Livegang: Convident bouwt de nieuwe website van Loopplezier

Recent ging de website van Loopplezier live! Deze website geeft de sportieve en gemotiveerde aard weer van Loopplezier als organisatie. Daarom zijn er ook verschillende snufjes aan de website toegevoegd die we verder in deze blog zullen toelichten. Convident werkte met plezier samen met Loopplezier om de beste website op maat voor hen te ontwikkelen en het resultaat mag er zijn!

LoopplezierLogo Loopplezier

Loopplezier is een Nederlandse organisatie, gelegen in Groningen, en ze zijn hét platform voor wandelaars en hardlopers. Nadat ze 10 jaar lang hardlooptrainingen verzorgden aan beginnende hardlopers, onder Start 2 Run, als de hardloopwinkel RunX Groningen. Besloten ze in 2016 om dit uit eigen initiatief te doen met Loopplezier. Zo startten ze verschillende cursussen waaronder de Running Starters Cursus en de Gevorderden Cursus. Loopplezier begeleidt scholen en bedrijven, voor zowel hardlopers en wandelaars, je kan bij hen terecht voor adviezen, trainingen en nog veel meer. Ze hebben dan ook een behoorlijk aanbod aan diensten die je allemaal op hun website kan vinden!

Nieuwe website

Tegenwoordig is het moeilijk om een organisatie te zijn zonder website en dat realiseerde de mensen van Loopplezier zich ook. Daar kwam Convident bij te pas en we hebben hen dan ook met plezier verder geholpen aan een prachtige website. Hierbij wouden we voornamelijk hun huisstijl intact houden en hebben we daarom een website gebouwd die daar volledig op aansluit. Omdat Loopplezier zich focust op hardlopen en wandelen, wordt alle nodige informatie over het hardlopen en wandelen weergegeven in trainingsschema’s, recepten en blogs. Daarnaast bieden ze ook verschillende trainingen aan. Ze bieden trainingen aan voor starters, maar ook voor de wat meer gevorderden met de training voor een halve marathon. Bekijk de website voor alle trainingen die ze aanbieden

Naast alle informatie zijn er ook een aantal tools in de website gebouwd die goed van pas kunnen komen voor hardlopers en wandelaars. Er is bijvoorbeeld een tempo-afstand tool in de website ingebouwd. Dit zorgt ervoor dat je kan zien hoe snel jij moet lopen wanneer je een bepaalde afstand wil afleggen tegen een bepaalde tijd. Daarbij is er ook een tool in de website gebouwd die jouw loop- of wandelsnelheid kan berekenen. Tot slot staat er ook nog een tool in de website die de Zoladz test uitvoert. Dit is een test waarmee je kan nagaan in welke hartslagzone(s), na een trainingsperiode, verbeterd of verslechterd zijn.

Neem dus vooral een kijkje op de website van Loopplezier om alles te kunnen zien!

Loopplezier

Laat je website ontwikkelen door Convident

De website van Loopplezier geeft duidelijk weer dat zij diensten zoals schema’s, recepten, blogs en trainingen waarvoor je kan inschrijven aanbieden. En dit alles dankzij het development en design team van Convident. Wil jij ook zo’n prachtige website die voldoet aan jouw wensen en afgestemd is op jouw huisstijl? Neem dan vooral contact met ons op, want wij helpen je graag verder! We vinden het dan ook belangrijk om uit te blinken als full-service digital agency, door jou alle opties op maat aan te bieden. Op deze manier verkrijg jij een gepersonaliseerde website en/of webshop!

Convident nodigt je daarom ook graag uit voor een kennismakingsgesprek en een lekker kopje koffie. Samen kunnen we dan al jouw wensen en voorkeuren bespreken, op basis waarvan wij jouw unieke huisstijl kunnen implementeren in jouw gepersonaliseerde website of webshop! Daarbovenop kan Convident jouw bedrijf ook verder helpen met online marketing, zoals een SEO- en SEA-campagne, linkbuilding en social media marketing voor deze website of webshop. Wil je ons volledige aanbod bekijken? Dan kan je deze vinden op de Convident diensten pagina op onze website. Hopelijk horen we binnenkort meer van jou en ben jij de volgende klant waar wij een gloednieuwe website voor creëren!


Dirk-Jan
Projectmanager