Even voorstellen: Daphne, Dirk-Jan en Liselotte

Rick
Co-founder

 

 

Het is een leerzame, zelfstandige stage en tevens heel persoonsgericht. Convident geeft je de kans om mee te werken aan echte projecten wat superleuk een leerzaam is!

 

 

Even voorstellen: Liselotte

Last but not least, onze nieuwe Front-End Developer Liselotte Tolsma. Ik ben 20 jaar oud en volg momenteel de opleiding Communicatie en Multimedia Design (Visual Design) aan de Hanzehogeschool te Groningen. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding. Ik hou me graag bezig met schrijven, boksen en volleybal. Ik zie mijzelf als een gedreven stagiaire die houdt van een uitdaging.

Waarom heb je precies gekozen voor Convident?

Ik zocht een stage waar ik mijn kennis kon ontwikkelen en waar ik uitgedaagd zou worden en dit heb ik uiteindelijk gevonden bij Convident. Hoe ik bij het bedrijf terecht ben gekomen is wel een grappig verhaal. Ik heb veel online gezocht naar stages, hierbij kwam het bedrijf niet meteen naar voren. Door het online zoeken kreeg ik een advertentie in de mail van Convident, dit trok mij aan en ik bekeek de website. Na een leuk gesprek met Rick merkte ik dat dit de stage is die ik zocht.

 

Doorleren op de universiteit

Wanneer ik mijn opleiding aan de Hanzehogeschool heb afgerond, wil ik graag verder studeren aan de Rijksuniversiteit. Hier wil ik de opleiding Psychologie gaan doen. Tijdens mijn opleiding heb ik de Minor Toegepaste Psychologie gedaan. Tijdens deze minor kwam ik erachter dat het veel met ontwerpen te maken heeft. Ik wil uiteindelijk richting de commerciële ontwerp kant.