Linkbuilding

Kwalitatieve links, hogere autoriteit.

Met de linkbuilding bij Convident kom je niet alleen hoger in Google. Wij bouwen ook aan een hogere autoriteit binnen jouw branche. Wij denken graag mee en geven advies over jouw linkbuilding strategie. Wij sturen maandelijkse rapportages over linkbuilding, houden de zoekwoord posities bij, plaatsen links op relevante websites en zorgen voor kwalitatieve backlinks. Daarnaast maken wij voorstellen over de te targetten keywords op basis van een zoekwoorden onderzoek.

Kennismakingsgesprek Bekijk alle SEO diensten

“Betrouwbare links zorgen voor meer waarde binnen de zoekresultaten”

Linkbuilding is cruciaal voor de topposities binnen Google.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of ben je er over uit dat Convident jouw online marketing partner is?
Neem telefonisch of per mail contact op met ons op!

Wil je teruggebeld worden?

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het versturen van van relevante backlinks naar een website. Backlinks zijn niets anders dan hyperlinks die doorverwezen worden van website A naar website B. Door het versturen van dergelijke backlinks zal een website meer autoriteit verkrijgen in de ogen van een zoekmachine en zal deze organisch beter gaan scoren. Deze methode is al zo oud als de uitvinding van de zoekmachine. Het zal ook geen verrassing zijn dat er meer bij komt kijken dan slechts een linkje versturen van website A naar website B. Er komen vele factoren bij kijken totdat er gesproken kan worden van een hoge kwaliteit backlink.

Is linkbuilding nog steeds belangrijk?

Vaak krijgen wij de vraag of linkbuilding nog steeds een belangrijke ranking factor is, hier kunnen wij heel hier kort over zijn. Hier durven wij volmondig ja op te zeggen. Waarom? Al onze SEO trajecten worden voorzien van een passende linkbuild strategie. Dit heeft als simpele reden dat Google linkbuilding nog steeds ziet als enorm belangrijke rankingfactor. Om goed te kunnen scoren in de zoekmachinegigant speelt autoriteit een ontzettend belangrijke rol. Deze autoriteit dient zo groot (hoog) mogelijk te zijn in een specifieke branche, hoe hoger de autoriteit des te hoger de organische posities in Google. Wellicht is dit kort door de bocht want Google kent namelijk zo’n 200 ranking factoren, maar dat de grotere zoekmachines een gedegen backlinkprofiel belangrijk vinden is voor ons geen geheim meer.

 

Projecten waar we trots op zijn.

HB Personeel

HB Personeel
Online marketing Website

Eems Dollard Regio (EDR)

Eems Dollard Regio (EDR)
Webapplicatie Website

BCM Ouderenzorg

BCM Ouderenzorg
Intranet Webapplicatie Website
Van 0 naar 1000 bezoekers
© 2014 - 2021 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.9 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden