Livegang: De nieuwe Xstate website gebouwd door Convident

De nieuwe website van Xstate ging onlangs live! Ben je ook zo benieuwd?! De nieuwe website van Xstate is een perfecte weerspiegeling van de young state of mind die het bedrijf heeft. Onze Convident designers en ontwikkelaars hebben dan ook hun best gedaan om een gepersonaliseerde website voor Xstate te maken. En beiden zijn we heel trots op het eindresultaat! Wil je meer weten over de livegang van Xstate? Lees dan vooral verder!

XstateLogo Xstate

Xstate werd opgericht in 2018 en hebben kantoren in Groningen, Leeuwarden en Eindhoven. Het is een organisatie die zich specialiseert in het vinden van jong talent voor het publieke domein. Ze geloven namelijk heel erg in de frisse en onbevangen blik dat jong talent kan geven. Daardoor ontstaan er nieuwe ideeën en inzichten. Ze willen er daarom ook voor zorgen dat jong talent de kans krijgt om de huidige maatschappelijke uitdagingen aan te gaan, voornamelijk op het gebied van duurzaamheid. Dit doen ze onder andere door energieke duurzaamheid traineeships aan te bieden, die samen met de Bestuursacademie Nederland werden ontwikkeld. Naast de traineeships bieden ze natuurlijk ook vacatures voor professionals en interne vacatures aan. Zoek jij naar uitdaging in de wereld van duurzaamheid, ben je benieuwd wat zij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bekijk dan hun website.

Website

Voor een bedrijf, zoals Xstate, die bedrijven helpt met het zoeken van fris talent, is het beschikken over een representatieve website een must. Zo kwam Xstate in contact met Convident, dé full-service digital agency die hen de perfecte website op maat kon bezorgen. De nieuwe website van Xstate geeft daarom ook perfect weer hoe Xstate is als bedrijf. Onze experts vonden het dan ook belangrijk om hun huisstijl op een esthetische en functionele manier te implementeren. De Xstate website weerspiegelt dan ook wat zij als bedrijf aanbieden op een unieke en overzichtelijk manier. Daarnaast keert het logo ook vaak terug binnen de website, wat een leuke en unieke extra geeft aan de herkenbaarheid van de Xstate website.

Hun visie wordt daarbij ook weerspiegeld in hun gloednieuwe website, waar Convident en Xstate apetrots op zijn! Een website zoals deze is de perfecte tool om jong talent en ervaren professionals te verbinden met fantastische organisaties. De website bevat een geweldige zoekfunctie, waardoor elke bezoeker snel op de juiste pagina terecht komt. Daarnaast worden het vacature-overzicht en de aparte vacatures ongelooflijk duidelijk weergegeven en hetzelfde geldt voor de sollicitatieprocedure. Daarbij is de sollicitatieprocedure in verschillende stappen uitgewerkt zodat goed gemeten kan worden hoeveel mensen het formulier daadwerkelijk invullen en afronden.

Ontdek het op de nieuwe website!Website Xstate

Laat jouw website door Convident ontwikkelen!

Wil je ook een website die jouw bedrijf weerspiegeld? Neem dan gerust contact op met Convident, dit kan via de website, mail of telefoon, of je kan natuurlijk altijd langskomen bij ons op kantoor. Ben je klaar voor een website of webshop op maat?!

Convident ziet jou graag langskomen op kantoor voor een kennismakingsgesprek met een lekker kopje koffie. Tijdens dit gesprek kunnen we dan al jouw wensen en voorkeuren voor een gloednieuwe website of webshop bespreken. Het bezorgen van een gepersonaliseerde website of webshop is hetgeen waar wij in uitblinken. Daarbovenop kunnen we hier ook support, onderhoud, webhosting en een online marketing pakket aanbieden. Je kan alvast ons aanbod bekijken op de diensten-pagina via onze Convident website. Hopelijk horen we binnenkort meer van jou en ben jij de volgende klant waar wij een gloednieuwe website voor creëren!


Dirk-Jan
Projectmanager