Wat kost het laten maken van een website

Wil je een nieuwe website laten maken maar ben je benieuwd naar de kosten. Kom geheel vrijblijvend met ons in contact

Leer ons kennen

Wil je graag een website laten bouwen voor jouw bedrijf maar ben je benieuwd wat nu de kosten zullen zijn? Zoals bij veel diensten is dit lastig om van tevoren aan te geven. Het hangt immers af van de soort website die je wilt laten maken. Wij proberen hier toch een schatting te geven van de kosten om een website te laten maken. De prijs hangt af van de hoeveelheid pagina’s, de hoeveelheid maatwerk, het aantal extra interactieve elementen en de ervaring en expertise die het uurloon bepaalt van de webdesigners en webdevelopers.

Maak een afspraak

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Website

Doelgericht / WordPress

Op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier bouwen wij jouw website op maat. Deze sluit volledig aan bij je identiteit, huisstijl en (online) strategie.

Webshop

Woocommerce / Magento

Op zoek naar een webbureau die voor jouw organisatie een resultaat gerichte webshop ontwikkelt? Kies voor de mogelijkheden van WordPress & WooCommerce.

App

Hybrid apps / Webapps

Een idee om een app te laten ontwikkelen? Zoek niet verder en kies voor appdevelopment bij Convident. Wij hebben we ervaring met Android, Windows en iOS apps.

Strategie

Advies / Plan

Convident is meer dan een online bureau. Wij hebben vele partijen mogen adviseren in hun aanpak, visie en strategie. Bepaal samen met ons je strategie.

Hosting

SSD servers / Premium

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? Convident biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Onderhoud

Backups / Updates

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

SEO

Optimalisatie / Vindbaar

Op zoek naar een online marketing bureau dat ervoor zorgt dat de website van jouw bedrijf beter en vaker gevonden wordt? Convident is de partij die je hierbij kan helpen.

SEA

Zoekvraag / Advertenties

SEA richt zich op het beantwoorden van de zoekvraag door middel van advertenties in Google & Bing. Meer traffic door clicks op jouw advertentie, hier start je SEA campagne.

Kosten budget website

Wil je een website laten maken en heb je maar een klein budget, dan kan dat al voor tussen de 500-1000 euro. Je moet er dan echter wel rekening mee houden dat je voor deze prijs vaak een standaard website zult krijgen, soms gebaseerd op een standaard template waar je uit kunt kiezen, met een beperkt aantal pagina’s. Dit is geschikt als je graag zo snel mogelijk online aanwezig wilt zijn zonder al te veel geld kwijt te zijn. Vaak kan jouw website dan ook al binnen een paar weken al helemaal klaar zijn. Er is dan vaak ook een CMS inbegrepen zodat jij jouw website zelf kunt wijzigen.

Budget website: Standaard maar altijd met CMS

Professioneel, zakelijk en goed vindbaar in de zoekmachines

Kosten uitgebreide website

Heb jij een groter budget? Dan kun je gaan voor een professionele, zakelijke website waar naast meer pagina’s en maatwerk vaak ook diensten als zoekmachineoptimalisatie (SEO), responsive webdesign, het ontwerp van een huisstijl en geavanceerde plug-ins bij zijn inbegrepen. Voor zo’n soort website kun je rekenen op een prijs die tussen de 1200 en 3500 euro ligt. De hosting en domeinnaam van jouw website brengen vaak ook nog extra kosten met zich mee. Voor een offerte op maat kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Jouw teamgenoten.

 • Rutger van de Griendt
  Directeur operationele zaken
 • Rick Dreise
  Directeur algemene zaken
 • Lisa Busscher
  Accountmanager
 • Jacco Appeldoorn
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Merel van der Wees
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Kris Procee
  Full-stack developer
 • Cas Klamer
  Allround support / back-end developer
 • Wim Dijkstra
  Support / back-end developer
 • Rowan van Wijk
  Online marketeer
 • Agnes Wolthuis
  Online marketeer
Bekijk ons team

Projecten.

Mediators Collectief

HEM Meubel

Wagenaar Dairy

 • Wat kost het laten maken van een website


  Leer Convident beter kennen.

  Sinds 2013 werken wij elke dag met veel passie om onze ondernemers te helpen met een kwalitatief hoogstaande website. Met een gespecialiseerd team met verschillende expertises, maken wij de website persoonlijk, klantvriendelijk en optimaal vindbaar.

  Onze bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen, staat voor zeker). Op Convident kan je bedrijf bouwen en vertrouwen. Onze werkwijze en beleving van merkidentiteit zul je al ervaren bij het eerste contactmoment. Hier zijn wij trots op!

  Meer weten?

  Convident in de maatschappij

  Als organisatie gaan wij een stap verder dan alleen onze online dienstverlening. Zo draagt internetbureau Convident haar steentje bij.

  Bekijk maatschappelijk

  Convident staat voor duurzaam

  We willen anderen laten zien dat een duurzame winst voor het grijpen ligt. Ook in onze branche kunnen we het verschil maken.

  Bekijk duurzaamheid

Waardevolle woorden.

 • Voor diverse website en webshop projecten werken we al langere tijd samen met Convident. Hun kennis, kwaliteit en persoonlijke service zorgt ervoor dat Convident de ideale online partner is. Een team van online vakspecialisten waarop je kunt vertrouwen.
  René Meijer
 • Convident heb ik leren kennen als betrokken en betrouwbare internetpartner. Met hun korte communicatielijnen was mijn website binnen no time van grafisch design omgezet naar een complete website!
  Maurice Hofstede
 • Door Convident wordt je website dividend.
  Wietske Kerkstra en Marleen Tolsma
 • Samenwerken met Convident is erg plezierig. We kunnen goed en snel schakelen en ook de humor ontbreekt niet. We hebben net een site voor een klant van me opgeleverd waar we trots op mogen zijn!
  Johan Brouwer

Laatste nieuws.

Hoe kies je een goede domeinnaam?

Adwords wordt Google Ads

Meer nieuws

Klanten.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image