Jordy Jousma, Convident stagiair Media Management

Jordy Jousma – opleiding Media Management

Jordy Jousma heeft succesvol zijn stageperiode bij Convident afgerond! Jordy volgt de opleiding Media Management. Jordy: “Na enkele weken kreeg ik mijn eerste webbouw opdracht. In dit project had ik ook direct contact met de klant. Na in totaal dertig weken kan ik dan ook zeggen dat ik een zeer veelzijdige stage heb gehad en erg veel heb mogen leren! Ik kan daarom ook met trots zeggen dat ik een leuke, leerzame en vooral waardevolle stage heb gehad bij Convident B.V.”

Zeer content met mijn stageplek

Dertig leerzame en leuke weken zijn enorm snel voorbij gegaan. Op het kantoor wordt er hard gewerkt, maar tussendoor is er ook tijd voor een dolletje en een grapje.

De tijd gaat snel wanneer je het ergens enorm naar je zin hebt.

Waarom ik stage heb gelopen bij Convident?

In mijn zoektocht naar een stage plek zocht ik naar een bedrijf waarin ik mijzelf kon ontwikkelen, oftewel meerdere mogelijkheden kreeg dan alleen management. Via een studie genoot kwam ik terecht bij Convident BV. Tijdens mijn sollicitatiegesprek was er meteen een goede klik en werd er uitgelegd dat ze het liefst mensen willen die zich willen verdiepen in meerder onderdelen in het vakgebied. Na dit sollicitatiegesprek kreeg ik enorm zin om van start te gaan!

Wat heb ik geleerd en gedaan?

In mijn eerste weken werd ik goed begeleid. Ook stond iedereen altijd open voor elke vraag die ik had. In het begin had ik dan ook meteen een opdracht onder supervisie van de projectcoördinator. Tijdens dit project leerde ik al zo enorm veel kleine aspecten van het bouwen van websites. Zo zijn er nog een aantal opdrachten geweest waardoor ik me steeds meer begon thuis te vinden in WordPress en CSS.

Ik vind Convident als bedrijf een echte aanrader om aan de slag te gaan, of het nou gaat om een technische, UX design, management of commerciële stage.