Livegang: Convident realiseert volledige restyle voor De Bewindvoerster

Recent is de website voor De Bewindvoerster live gegaan! Een stijlvolle website voor een professioneel bewindvoeringskantoor dat mensen helpt om geldzaken op orde te brengen of houden. Convident heeft voor hen een volledige restyle van de website mogen realiseren, waarin de huisstijl doorvertaald is en de informatieve route aansluit op de bedrijfsprocessen.

De Bewindvoerster

De Bewindvoerster is een organisatie die gespecialiseerd is in beschermingsbewind. Door hun jarenlange ervaring, zijn ze goed in staat in het orde brengen en houden van geldzaken. Dat doen ze voor mensen die dit vanwege hun geestelijke of lichamelijk situatie niet kunnen of wanneer er sprake is van het hebben van veel en/of grote schulden. De Bewindvoerster kan mensen optimaal van dienst zijn, aangezien er een groot netwerk aan organisaties opgebouwd is, waarmee samengewerkt wordt.

Nieuwe website

In een oogopslag zien om welke organisatie en branche het gaat. Dat is wat je met de online presentatie van je organisatie wilt bereiken. Door de huisstijl van De Bewindvoerster door te vertalen in de vernieuwde website, heeft Convident dit weten te realiseren. Onze online marketeers zijn druk aan de slag met SEO optimalisatie van de website. Op die manier komen potentiële cliënten nog sneller en gemakkelijker bij De Bewindvoerster terecht. Eenmaal op de website aangekomen krijgt de bezoeker een overzichtelijk beeld van de organisatie en haar diensten. Door drie verschillende omgevingen te creëren (voor mezelf, voor een ander en voor professionals), krijgt de bezoeker vervolgens precies de informatie die voor hem/haar van toepassing is. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Bekijk nu de nieuwe website!

Website laten ontwikkelen door Convident

Wil je ook een website die volledig is afgestemd op jouw bedrijfsvoering en -stijl? Dat kan! Onze digital agency helpt je daar graag bij. Door te kijken naar jouw huisstijl en datgene wat jouw bedrijf uniek maakt, zal geen enkele website die wij ontwikkelen gelijk zijn. Maatwerk staat bij Convident dan ook hoog in het vaandel. Daarnaast breng je bij Convident jouw gehele online presentatie onder een dak. Van de ontwikkeling van een website of applicatie tot webhosting of zoekmachine optimalisatie.

Benieuwd naar al onze diensten? Bekijk deze dan snel! Of ga je graag met ons in gesprek over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan gauw contact met ons op en dan bespreken we deze onder het gemak van een kopje koffie. Wie weet heb jij binnenkort dan net zo’n stijlvolle website als De Bewindvoerster.

Bekijk onze diensten  Neem contact op


Sander
Online marketeer