Jeroen Vriezema gepresenteerd als nieuwe developer bij Convident

Convident is verheugd om te melden dat we Jeroen Vriezema aan ons team hebben weten toe te voegen. Jeroen is op meerdere posities inzetbaar, maar in de core zal hij zich voornamelijk als backend en frontend developer profileren. Nieuwe en lopende projecten zal Jeroen tevens als projectcoördinator oppakken. ‘Binnen ons jonge energieke team ontwikkelen we de mooiste websites voor onze klanten. Met het aantrekken van Jeroen halen we nóg meer kwaliteit in huis’, aldus Rutger van de Griendt van Convident.

Even voorstellen…

Mijn naam is Jeroen Vriezema. Ik ben 27 jaar en ik ben gespecialiseerd in hert ontwikkelen van websites. Vanaf ongeveer mijn 16e ben ik begonnen met het bouwen van websites. Eerst was dit mijn hobby, nu heb ik er mijn werk van gemaakt. Ik heb mijn kennis verbreed door de opleiding Communicatie en Multimedia Design te gaan doen. Ik kan inmiddels van alles bouwen qua websites, en ik vind dit dan ook heel leuk om te doen. In mijn vrije tijd game ik graag, en ik kijk ook graag series. Ik vind het erg interessant om nieuwe technieken binnen de webontwikkeling te leren, en te gebruiken in mijn werk.

Het bouwen van websites was eerst mijn hobby, nu heb ik er mijn werk van gemaakt

Ik ben doortastend in mijn werk, lever kwaliteit en communiceer graag op een persoonlijke wijze. Klantgerichtheid staat bij mij hoog in het vaandel en ik vind het prettig om een vertrouwensrelatie op te bouwen. Dit precies wat bij Convident past.

Meer vraag, nóg hogere kwaliteit

Bij Convident hebben we steeds meer vaste klanten waarmee we de samenwerking kunnen en willen intensiveren. Die willen we allemaal optimaal van dienst zijn. Daarnaast richten we ons op het verbreden van ons netwerk en het verder op- en uitbouwen van ons klantenbestand. ‘Om dit samen met ons vaste team te kunnen managen hebben we Jeroen ingeschakeld. Met zijn brede inzetbaarheid als zowel backend en frontend developer, tezamen met de projectcoördinatie het klant contact, achten wij Jeroen in staat om voor een zeer lange termijn aan onze organisatie verbonden te blijven’, aldus Rick Dreise van Convident.