboorte, een lichamelijke beperking in de vorm cerebrale parese (CP). Dat wil zeggen dat hij verhoogde en soms ongecontroleerde spierspanningen heeft, in zijn geval vooral in zijn benen en rechterarm. Daarnaast is hij slechthorend. Maar dat houdt hem niet tegen om te sporten op uitzonderlijk hoog niveau! “Echte enorme drive en groot doorzettingsvermogen. Op alle fronten een zeer bijzonder project. Want naast onze support qua online platform en uitingen, is Jop een heus inspiratiebron voor vele topsporters”, aldus Rick Dreise van Convident.

 

Jop is blijvend op zoek naar sponsoren, die mede zijn droom helpen verwezenlijken.

Sport

4 jaar geleden werd duidelijk dat Jop over sporttalent beschikt en werd hij een vaste speler van het nationale rolstoelrugbyteam! “We zijn nu bezig met de voorbereiding van het kwalificatietoernooi voor promotie van Divisie C naar Divisie B (eind 2017)”, aldus Jop van der Laan.

Sponsorbijdrage

Rolstoelrugby maakt nog geen deel uit van de organisatie NOC/NSF. Dit betekent dat Jop samen met zijn naasten de reis- en verblijfskosten voor buitenlandse toernooien en trainingen in Nederland zelf moet betalen. Materiaal (bijv. rugbyrolstoel en handschoenen) is ook voor eigen rekening.

De NOC/NSF status is te verwachten bij promotie naar Divisie A.  Jop is blijvend op zoek naar sponsoren, die mede zijn droom helpen verwezenlijken.

Bekijk één van onze andere projecten

Jop van der Laan

Jop van der Laan
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image